Profile cover photo
Profile photo
Puteri Lebah
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
PROMOSI 2017
ASSALAMUALAIKUM JSD ADA PROMOSI TAU FEMININE WASH 1 BOTOL RM68 2 BOTOL RM100 JIMAT RM16 HERBARIUM 1 KOTAK RM78 3 KOTAK RM150 JIMAT RM84 KOPI ANGGUN PESONA 1 KOTAK RM57.90 3 KOTAK RM150 JIMAT RM23.70 KOPI PACAK POWER 1KOTAK RM57.90 3 KOTAK RM150 JIMAT RM23.7...
PROMOSI 2017
PROMOSI 2017
pengedarjsdrmj.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
KORSET YANG BAGUS HANYA ELKEN, PERCAYA TAK??
Assalamualaikum....hari ni, pagi ni saya rasa sungguh gembira...sebab???Akhirnya pelanggan yang seterusnya dah buat payment dan dah dapat korset idaman dia.... nak belanja pic sekeping bole??jap ea.. TARAAA.... NI laa gambar2 sewaktu belaiu sedang isi boran...
Add a comment...

Post has attachment
Bercerita pasal korset elken, berkesan ke??
Assalamualaikum.... Hari ni sudah seminggu lebih saya pakai korset elken..serius pada mulanya agak janggal memakainya...bayangkanlah setiap kali nak pergi kerja kena sarung korset ni... apa lagi bila nak sarung tu mak aihh sikit punya ketat...dah namanya ko...
Add a comment...

Post has attachment
DX LINGGERIE FROM ELKEN BERKESAN KE?
ASSALAMUALAIKUM.... hari ni saya nak share berkenaan dengan korset elken yang orang duk kata bagus sangat tu... sebenarnya saya pun mcm anda bila dengar pasal korset je terus cakap alah rimas laa nak pakai korset bagai... dah laa panas, melekit, gatal, tak ...
DX LINGGERIE FROM ELKEN BERKESAN KE?
DX LINGGERIE FROM ELKEN BERKESAN KE?
dietuntuksihat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Perut saya macam donut......
Assalamualaikum....selamat malam semua...walaupun pagi sebenarnya...sebab jam lappy saya (walaupun laki aku punya hehe) menunjukkan pukul 12.09pagi huhu biasanya pada masa ini aku dibuai mimpi kalau tak mimpi pon dibuai oleh angan2 yg entah bila kesampaian....
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Jom Habiskan Stok Promosi Saya..!!
Assalamualaikum semua... dengan ini saya maklumkan saya akan bagi HARGA TERMURAH untuk semua produk di bawah: Jamu pengantin dara jamu jalinan cinta feminine wash magic body slim soap magic seri cahaya bedak seri cahaya jamu seri cahaya minyak ikat kasih ma...
Add a comment...

Post has attachment
harga murah di jamu susk dara cinta kasih....meh meh grab sekarang
Add a comment...

Post has attachment
Jamu susuk dara harga murah???
Assalamualaikum..... selamat hari sabtu....sabtu pon kerja laa sekarang ni... ingtkan sabtu bole duduk kat umah ngan family...tapi kena kerja laa pulak... ok, ramai yg wassap dan pm saya mintak harga murah bg produk jamu susuk dara...sebenarnya kalau diikut...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded