Profile

Cover photo
134 followers|125,259 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Tubantia has a new profile photo.

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Tubantia

Shared publicly  - 
 
Commissarissen voelen zich 'zwaar besodemieterd' door Munsterman http://ow.ly/2X83Qu
 ·  Translate
ENSCHEDE - Het abrupte vertrek van Joop Munsterman als voorzitter bij FC Twente werd op 1 april op de website van de club nog gebracht als zijnde vrijwillig. Niets blijkt minder waar. Munsterman is kaltgestellt door de overige commissarissen, zo blijkt uit gesprekken die deze krant voerde met de toezichthouders.
1
Add a comment...

Tubantia

Shared publicly  - 
 
Tien mille schade aan bussen van PEC na bekerduel met FC Twente http://ow.ly/2X7iqX
 ·  Translate
NIEUWLEUSEN/ENSCHEDE - Vervoerder Gebo uit Nieuwleusen gaat de schade die supporters van FC Twente dinsdagavond aan haar ‘PEC-bussen’ hebben aangericht, verhalen op de gemeente Enschede. Dat laat directeur Bert de Roo weten nu drie van de veertien bussen met kapotte ruiten in de werkplaats staan.
1
Add a comment...

Tubantia

Shared publicly  - 
 
Rivo onderuit in afscheidsduel trainers en spelers - RIJSSEN – De volleyballers van Rivo Rijssen zijn klaar met het tweede seizoen in de eredivisie. In een wedstrijd om des keizers baard won Skylift/SSS gisteravond met 3-0 in Rijssen van een door blessures gehavende thuisploeg. Na afloop werd afscheid genomen van de trainers Hans Bruins en Michael Schunselaar en de spelers Peter ter Maat, William Beltman en Jonas Mulder. http://ow.ly/2X6ZZO
 ·  Translate
RIJSSEN – De volleyballers van Rivo Rijssen zijn klaar met het tweede seizoen in de eredivisie. In een wedstrijd om des keizers baard won Skylift/SSS gisteravond met 3-0 in Rijssen van een door blessures gehavende thuisploeg. Na afloop werd afscheid genomen van de trainers Hans Bruins en Michael Schunselaar en de spelers Peter ter Maat, William Beltman en Jonas Mulder.
1
Add a comment...

Tubantia

Shared publicly  - 
 
Groen licht voor negen grote huizen Veldwijk Tubbergen - TUBBERGEN/DEN HAAG - De Raad van State heeft protesten van inwoners van Tubbergen tegen de bouw van grote vrijstaande woningen aan de Reutummerweg afgewezen. http://ow.ly/2X6T49
 ·  Translate
TUBBERGEN/DEN HAAG - De Raad van State heeft protesten van inwoners van Tubbergen tegen de bouw van grote vrijstaande woningen aan de Reutummerweg afgewezen.
1
Add a comment...

Tubantia

Shared publicly  - 
 
Losser wil laaggeletterdheid aanpakken - LOSSER - Burgerforum heeft onlangs aan de bel getrokken na verontrustende geluiden uit de samenleving over een toename van laaggeletterdheid en analfabetisme in de gemeente Losser. http://ow.ly/2X6avs
 ·  Translate
LOSSER - Burgerforum heeft onlangs aan de bel getrokken na verontrustende geluiden uit de samenleving over een toename van laaggeletterdheid en analfabetisme in de gemeente Losser.
1
Add a comment...

Tubantia

Shared publicly  - 
 
Enschede Marathon strikt specialist in halve marathon - ENSCHEDE - Evans Cheruiyot hoopt volgende week in Enschede weer eens een toptijd op de hele marathon neer te zetten. De atleet uit Kenia moet een van de blikvangers worden van de Enschede Marathon op zondag 19 april. http://ow.ly/2X8afM
 ·  Translate
ENSCHEDE - Evans Cheruiyot hoopt volgende week in Enschede weer eens een toptijd op de hele marathon neer te zetten. De atleet uit Kenia moet een van de blikvangers worden van de Enschede Marathon op zondag 19 april.
1
Add a comment...

Tubantia

Shared publicly  - 
 
Rechtsgeldigheid contractverlenging Alfred Schreuder in het geding http://ow.ly/2X83Qv
 ·  Translate
ENSCHEDE - De contractverlenging van Alfred Schreuder bij FC Twente - tot 2019 - blijkt een mondelinge afspraak te zijn met toenmalig voorzitter Joop Munsterman. De raad van commissarissen was niet op de hoogte van die afspraak.
1
1
Add a comment...

Tubantia

Shared publicly  - 
 
Een kaartje voor doodzieke Isa (3) en zus Suus (8) - WINTERSWIJK - Ze kan niet veel meer, maar de 3-jarige, ongeneeslijk zieke Isa Mengers uit Winterswijk houdt wel van kaartjes openmaken. Daarom willen haar ouders zoveel mogelijk kaartjes krijgen voor hun dochters Isa en Suus (8 jaar). http://ow.ly/2X7Zf3
 ·  Translate
WINTERSWIJK - Ze kan niet veel meer, maar de 3-jarige, ongeneeslijk zieke Isa Mengers uit Winterswijk houdt wel van kaartjes openmaken. Daarom willen haar ouders zoveel mogelijk kaartjes krijgen voor hun dochters Isa en Suus (8 jaar).
1
Add a comment...

Tubantia

Shared publicly  - 
 
Hengelose wethouder Erik Lievers kandidaat voor provinciebestuur http://ow.ly/2X78X0
 ·  Translate
HENGELO - De Hengelose wethouder Erik Lievers is kandidaat-gedeputeerde voor D66. Dat maakte de D66-Statenfractie woensdag bekend. Die partij werkt samen met CDA, VVD en ChristenUnie aan een nieuw Overijssels college.
1
Add a comment...

Tubantia

Shared publicly  - 
 
Streep door bestemmingsplan Rossum Noord - ROSSUM/DEN HAAG - Het is nog maar de vraag of er in Rossum-Noord gebouwd kan worden. Woensdag haalde de Raad van State een streep door het plan voor de bouw van 40 woningen. http://ow.ly/2X6ZZN
 ·  Translate
ROSSUM/DEN HAAG - Het is nog maar de vraag of er in Rossum-Noord gebouwd kan worden. Woensdag haalde de Raad van State een streep door het plan voor de bouw van 40 woningen.
1
Add a comment...

Tubantia

Shared publicly  - 
 
Raad achter verlenging thuishulp in Berkelland - BORCULO - De gemeenteraad van Berkelland stemt in met voorstel om huishoudelijke hulp (hh1) een half jaar langer voor Berkelland te behouden. http://ow.ly/2X6avt
 ·  Translate
BORCULO - De gemeenteraad van Berkelland stemt in met voorstel om huishoudelijke hulp (hh1) een half jaar langer voor Berkelland te behouden.
1
Add a comment...
Story
Tagline
Laatste nieuws, foto's en video's uit de regio Twente en de Achterhoek!
Introduction
De Twentsche Courant Tubantia behoort tot de middelgrote dagbladen van Nederland. Wist u dat wij zeven verschillende versies van de krant maken? Om echt nieuws uit uw omgeving te verzamelen zijn overal in de buurt journalisten, reporters, correspondenten, medewerkers en fotografen aan het werk.

Geschiedenis 
In 1864 verscheen de eerste editie van de Twentsche Courant, in 1872 Tubantia, volkskrant voor Twenthe. In 1997 fuseerden de kranten tot De Twentsche Courant Tubantia. Vanaf 1999 verschijnt de krant in de ochtend en sinds maart 2007 op tabloidformaat. Er is in al die jaren veel veranderd. Wat echter niet is veranderd, is onze verankering in de regio. 

Journalistiek 
De Twentsche Courant Tubantia zet de regio voorop. Juist uw directe omgeving heeft vaak invloed op uw dagelijks leven. Daarom brengen wij nieuws en nieuwtjes van bij u ‘om de hoek’. Landelijk en internationaal nieuws ontbreekt hierbij zeker niet. Wij brengen u compleet en actueel nieuws, inclusief achtergronden. Alle berichtgeving doen wij helder en zo objectief mogelijk. 

Edities
Omdat ons regionieuws zo dicht bij de lezer staat, maken wij voor verschillende regio’s een aparte editie. Voorpagina’s van het regionieuws en advertenties verschillen dus, afhankelijk van waar u woont. 
Contact Information
Contact info
Phone
+31 53 484 28 42
Email
Address
Getfertsingel 41 7513 GA Enschede