Profile cover photo
Profile photo
Peter Petkov
776 followers
776 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has shared content
Отстъпка за красиви очи

Добре предложените и описани отстъпки са важни за продаващите текстове. Днес, в своя имейл бюлетин, копирайтърът +Денис Каплунов ни напомня за седем начина, чрез които можем да привлечем клиенти като продължение на популярната му статия "25 вида отстъпки за вашите продажби"
 
1.   Отстъпка при втора покупка – за да увеличите веднага количеството достигане до нови купувачи, отстъпката се предлага не при първата покупка, а при втората. Клиентът е уведомен за това веднага след първата покупка. Допълнителен стимул – ограничение на срока на действие.
2.   „Безплатна“ отстъпка – в последно време често се среща в продажбите на дребно и онлайн магазините, където ви казват: „всеки трети продукт в сметката – безплатен“.  Идеята е, че продукт с минимална стойност е подарък за купувача.
3.    Отстъпка за отзив – често се използва при онлайн продажбите. На купувача се предлага отстъпка за написан отзив.
4.    Отстъпка за отстъпка – прилага се, когато две страни се интересуват една от друга като партньори. Компания А получава отстъпка от компания Б, а компанията Б получава в отговор отстъпка от компанията А.
5.    Отстъпка за „лайкове“ – прилага се в интернет. Когато купувач след сделката споделя информация за покупката с помощта на социалните бутони.
6.    Отстъпка за готовността да се изчака – ако стоката или услугата не е нужна на клиента „спешно“ и той е готов да изчака известно време, може да му се предложи отстъпка.
7.    Отстъпка за красивите очи – просто отстъпка, при която поводът изглежда като нещо закачливо, просто и без усложнения. Други примери- отстъпка за анекдот, даваш визитка – получаваш отстъпка, отстъпка за контакти на трима приятели и т.н.

Повече на български от Каплунов четете и на http://goo.gl/nACI2P

#copywritingtips   #businesstips  
Photo
Add a comment...

Post has shared content
The SEO Tools Will Make your Website Famous

Share your opinion on the  must-have tools for SEO professionals?

#SEO   #SEOTools   #infographic  #Website 
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Не е достатъчно да заснемеш едно видео и да го качиш в YouTube! Трябва да знаеш и как да го маркетираш правилно. В YouTube основно се срещат два типа бг видеа: 

- със супер ниско качество, без концепция, която да отговаря на базови изисквания за видео продукция; 
- видеа, в които личи старание. Но липсва някаква цел в самото видео, неразработен YouTube канал, няма стратегия за използването на този инструмент.

Моите наблюдения са, че видео маркетингът е един доста сложен и комплексен процес, изискващ работата на доста различни специалисти, НО ако сте решили да си направите видео, то 1-во изгледайте няколко образователни видеа как се снима такава продукция: настройка на светлина, звук, каква техника и софтуер може да използвате .... 
Поинтересувайте се още от това как се създава сценарий? Какви типове видеа може да използвате? Как този канал да се обвърже с другите ви онлайн канали? Какви са опциите за разпространение? 

Разбира се, не пропускайте въпросите за таргет, цели, призив за действие ...

Не е малко предварителната работа, но ако искате резултати от видео маркетинга, то отдайте му заслуженото време, за да имате един добър краен продукт. В противен случай ще бъде поредното видео за бизнес, което провокира въпроса: Защо има 5 гледания и 2 абонирали се за канала в YouTube?

#videomarketingtips  
Add a comment...

Post has attachment
I just used Shazam to discover Can't Let Go by Faydee.
Can't Let Go
Can't Let Go
shazam.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has shared content
Колко ли месеца е събирано, анализирано и писано това? :)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded