Profile cover photo
Profile photo
Tehnica Fiscala RO
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Actiune de informare din partea Directiei Generale Antifrauda Fiscala

In data de 6 decembrie 2016 s-a desfasurat o actiune de informare la nivel national, realizata de Directia Generala Antifrauda Fiscala.

Aceasta actiune a vizat atat comerciantii cu amanuntul, cat si comerciantii cu ridicata, precum si alte domenii in care utilizarea caselor de marcat este necesara: baruri si restaurante, hoteluri, saloane de infrumusetare etc.

In cadrul campaniei de informare DGAF a distribuit materiale informative, in care sunt mentionate atat obligatiile comerciantilor, cat si eventualele sanctiuni prevazute de lege, in cazul in care se incalca prevederile legale in vigoare.

Pe site-ul oficial www.antifrauda.ro a fost publicat un document ce contine informatii complete privind principalele documente solicitate in timpul controlului operativ si inopinat. Va atragem atentia asupra urmatoarelor aspecte:

Verificarea documentelor care atesta fiscalizarea casei de marcat
Detinerea Cartii de Interventii si a Registrului special
Detinerea documentelor ce contin informatii privind incasarile si inregistrarea operativa a incasarilor si platilor (raport X, documente din care rezulta incasarile prin POS, chitante pentru situatiile in care incasarile au fost inscrise in registrul special, etc.).
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded