Profile cover photo
Profile photo
Arms School Academy
1 follower
1 follower
About
Arms School Academy's posts

Post has attachment
Super ofertë!
Regjistrimet tek ARMS SCHOOL ACADEMY -40%
Trajnohu dhe siguroji vetes një vend pune pranë PELIKANI SECURITY GROUP - Tel. +355 42 226 001 // info@asa.com.al
KURSET:
*Instalimi dhe menaxhimi i sistemeve të sigurisë
*Programime software dhe menaxhim
*Trajnim MBI sistemet CCTV
*Trajnim mbi sistemet e alarmit
*Trajnim mbi sistemet e alarmit të zjarrit
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Hapsire stervitore
Photo

Post has attachment
Keni edhe shumë pak kohë për të përfituar nga oferta ULJE 40% në tarifën e regjistrimit në kurset ASA NXITONI!
Photo

Post has attachment
Ndihesh i humbur sepse nuk po gjen punë? 
Tek ASA merr një profesion ne 5-muaj, për të cilin momentalisht tregu ka kërkesë.
Photo
Wait while more posts are being loaded