Profile cover photo
Profile photo
Indigo Novice
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Voznik začetnik in odvzem vozniškega dovoljenja

Vozniku začetniku ni mogoče odvzeti pravice do rehabilitacije v postopku o začasnem odvzemu vozniškega dovoljenja, niti v postopku odložitve izvršitve prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja, samo zato ker je voznik začetnik.

https://www.indigonovice.si/voznik-zacetnik-in-odvzem-vozniskega-dovoljenja/
Add a comment...

Post has attachment
Začasni odvzem vozniškega dovoljenja, Kokain in Metaboliti

Kokain je alkaloid, ki ga pridobivajo iz listov rastline koka (Erythroxylon coca). Glavni metabolit kokaina je benzoilekgonin, v manjši meri pa nastaneta metilekgonin in ekgonin. Vsi trije našteti metaboliti so farmakološko neaktivni.

https://www.indigonovice.si/zacasni-odvzem-vozniskega-dovoljenja-kokain-metaboliti/
Add a comment...

Post has attachment
Kontrolni zdravstveni pregled – Vse informacije na enem mestu

Kontrolni zdravstveni pregled je urejen v Zakonu o voznikih (ZVoz-1) in v Pravilniku o zdravstvenih pogojih voznikov motornih vozil (Pravilnik). V tem članku si najdete vse informacije na enem mestu o kontrolnih zdravstvenih pregledih in o pooblaščenih izvajalcih zdravstvene dejavnosti, ter o ostalih postopkih, kot os zahteva za izdajo zdravstvene dejavnosti in ugovor zoper zdravniško spričevalo.

https://www.indigonovice.si/kontrolni-zdravstveni-pregled/
Add a comment...

Post has attachment
Tuje vozniško dovoljenje in odložitev izvršitve prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja

Odložitev izvršitve prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja je mogoča tudi za lastnike tujih vozniških dovoljenj. Sodna praksa glede odložitev izvršitve prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja za lastnike tujih vozniških dovoljenj še vedno ni enotna a se z našo pomočjo izpopolnjuje.

http://www.indigonovice.si/tuje-voznisko-dovoljenje-odlozitev-izvrsitve-prenehanja-veljavnosti-vozniskega-dovoljenja/
Add a comment...

Post has attachment
Radar detektor, zavarujte se pred globo

Radar detektor vas bo vedno varoval in vam zaznaval radarje, skrite v vozilih, medtem ko jih vi ne boste videli, stacionarne radarje na avtocestnem križu, državnih in lokalnih cestah.

http://www.indigonovice.si/radar-detektor-zavarujte-se-pred-globo/
Add a comment...

Post has attachment
Prekršek v času preizkusne dobe, še je rešitev!

Ste storili prekršek v času preizkusne dobe v postopku, ki se začne z prenehanjem veljavnosti vozniškega dovoljenja? Še obstaja možnost, da obdržite vozniško dovoljenje, vendar je uspeh odvisen predvsem od okoliščin in teže samega prekrška, od vaše osebnosti in vašega življenja. Predvsem pa je odvisen od kvalitetno napisane pritožbe, oz. že od kvalitetno pripravljenega zagovora pri sodniku.

http://www.indigonovice.si/prekrsek-v-casu-preizkusne-dobe/
Add a comment...

Zahteva za sodno varstvo in kako jo napisati

Zahtevo za sodno varstvo lahko vloži oseba, ki ji je bila izrečena sankcija, njen zakoniti zastopnik oz. zagovornik ter lastnik odvzetih predmetov. Zahteva za sodno varstvo se lahko vloži v osmih dneh od vročitve odločbe o prekršku ali plačilnega naloga in se vloži pisno pri pristojnem prekrškovnem organu.

http://www.indigonovice.si/zahteva-za-sodno-varstvo-kako-jo-napisati/
Add a comment...

Post has attachment
Denise Dame na zmenku v Pragi

Denise Dame se je odpravila v Prago, kjer naj bi se dobila na zmenku s svojim tajkunom, kot ga je tudi sama poimenovala, ker pa se ji je malo zalomilo se vse ni odvilo ravno po načrtu. Poglejte kaj se je zares dogajalo.

http://www.indigonovice.si/denise-dame-na-zmenku-v-pragi/
Add a comment...

Post has attachment
Prvi Meet & Greet z Denise Dame v Celju

Denise Dame se je odločila, da bo njen prvi Meet & Greet v Citycentru v Celju. Tako se je velika množica ljudi zbrala v petek, 17.11.2017, v centru Citycentra Celje, kjer so jo njeni oboževalci/-ke pričakali z veliko nestrpnostjo, da jo spoznajo v živo, se slikajo z njo in kupijo njene majčke. Sam dogodek se je odvijal približno dve uri. Kdor pa je kupil njeno majčko KUPI MI GUCCI, pa je lahko sodeloval v nagradnem žrebanju, katerega glavna nagrada je bila druženje z Denise Dame v Lotique Make Up trgovinici in vrednostni bon.

http://www.indigonovice.si/prvi-meet-greet-z-denise-dame-v-celju/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded