Profile cover photo
Profile photo
Oeral Kozakkenkoor
17 followers
17 followers
About
Oeral Kozakkenkoor's posts

Post has attachment
Het internationaal bekende maar voornamelijk in Nederland actieve Oeral Kozakkenkoor nodigt zangers uit om kennis te komen maken met dit unieke koor en het al even bijzondere repertoire.
Daarvoor wordt op maandagavond 26 september a.s. om 20:00 uur in de Oude Kerk te Rijswijk een avond georganiseerd waarop relaties en donateurs van het koor worden getrakteerd op een muzikaal programma met Russische- en Oekraïense muziek.

Sinds 1924
Het Oeral Kozakkenkoor is in Europa opgericht in 1924 en vanaf 1974 gevestigd in Nederland. Het koor stamt af van het koor van het Oeral Kozakkenregiment dat tot 1917 in dienst stond van de Russische tsaar. Sinds 1993 staat het nu geheel uit Nederlanders bestaande koor onder leiding van de bekende tv-presentator, musicoloog en pianist Gregor Bak.

Sing-in
Eens in de zoveel tijd worden de donateurs en andere relaties van het koor uitgenodigd om een open repetitieavond te genieten van de Russisch-orthodoxe en de folkloristische liederen die het koor ten gehore brengt.
Dit jaar is daar iets bijzonders aan toegevoegd: een sing-in voor alle mannen die wel eens willen weten wat het Oeral Kozakkenkoor is en wat er zo speciaal is aan hun repertoire. En de beste manier om daar achter te komen is niet alleen te luisteren, maar ook zelf mee te zingen.

Workshops
Ben je na deze avond enthousiast geworden? Dan biedt het Oeral Kozakkenkoor je de mogelijkheid om deel te nemen aan een serie workshops waarbij je nog beter kunt ervaren wat het betekent om liederen te zingen uit de Russisch-orthodoxe kerk, of folkloristische liederen uit het oude Rusland.

Voorwaarden
Om deel te kunnen nemen aan de avond van 26 september dien je:
• ongeveer tussen de 25 en 55 jaar oud te zijn
• bij voorkeur enige ervaring in een zangkoor te hebben
• je van tevoren aan te melden op mail@oeralkozakkenkoor.nl, tel. 06-1480 2990, via de website www.oeralkozakkenkoor.nl of schriftelijk aan het secretariaat Ezelsveldlaan 70, 2611 RV Delft.

Alleen voor mannen
Een Kozakkenkoor bestaat nu eenmaal uitsluitend uit mannen. Maar voor deze speciale avond zijn de partners ook welkom. Dat is wel zo gezellig. Meld je snel aan!

Post has attachment
Recensie Voorjaarsconcert in Telstar Pijnacker en Eendracht Nootdorp
Photo

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-06-02
103 Photos - View album

Post has attachment
Het Oeral Kozakkenkoor o.l.v. Gregor Bak zingt samen met Mannenkoor Beeker Liedertafel o.l.v. Dion Ritten de mooiste liederen uit de Russisch-orthodoxe kerk, klassieke religieuze gezangen en folkloristische liederen uit het Oude Rusland.
M.m.v. Oekraïens folkloristisch ensemble Uzory en Véron Jongstra op piano.
De kerk is open vanaf 19:30 uur.
Kaartverkoop:
via de ticketshop
via e-mail: tickets@oeralkozakkenkoor.nl
via telefoon: 06-14 80 29 90

Post has attachment
Het Oeral Kozakkenkoor o.l.v. Gregor Bak zingt liederen uit de Russisch-orthodoxe liturgie tijdens de zondagseucharistie.

Post has attachment
Het Oeral Kozakkenkoor o.l.v. Gregor Bak zingt de mooiste liederen uit de Russisch-orthodoxe kerk, met name die uit de passie- en paastijd.
Kerk open vanaf 14:00 uur
Toegangsprijs: EUR 18,50

Post has attachment
Het Oeral Kozakkenkoor o.l.v. Gregor Bak zingt liederen uit de Russisch orthodoxe liturgie tijdens de eucharistie.
Toegang gratis.

Post has attachment
Het Oeral Kozakkenkoor o.l.v. Gregor Bak zingt liederen uit de Russisch-orthodoxe liturgie tijdens de zondagsdienst.
Toegang gratis.

Post has attachment
Het Oeral Kozakkenkoor o.l.v. Gregor Bak zingt Russische en Oekraïense kerstliederen afgewisseld met liederen uit de orthodoxe liturgie en folkloristische liederen uit het Oude Rusland.
m.m.v. Oekraïens ensemble Uzory.
Voor details over de kaartverkoop zie onze website of klik op de koppeling "Tickets".
Kerk open om 13:30 uur.

Post has attachment
Het Oeral Kozakkenkoor o.l.v. Gregor Bak zingt Russische en Oekraïense kerstliederen afgewisseld met liederen uit de orthodoxe liturgie en folkloristische liederen uit het Oude Rusland.
m.m.v. Oekraïens ensemble Uzory.
Voor details over de kaartverkoop zie onze website of klik op de koppeling "Tickets". Voor bestellingen via de E-Ticketshop worden kosten  berekend.
Kerk open om 19:30 uur.
Wait while more posts are being loaded