Profile cover photo
Profile photo
Lysa Ziela
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Love stories are sometimes pathetic.
So finally i decided to get my lazy self to continue writing. And here is my story... I was an ordinary girl with an
ordinary face, a plump body and not so genius girl. Everything was fine and
cool and all those happy typical moments that you saw in the mov...

Post has attachment

Post has attachment
Thing about love is, it is unprdeictable
Love. Love is a powerful word. Can make a person lost his
appetite, can make a person do fatuous things, can make a person forgets his
own misery and sometimes the cause of a person misery. As a normal person,
feeling love is essential in this world. Love i...

Post has attachment
AKU TAK PERNAH MENYESAL!!
Assalammualaikum dan hai, MasyaAllah setelah aku abaikan blog ini sekian lama, tinggal sesawang labah-labah dan ada rekahan dekat wall blog ini maka aku putuskan untuk menulis semula !!!!  mungkin korang tertanya2 apa yang " AKU TAK PERNAH MENYESAL!!" ni ? ...

Post has attachment

Post has attachment
**
Assalammualaikum dan hai . ..  harini aku nak kongsi gambar masakan aku ... tetibe ada fefeeling nak kongsi ... actually dh lama dah aku masak masakan ni .. tapi baru harini nak bagitau .. ketinggalan zaman sangat tetibe rasa duduk zaman batu maklum laa m...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Paksi Bumi sedang beralih arah ?!
Assalammualaikum dan hai ...  GEMPAR!!! PAKSI BUMI SEDANG BERALIH ARAH!! PAKSI BUMI SEDANG BERALIH ARAH. Kutub Bumi berganjak 1 batu sehari !! Pada tahun 2007, Medan kutub utara berganjak dari Kanada Utara kearah Siberia di Russia pada kadar 35 batu setahun...
Wait while more posts are being loaded