Profile cover photo
Profile photo
Kappa Team
1 follower -
Kappa, so random!
Kappa, so random!

1 follower
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
[Gigs Underground] 30 April 2017
Yuhhuuuuu, hai semua! Assalamualaikum dan selamat
sejahtera, harap korang semua sentiasa sihat bersemangat dan bertenaga
sentiasa. Kali ni aku memang sangat busy sampai aku kejar masa nak type -kan
untuk korang semua list gig yang aku
dapat. Malam ni korang...
Add a comment...

Post has attachment
Instagram sekarang mempunyai 700 juta pengguna
Dalam masa dua tahun 'sayap' Instagram berkembang daripada 300 juta pengguna   kepada 600 juta,  but the growth of social does not seem to have plans to slow down , syarikat itu baru sahaja mengumumkan bahawa jumlah bilangan pengguna   bertambah sebanyak 10...
Add a comment...

Post has attachment
5 band Underground 90-an yang wajib dikenali
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Amacam? Sihat? Input kali ini adalah tentang apa yang korang dah tahu pun sebenarnya, tapi jangan terkejut lah ada sahaja lagi yang masih tak tahu tentang perkara ni, termasuklah aku. Bukannya aku otai dalam scen...
Add a comment...

Post has attachment
Bayi dipaksa berjalan untuk sembuhkan demam panas
Bayi mana boleh berjalan, lebih-lebih lagi time dia tengah demam. Tapi bila dipaksa berjalan, demamnya sembuh? Ada sedikit mindf**k di situ. Amalan bomoh bayi di sebuah kampung terpencil di India mendapat sorotan meluas kerana amalan berbahaya bagi keselama...
Add a comment...

Post has attachment
Tasik ditelan buih taik orang
Siapa kata buih semuanya bau wangi, tak ada yang berbau taik? Dusta semuanya. Ya, buih tampak suci dengan ciri-ciri warnanya yang berwarna putih. Tapi kalau difikirkan balik, air liur pun berbuih clear putih sikit-sikit. LUL. Kerajaan India pada beberapa bu...
Tasik ditelan buih taik orang
Tasik ditelan buih taik orang
kappasm.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Makan sambil rendam kaki, Kyoto Shabonya Cafe - Kappasm

Kyoto Shabonya, sebuah kafe yang menjadi tempat berehat menikmati makanan lazat sambil merendam kaki.
Add a comment...

Post has attachment
Watson Nyambek bertindak lapor polis terus

Gurauan menggunakan nama ayah dan emak memang kasar seperti apa yang berlaku pada Watson Nyambek. Lapor saja ke polis, biar mereka tahu...
Add a comment...

Post has attachment
Sushi salut emas, 10,800-yen satu sushi
Sushi yang berkualiti tinggi sememangnya telah menjadi salah satu daripada makanan-makanan  favourite  bagi golongan berada mahupun yang hipster. Kepada yang berada terutamanya hipster-hipster sekalian, wujudnya sushi salut emas.         Ya, sushi salut ema...
Add a comment...

Post has attachment
[Gigs Underground] 29 April 2017 (grunge, thrash metal, etc)
Ini kali lah, ada 3   gigs   underground (plus 1 non-underground)  untuk anda semua. Kali ini kesemua gigs akan live pada tarikh 29 April tahun gajah. Nak pergi mana satu? Boleh scroll ke bawah. Mana yang malas nak scroll, c lick the gigs' name to jump on t...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded