Profile cover photo
Profile photo
FARAH HANIM
48 followers
48 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Testimonial | Set Menyusu Shaklee
Salam, lagi nak share pasal Set Menyusu Shaklee. Testimonial lagi, lagi dan lagi~!!!! MasyaAllah. Semakin femes ya Shaklee ni. Semakin ramai menggunakannya. Meskipun ramai yang mengkondemnya. Heheheh. Jangan jeles sayang-sayang sekalian. Meskipun kita berla...
Add a comment...

Post has attachment
Kelebihan Kumpulan Shaklee Kami
Secara general saya boleh cerita sikit-sikit kenapa kumpulan Shaklee kami sangat berbeza dengan kumpulan MLM yang lain? Malah sangat juga berbeza berbanding kumpulan lain yang juga dalam Shaklee? Hehe.. Kami akui, Shaklee adalah sebuah syarikat MLM. Tetapi ...
Add a comment...

Post has attachment
Set Detox Shaklee | Super Detox Programme |
Cara Mudah Memanjakan Hati Anda! Hati adalah "pembersih" kepada sistem tubuh kita. Ia adalah organ dalaman yang paling besar dan mempunyai lebih 500 fungsi dalam badan kita. Hati yang sihat adalah kunci kepada kehidupan yang sihat~!!  Sedikit improvement ya...
Add a comment...

Post has attachment
Testimonial | Set Kurus Shaklee Ibu Menyusu Yang Mengagumkan!!!
Hari ni teruja sangat terngok perubahan drastik seorang saudari kita ni yang selim melim dan gorgeous dengan bantuan Set Kurus Shaklee!! Jom Tengok Gambar dulu. Malas nak bising2 sebab pasti ramai yang teruja!! FRESH TESTI DIRI SENDIRI ================== ha...
Add a comment...

Post has attachment
Set Bersalin Shaklee : Lagi Testimonial Mengujakan
Set Bersalin Shaklee - Kali ni saya ingin kongsikan lagi pengalaman ibu baru ini yang menggunakan vitamin Shaklee sebagai Set Bersalin beliau. Ternyata beliau amat berpuas hati dengan kesannya. Semoga pengalaman beliau dapat memberi manfaat kepada ibu-ibu b...
Add a comment...

Post has attachment
Atasi Masalah Rambut - Dengan Rangkaian Prosante Shaklee
Kita dah tau cara-cara mengatasi masalah keguguran rambut secara dalam dengan vitamin dan supplemen dari Shaklee   Boleh  KLIK SINI  untuk bacaan lanjut ya. Di samping itu, Shaklee juga mempunyai rangkaian produk untuk masalah rambut yang merawat secara lua...
Add a comment...

Post has attachment
Testimonial | Set Breastfeeding Shaklee - Part 4
Biarkan gambar berbicara. Muehehhehehe. Set Breastfeeding Shaklee. Masakan ramai berpuas hati jika ianya tidak bagus kan?  Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. InsyaA...
Add a comment...

Post has attachment
Hilangkan Sakit Sendi Dengan Advance Joint Health Tablet (AJHT) Shaklee
Adakah Anda Ingin Kekal Sihat Dan Bebas Bergerak? TESTIMONIAL Jom tengok testimonial pengguna AJHT ni. > Kesihatan Sendi Tahu tak yang sendi-sendi membentuk hubungan antara tulang-temulang. Sendi-sendi ni memberi sokongan dan membantu anda bergerak. Ia terd...
Add a comment...

Post has attachment
Testimonial | Shaklee Breastfeeding Set – Part 2
Assalamualaikum, ini adalah salah satu lagi testimonial menggembirakan dari seorang ibu yang consume Shaklee Breastfeeding Set / Set B Breastfeeding Shaklee. Kami sebagai Shaklee Independent Distributor (SID) bukanlah semata-mata untuk mengaut keuntungan se...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded