Profile cover photo
Profile photo
Mrs Pip
145 followers -
A housewife by profession, an engineer by thinking
A housewife by profession, an engineer by thinking

145 followers
About
Mrs Pip's interests
View all
Mrs Pip's posts

Post has attachment
Public
Selesai membeli belah di SGShop ...
hi there, hari tu mrs pip ada menang peraduan SGShop dari few bloggers yg anjurkan contest tu .... dan semua sgshop credit sudahpun dimasukkan ke akaun sgshop mrs pip. syukur sangat menang peraduan tu, jadi adalah extra duit nak shopping ☺ .... buat pengeta...

Post has attachment
Public
yeah! BFF tersayang, cik Lizawaty dah kahwin T_T
hi there, what a late entry! hari tu mrs pip dapat undangan perkahwinan daripada sahabat baik mrs pip, cik Lizawaty Ballas ... eh, now dah jadi PUAN gitu T_T ... nikahnya pada 30/6/17, dan persandingannya pada 1/7/17 ... eh, tarikh persandingan tu sama deng...

Post has attachment

Post has attachment
Public
CRAYOLA; jenama pensel warna antarabangsa untuk si kecil anda sedang HOT SALE di MYSALE.COM
hi there, ada sesiapa yang suka membeli belah jenama antarabangsa? international brands la gitu ...  tapi nak beli pada harga yang affordable ? .... kalau korang nak cari barangan branded, tapi nak harga yang BEST and AWESOME, korang boleh terjah website MY...

Post has attachment
Public
Pre-loved novel yang berjaya di beli dari blog KasihkuAmani
hi there, hari tu, sehari sebelum raya, mrs pip ternampak blogger Shahida buat entry jual pre-loved novel. dalam banyak banyak novel tu, mrs pip memang nak sangat beli novel KERANA TERPAKSA AKU RELAKAN tu ... beli sebab drama KTAR yang ditayangkan hari tu m...

Post has attachment
Public
Jom ramai2 beli lipstick kegemaran korang pada harga yang affordable...

Post has attachment
Public
Lipstick Festival by Lazada , beli lipstick pada harga serius murah !
hi there, Lazada sedang mengadakan tawaran hebat LIPSTICK FESTIVAL bermula 21 Julai sehingga 31 Julai 2017. tawaran hebat gila gila ! bagi peminat lipstick seperti jenama Maybelline, Nyx, Loreal, Kylie Jenner, Laneige, etc korang bolehlah borong lipstick je...

Post has attachment
Public
Senarai pemenang 'I AM BLOGLISTED BY MRS PIP #2'
hi there, so, weekend ni buat apa? ada yang kerja, ada yang cuti kan ... just enjoy your day like any other day, hopefully :) .... yeah! segmen bloglist sudah selesai, dan pemilihan pemenang pun sudah dibuat .... senarai bloglist bagi blog mrs pip untuk sep...

Post has attachment
Public
Antara 8 perkara yang perlu di elak ketika hamil
hi there, Sewaktu mengandung atau berbadan dua, wanita hamil sangat perlu berjaga-jaga dalam banyak hal. Terutamanya melibatkan kandungan yang dibawanya. Dalam adat orang-orang lama sekalipun, terdapat pelbagai pantang dan larang terhadap wanita mengandung....

Post has attachment
Public
Taman Banjaran Crocker ... jom berehat sebentar T_T
hi there, sekadar nak berkongsi ... hari tu Iman cuti, dia selsema ... kebetulan mr.Husband ada urusan di Taman Banjaran Crocker ... dan mrs pip pula ada banyak benda perlu diselesaikan di rumah. so, request mr.Husband untuk bawa sekali lil' Iman kalau bole...
Wait while more posts are being loaded