Profile cover photo
Profile photo
Mrs Pip
267 followers -
A housewife by profession, an engineer by thinking
A housewife by profession, an engineer by thinking

267 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
SEGMEN BLOGLIST BY THE WONDERFUL JANNAH
hi there, join segmen bloglist pula kali ni ... daripada the wonderful jannah ... 1st time terjah dan kenal blog Jannah ni ... suka kat blog dia yang simple dan laju loading ... nak join pun senang saja syarat2 yang dikenakan ... so jomlah join ramai ramai ...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Segmen Drop Your Link!
hi there, hampir terlupa dengan segmen drop your link ni yang dibawa oleh blogger Adinda ... hari tu Adinda ada letak komen jemput mrs pip join segmen dia ni... woha! nasiblah teringat kembali ... hehe... dan nasiblah sempat join, ni hari last ok... Segmen ...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Mudahnya DIY Canvas Print di Printcious
hi there, mrs pip tengah berfikir untuk membingkaikan memori gambar anak-anak mrs pip. ada few choices yang mrs pip fikir iaitu sama ada untuk print gambar dan letak dalam bingkai, atau buat ceramic tiles atau buat canvas print.  so hari tu ada blogger yang...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Althea nak bagi 50% diskaun untuk keluaran make-up terbaru Althea!
hi there, wah ... daebak ni! Althea akan melancarkan Althea Exclusive make-up set ... wow, so lepas ni Althea dah ada rangkaian make-up jenama sendiri ... tak sabar nak try make-up by Althea ni ... since Althea akan melancarkan produk make-up sendiri ni, so...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com
hi there, jom join giveaway ni di blog mia ... kot kot rezeki tahun baru :)) Pembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 atau BSH 2019 fasa pertama akan dibuat pada 28 Januari nanti. Bantuan tersebut dijangka memanfaatkan lebih 4.1 juta penerima di seluruh Malaysia....
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded