Profile cover photo
Profile photo
Amy Hilmirda Daud
241 followers
241 followers
About
Posts

Post has attachment
Resepi Biskut Coklat Chip .... A Keeper.
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera... Alhamdulillah, setelah mencuba pelbagai resepi biskut coklat cip akhirnya Amy dah jumpa resepi yang benar-benar kena dengan tekak kami sekeluarga. Isyaallah akan kekal dengan resepi ni sehinggalah jumpa resepi yang le...
Add a comment...

Post has attachment
Jenis-Jenis Gula Yang Perlu Kita Tahu...
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera... Ada macam-macam jenis gula untuk membuat buat kek. biskut dan kuih kan.. dulu Amy tau gula pasir, gula merah, gula kabung dan gula-gula aje... heheh.ย  Sekarang ni kenalah ambik tahu takut nanti tak termakan pulak kek ...
Add a comment...

Post has attachment
Birthday Yang Terlupa...
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera... Masing-masing minggu ni sibuk dengan Faris yang menduduki UPSR, minggu depan Irfan pulak start PT3 sampai terlupa dengan tarikh 25 September. Tadi masa bw ada terbaca post pasal birthday terus teringat ... Ya Allah, l...
Birthday Yang Terlupa...
Birthday Yang Terlupa...
hilmirdadaud.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pengukus Baru ... Godaan CJWowShop Punya Pasal
ย  Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera... Bulan lepas, sementara menunggu anak-anak siap Amy bukalah tv. Kebetulan buka-buka aje terpancul si pengukus ni kat CjWowshop tu. ย Apa lagi tergodalah.ย  Mulalah fikir ... pengukus yang ada tu kalau kukus kek gam-gam...
Add a comment...

Post has attachment
French/ Pink Ros Buds...
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera... Lama dah sebenarnya Amy beli rose buds tapi bila nak letak dalam air tu rasa macam pelik pulak. Yelah kan dari zaman dolu-dolu kita selalu minum teh dari daun teh tu tetiba nak cuba letak bunga dalam air ... Selalu te...
French/ Pink Ros Buds...
French/ Pink Ros Buds...
hilmirdadaud.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Selamat menduduki UPSR...
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera... Selamat menduduki peperiksaan kepada anak-anak yang menduduki peperiksaan UPSR pada hari ini sehingga 28 Sept ini. Biasanya anak yang nak peksa mamanya yang berdebar-debar ๐Ÿ˜…. Amy pun sama... heheh. ย Ameer Faris mendu...
Selamat menduduki UPSR...
Selamat menduduki UPSR...
hilmirdadaud.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Projek Kitar Semula Yang Last Minute
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera... Sebelum start apa-apa baiklah Amy up date blog ni dulu, kang dah start tak tau bilalah dapat 'mengup date'... heheh. Cuti sekolah seminggu kami tak ke mana-mana pun. Raya pun di sini aje cuma hari Sabtu balik Melaka, ...
Projek Kitar Semula Yang Last Minute
Projek Kitar Semula Yang Last Minute
hilmirdadaud.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Lamanya Menghilang...
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera... Lamanya lah hai Amy menghilang... eh bukanlah menghilang, ada aje pun tapi tak menyenggah kat sini.ย  Terlebih vitamin M tu memang dari dululah kan... heheh. Ada banyak alasan sebenarnya tapi salah satunya haaa ni lah ...
Lamanya Menghilang...
Lamanya Menghilang...
hilmirdadaud.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
6 Langkah Petunjuk Nabi Ketika Mimpi Buruk
6 Langkah Petunjuk Nabi Ketika Mimpi Buruk 1. Taโ€™awudz membaca taโ€™awudz; aโ€™udzu billahi minasy syaithanir rajiim (aku berlindung kepada Allah dari godaan syaitan yang terkutuk). ุงู„ู’ุญูู„ู’ู…ู ู…ูู†ู’ ุงู„ุดูŽู‘ูŠู’ุทูŽุงู†ู ููŽุฅูุฐูŽุง ุญูŽู„ูŽู…ูŽ ููŽู„ู’ูŠูŽุชูŽุนูŽูˆูŽู‘ุฐู’ ู…ูู†ู’ู‡ู ูˆูŽู„ู’ูŠูŽุจู’ุตูู‚ู’ ...
Add a comment...

Post has attachment
Kasut Sekolah Hitam
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera... Tadi dengar menteri cakap tahun depan semua murid sekolah pakai kasut hitam ... terus bersemangat tengok berita sampai habis, heheh.ย  Anak tak berapa mamanya yang happy lebih...๐Ÿ˜….ย  Kalau kasut hitam kurang sikit mama...
Kasut Sekolah Hitam
Kasut Sekolah Hitam
hilmirdadaud.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded