Profile cover photo
Profile photo
Nurulnadiah Mahzir
12 followers -
Damba Redho Ilahi
Damba Redho Ilahi

12 followers
About
Posts

Post has attachment
Facial Soap Mary Jardin
Facial
soap @ sabun muka keluaran Mary Jardin tidak seperti sabun biasa di pasaran. Ianya
diperbuat daripada bahan yang premium dan semestinya 100% semulajadi! ingredients Facial Soap Mary Jardin Fungsi
Sabun Muka Mary Jardin 1.
Mencuci pori muka 2.
Menghil...
Add a comment...

Post has attachment
[Face oil Mary Jardin] Fungsi dan Kelebihan
Face oil Mary Jardin berwajah baru Sesuai
dengan perkataan ‘face oil’ jika diterjemahkan secara literal bermaksud minyak
muka. Bila sebut muka maka sudah tentulah face oil digunakan khas di kulit
muka. Apa
sebenarnya fungsi face oil ni? Face
oil Mary Jardin...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
7 Petua Mudah Hilangkan Parut dan Jerawat
Dalam
dunia ni, sebut saja jerawat semua orang tau apa kebendanya tu. Jerawat ni
famous sangat sebab tak lainnya adalah suatu kejadian yang normal dan mudah
nampak di mana-mana. Hehe setuju? Jerawat
muncul seawal remaja dan selalunya melibatkan perubahan ho...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Kenali Apa Itu Serum
Anda tak sendirian
jika tak mempunyai idea apa itu serum. Ia melembapkan, tetapi anda masih
menggunakan pelembap. Ia boleh jadi berminyak, tetapi ia tidak semestinya face
oil. Ia boleh berair, tapi adakah ia essence? Begitu banyak persoalan! Apa
itu serum? ...
Add a comment...

Post has attachment
Kenali Mary Jardin
Apa
tu Mary Jardin? Nama
orangkah?? N ama
tempatkah?? Haha
dua-dua bukan. Mary Jardin ni jenama satu produk baru di pasaran. Baru
dilahirkan bulan Ogos tahun lepas (2016). Kiranya baru setahun jagung. Masih baby
lagi laa ;). Eh tapi baby baby pun dah ada ra...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded