Profile

Cover photo
AiTotYati Mat
Lives in Malaysia
64 followers|1,797,705 views
AboutPostsPhotosVideosReviews

Stream

AiTotYati Mat

Shared publicly  - 
 
EMMA MAEMBONG
Jek bangun tidur.... memandang Ai yang sedang bertelekung "ayang, abang mimpi sekelas dengan emma maembong, tapi ayang comel lagi" motip?
 ·  Translate
1

AiTotYati Mat

Shared publicly  - 
 
HABUK SANGAT...... 2015 DAH MASUK MAC
fuhhhhh very the habuk. very the banyak. banyak sangat kejadian tahun lepas dan tahun ni. alkisahnya Ai dah tak berapa nak aktif di blog. lebih banyak berkongsi rasa di IG. IG? instagramlah. tahun ni, banyak jawatan: 1. Ketua panitia Sains 2. Penyelaras Pep...
 ·  Translate
1

AiTotYati Mat

Shared publicly  - 
 
Mayfair, London Weight Management dan New York Skin Solution ialah ah long alaf baru
Mayfair, London Weight Management dan New York Skin Solution merupakan along alaf baru? apa Ai? Along alaf baru. kenapa Ai cakap macam tu?  meh Ai kongsi pengalaman Ai berurusan dengan Mayfair, London Weight Management dan New York Skin Solution di Melaka. ...
 ·  Translate
terlebih dahulu, nak maklumkan sebelum ini Ai pernah buat facial, weight loss management di salun kecantikan milik orang sama kaum dan juga Fe Marit'z Aeon Ayer keroh. tapi salun2 ini tak cekik darah macam 3 salun ni: Mayfair, London Weight Management dan New York Skin Solution.
1

AiTotYati Mat

Shared publicly  - 
 
PUISI BUAT PENGANTIN
"Alhamdulillah selesai walimatulurus adikku  Izah Zaza  dgn  Izzat Mustafa  dan adik iparku  Nathirah Ghazali  dgn  Daniel Zolkapli .  Selamat melayari bahtera rumahtangga. Survive the first 5 years and insyaallah you' ll survive the next chapter" status Ai...
 ·  Translate
status Ai dalam fb. adik Ai menikah pada sabtu 31/5/14 manakala adik ipar Ai menikah pada 5/6/14. hanya selang 6hari. letih toksah ceritalah. kalau rumah Ai, kami tetap memasak untuk tetamu yang datang sehari sebelum majlis persandingan. 3malam berturut-turut Ai tidur jam 2pagi dan bangun jam ...
1
1
Eileen Hagan's profile photo

AiTotYati Mat

Shared publicly  - 
 
SIBUK BENOR KATANYA
april hingga mei Ai kerja 6 hari seminggu ahad pun kerja juga. kerja di rumah sebab kat sekolah tak settle itu yang stress tu kot ini bunga lalang yang segar bugar tumbuh. gambar diambil selepas kami pulang dari Jepun motip gambar? semak dan sesak
 ·  Translate
april hingga mei. Ai kerja 6 hari seminggu ahad pun kerja juga. kerja di rumah sebab kat sekolah tak settle itu yang stress tu kot. ini bunga lalang yang segar bugar tumbuh. gambar diambil selepas kami pulang dari Jepun. motip gambar? semak dan sesak. karangan oleh AiTotYati Mat ...
1

AiTotYati Mat

Shared publicly  - 
 
Ai ada satu perangai
satu perangai Ai... berkemampuan untuk buat tak kisah dengan orang. seperti tidak mengambil tahu tidak mengambil peduli tidak bertanya khabar tidak ambil pusing tidak ambil kisah Ai akan buat begini kalau hati Ai terguris dan Ai memang mampu buat begini seb...
 ·  Translate
satu perangai Ai... berkemampuan untuk buat tak kisah dengan orang. seperti tidak mengambil tahu tidak mengambil peduli tidak bertanya khabar tidak ambil pusing tidak ambil kisah. Ai akan buat begini kalau hati Ai terguris dan Ai memang mampu buat begini ...
1
Have her in circles
64 people
Yunus Badawi's profile photo
Shanmugavadivu Kumaresan's profile photo
Nor Suhada's profile photo
Muhammad Bukhari's profile photo
Ahmad Masdek's profile photo
vivid farma's profile photo
Jie Susanos's profile photo
www.metrixcyber.com's profile photo
tono bae's profile photo

AiTotYati Mat

Shared publicly  - 
 
IVF IN VITRO FERTILIZATION
lama betul senyap merawat hati yang luka mungkin? arghhhhhhh..... ini semua takdir.... jalan cerita yang ditentukanNYa iya pada 1 Dec 2014 2 embryo gred A (8 sel) telah berjaya dimasukkan dalam rahim Ai rezeki takde mungkin lain kali Ai akan cerita panjang ...
 ·  Translate
1

AiTotYati Mat

Shared publicly  - 
 
SELAMAT HARI RAYA 1435H TAHUN 2014
catatan raya tahun ni, takut terlupa: tahun genap turn raya umah mertua. 25/7/14 (jumaat malam sabtu): gerak balik kg kami berdua (sedaerah je hihi- tak gaduhla balik raya) 26/7/14 (sabtu): sahur dan buka di rumah mertua 27/7/14 (ahad): sahur rumah mertua. ...
 ·  Translate
catatan raya tahun ni, takut terlupa: tahun genap turn raya umah mertua. 25/7/14 (jumaat malam sabtu): gerak balik kg kami berdua (sedaerah je hihi- tak gaduhla balik raya) 26/7/14 (sabtu): sahur dan buka di rumah mertua 27/7/14 (ahad): sahur rumah mertua. buka rumah mak.
1

AiTotYati Mat

Shared publicly  - 
 
LEXIS PORT DICKSON : review oleh AiTotYati
Lexis port dickson ni dah lama da dalam senarai Ai. lama... memang lama...ihihi taktahu? ini adalah water chalet (chalet atas air yang berkonsepkan bali gtu). lepas tu boleh nampak air menerusi lantai kaca yang ada dalam bilik kita. macam gambar kasut atas ...
 ·  Translate
Lexis port dickson ni dah lama da dalam senarai Ai. lama... memang lama...ihihi taktahu? ini adalah water chalet (chalet atas air yang berkonsepkan bali gtu). lepas tu boleh nampak air menerusi lantai kaca yang ada dalam bilik kita. macam gambar kasut atas cermin dalam bilik Ai ni ...
1

AiTotYati Mat

Shared publicly  - 
 
RINDUNYA
rindunya Ai nak menulis dalam blog ni. namun ada kerja yang perlu didahulukan. banyakkkkkkkkkkkkkkkkk..... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ kadang-kadang rasa nk jadi nazir lah. tap...
 ·  Translate
rindunya Ai nak menulis dalam blog ni. namun ada kerja yang perlu didahulukan. banyakkkkkkkkkkkkkkkkk..... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ kadang-kadang rasa nk jadi nazir lah. tapi nak mohon rasa tak yakin. hahahahhah ...
1

AiTotYati Mat

Shared publicly  - 
 
NAGOYA->TOKYO->NAGOYA-->TOKYO part 1
been there dah 2 kali datang jepun tapi datang ke sabah belum pernah lagi nagoya tokyo nagoya tokyo di sana selama 8 hari puas jalan
 ·  Translate
1

AiTotYati Mat

Shared publicly  - 
 
VIVA MASTER FTSM UKM- sarjana teknologi makumat
dan akhirnya alhamdulillah, tarikh 14.3.14 jumaat jam 9.30pagi Ai telah berjaya menamatkan pengajian sarjana teknologi maklumat. Viva? perasaan nak viva? seminggu tidur tak lena, mandi tak basah makan tak kenyang. lepas Viva. lega sangat alhamdulillah. lagi...
 ·  Translate
dan akhirnya alhamdulillah, tarikh 14.3.14 jumaat jam 9.30pagi Ai telah berjaya menamatkan pengajian sarjana teknologi maklumat. Viva? perasaan nak viva? seminggu tidur tak lena, mandi tak basah makan tak kenyang. lepas Viva. lega sangat alhamdulillah. lagi2 bila membaca komen daripada external ...
1
People
Have her in circles
64 people
Yunus Badawi's profile photo
Shanmugavadivu Kumaresan's profile photo
Nor Suhada's profile photo
Muhammad Bukhari's profile photo
Ahmad Masdek's profile photo
vivid farma's profile photo
Jie Susanos's profile photo
www.metrixcyber.com's profile photo
tono bae's profile photo
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Links
Story
Introduction
(^_^)
Basic Information
Gender
Female
Other names
tot
kakitangan mesra. Dentist pun baik dan tak lokek ilmu. harga pun berpatutan. saya dtg pd Jumaat petang jam 5.30pm sbb sakit gigi, Dr bg 2 jenis antibiotik dan 1 painkiller serta consultation harganya RM35
Public - 2 years ago
reviewed 2 years ago
2 reviews
Map
Map
Map