Profile cover photo
Profile photo
Herni Hakimi
26 followers -
ibu & ayah kibie...
ibu & ayah kibie...

26 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Kuih Abuk-Abuk
Assalamualaikum Hari ni nak kongsi resepi kuih abuk-abuk..saya dan keluarga memang gemar makan kuih ni..saya kan peminat kuih manis-manis..^_^ biasa kuih ni orang bungkus dengan daun pisang tapi nak mudah dan cepat, saya masuk dalam loyang saja..mudahkan..!...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Puding Sumi
Assalamualaikum.. Lama benar saya tak jenguk blog ni apatah lagi nak update resepi2..alhamdulillah, sy selamat bersalin baby Amni pada bulan ramadhan..baby pun dah nak msuk empat bulan dah..fuhhh.... mencabar sungguh bila bertambah permata hati ni.. ^_^  tp...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Resepi Spaghetti Bolognese Simple
Assalamualaikum wbt Syukur alhamdulillah..bersiaran hari ni setelah lama menyepikan diri... k esian tengok blog terabai sebab kemalasan melanda mom-to-be ini, insyaAllah.. ^_^.. pregnant kali ni tak sama masa saya pregnantkan adam hakimi dulu..betul la kata...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Resepi Churros a.k.a Kuih Belimbing
Assalamualaikum w.b.t tergoda tengok gambar churros yang kak ana post kat fb, terus google cari resepi...saya pilih resepi dari blog k. nor  Secubit Garam ..bahan-bahan yang digunakan simple je, buat pun mudah..cuma siapa yang ada acuan biskut yang berbentu...
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Churros a.k.a Kuih Belimbing
Assalamualaikum w.b.t tergoda tengok gambar churros yang kak ana post kat fb, terus google cari resepi...saya pilih resepi dari blog k. nor  Secubit Garam ..bahan-bahan yang digunakan simple je, buat pun mudah..cuma siapa yang ada acuan biskut yang berbentu...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded