Profile cover photo
Profile photo
Nur Amira
92 followers -
Gediks
Gediks

92 followers
About
Posts

Post has attachment
~ Throwback Pertuangan Si Putri Amira 2015 ~
Wowww pagi pagi dah buka GADIS KIDAL, see betapa aku rindukan (sebanarnya)  sambil tu layan lagu hakim anugerah macam sweet sangat tau hahaha Okay  jom aku berterus terang  Actually aku bertunang pada tanggal 5 DECEMBER 2015 hari sabtu masa tu.  buat sekali...
Add a comment...

Post has attachment
~ Posting Sebagai Isteri And Ibu To Be ~
Seriousss memang lama nak mampos tak merepek kat sini.  hahaha Sangat lama so banyak cerita, banyak yang berlaku dan terlalu banyak kenangan. last post tahun 2015 and now nak akhir tahun 2017 and nak masuk 2018.  Lama rite! Haaa okay Berbalik pada title ent...
~ Posting Sebagai Isteri And Ibu To Be ~
~ Posting Sebagai Isteri And Ibu To Be ~
cahayaputeri93.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
~ KEJUJURAN ~
Lame tak update blog. Lama diamkan diri, Bila happy tak pandang pun gadis kidal. Bile sedih tercari cari gadis kidal (manusia) Nak luah xde sape nak dengar, nak simpan, sampai dah xde ruang nak diletakkan,  Tak tahu boleh kuat macam dulu atau tak. Tak tahu ...
Add a comment...

Post has attachment
~ Mohd Hanif Bin Md Yatim ~
For My Future Man........        Mohd Hanif Bin Md Yatim  Since you became a part of my life, first my dream to be a special girl in your heart, tanpa ada perempuan lain yang boleh rampas awak dari saya hehe. Second, nak jadi sebahagian dari hidup awak. Be ...
Add a comment...

Post has attachment
Welcome October
Happy OCTOBER Okay now october in calander That means tak lama lagi untuk jadi tunang hanif. But still counting month lagi.. To be hanif fiancee is my dream and to be hanif wife is my future. Sape yang xde perasaan macam tu kan, bile dulu kite sering kecewa...
Add a comment...

Post has attachment
To Be Hanif Fiancee 1
Done! Half dari godies dah settle Yassin and towel kecik haaa dah siap. Bile dah siap dua barang ni untuk seterusnye ringan sikit la, xde la kocoh kocoh sgt nanti.  Baju tunang settle, mini pelamin pun settle. So excited hahahahahahaha  sape x excited kan!!...
Add a comment...

Post has attachment
Preparationnnnnn
Okay Now family aku dah excited, diorang cakap lagi 2 bulan. Pejam celik pejam pelik dah majlis.. so hari ni disebabkan semua cuti dan so diorang ajak pegi beli barang untuk majlis hahahaa xde la semua just beg nak isi godies and tuala kecik ( handkerchief ...
Add a comment...

Post has attachment
Salam Aidiladha And Salam Kesedihan
Yuhuuuuuu Okay selamat menyambut hari raya aidiladha And  Selamat datang untuk kesayangan baru aku CICI (kucing) Nanti kalau rajin aku upload gmba yup.. ...........................................................................................................
Add a comment...

Post has attachment
Counting The Month
Lama tak update CIK KIDAL, Now CIK KIDAL dah berwajah baru. Loook like girl and sweet hahaha tq SHEDAUCU sebab buatkan blog ni nmpk comel sikit hahaha. Senyap berbulan lepas tu muncul and senyap balik and muncul and bla bla bla bla. Free je sbnarnye, tapi m...
Add a comment...

Post has attachment
~ MASIH PERLU ~
Bila ku buka mata Rasa tak berdaya Hadapi semua Sejak hatiku luka Mampukah ku menunggu bayangan dirimu Atau biar berlalu Hapus semua lelahku Meskipun engkau tahu hati ini masih menyayangi dan mencinta Tegarnya kau menyiksa disaat diri derita Mencari engkau ...
~ MASIH PERLU ~
~ MASIH PERLU ~
cahayaputeri93.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded