Profile cover photo
Profile photo
AiTotYati Mat
70 followers
70 followers
About
AiTotYati's posts

Post has attachment
FACET JOINT INJECTION
hai hai hai kekangan dan kesibukan membuatkan blog ini kesepian hihihi Ai telah selamat menjalani prosedur facet joint injection pada Rabu 23/3/16 jam 5.05-5.20pm. ok sebenarnya sape ynag mengikuti Ai diinstagram pasti mengetahui Ai telah admit di mahkota m...

Post has attachment
panggilan daripada 03-26007400
panggilan daripada 03-26007400 orang di talian sana memperkenalkan diri sebagai Cik Shahirah ni beritahu daripada Telekom Malaysia. terus dia tanya," cik nak dapat apa-apa promosi daripada TM ke?" aku jawab," melalui panggilan takmahu, email or sms boleh" c...

Post has attachment
NO, I'M NOT OK
bila banyak jawatan, banyak kerja bila banyak kerja, orang tak bagi kerjasama, Ai stress bila Ai stress, keimunan badan rendah bila keimunan badan rendah, sakit pun datang melanda sakit yang datang tu bukan yang biasa biasa bila slipped disc dah menyerang, ...

Post has attachment
RUMAH TERBUKA AITOTYATI
alhamdulillah berjaya dilaksanakan pada ahad 30 Ogos 2015. menu yang dibuat sendiri ialah cheesekut dan spaghetti bolognese. potong buah tembikai dan bancuh air sarsi. menu yang ditempah ialah nasi impit, rendang ayam, kuah kacang untuk 100 orang. satay dan...

Post has attachment
EMMA MAEMBONG
Jek bangun tidur.... memandang Ai yang sedang bertelekung "ayang, abang mimpi sekelas dengan emma maembong, tapi ayang comel lagi" motip?

Post has attachment
IVF IN VITRO FERTILIZATION
lama betul senyap merawat hati yang luka mungkin? arghhhhhhh..... ini semua takdir.... jalan cerita yang ditentukanNYa iya pada 1 Dec 2014 2 embryo gred A (8 sel) telah berjaya dimasukkan dalam rahim Ai rezeki takde mungkin lain kali Ai akan cerita panjang ...

Post has attachment
HABUK SANGAT...... 2015 DAH MASUK MAC
fuhhhhh very the habuk. very the banyak. banyak sangat kejadian tahun lepas dan tahun ni. alkisahnya Ai dah tak berapa nak aktif di blog. lebih banyak berkongsi rasa di IG. IG? instagramlah. tahun ni, banyak jawatan: 1. Ketua panitia Sains 2. Penyelaras Pep...

Post has attachment
SELAMAT HARI RAYA 1435H TAHUN 2014
catatan raya tahun ni, takut terlupa: tahun genap turn raya umah mertua. 25/7/14 (jumaat malam sabtu): gerak balik kg kami berdua (sedaerah je hihi- tak gaduhla balik raya) 26/7/14 (sabtu): sahur dan buka di rumah mertua 27/7/14 (ahad): sahur rumah mertua. ...

Post has attachment
Mayfair, London Weight Management dan New York Skin Solution ialah ah long alaf baru
Mayfair, London Weight Management dan New York Skin Solution merupakan along alaf baru? apa Ai? Along alaf baru. kenapa Ai cakap macam tu?  meh Ai kongsi pengalaman Ai berurusan dengan Mayfair, London Weight Management dan New York Skin Solution di Melaka. ...

Post has attachment
LEXIS PORT DICKSON : review oleh AiTotYati
Lexis port dickson ni dah lama da dalam senarai Ai. lama... memang lama...ihihi taktahu? ini adalah water chalet (chalet atas air yang berkonsepkan bali gtu). lepas tu boleh nampak air menerusi lantai kaca yang ada dalam bilik kita. macam gambar kasut atas ...
Wait while more posts are being loaded