Profile cover photo
Profile photo
Beeha Azman
162 followers
162 followers
About
Beeha's posts

Post has attachment
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Copy dan klik banner untuk penyertaan Giveaway Dior Miniature Perfume Mini  bermula pada hari ini  18 April hingga 1 Mei 2017 . Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Dior Miniature Perfume Mini Set mengandungi: 5 ml EDT Do...

Post has attachment
Jom join Giveaway Jiakreatifelt!
Lets join this Giveaway! Do you wanna join this Giveaway? Just click on the picture above. :)

Post has attachment
Tulip Festival Oregon
Holla Bloggers! At the left is me and my roommate Ulfah. Sorry, I always not ready in my photo and do an ugly face. 😆 Gonna share with you guys a few pictures of tulip trip (international program) last weekend. I'm glad to get a chance to visit there. I'm ...

Post has attachment
Time to study and blogging ?
Hi bloggers! I'm so happy right now! Why I'm so happy? Do you wanna know why?  😀 I think this is the first time I feel like this. I finished my Physics and Writing's homework! Yeay, well spent my two hours to design an experiment for the physics and some d...

Post has attachment
Oregon Coast !
Good evening bloggers! Assalamua'laikum | This entry is about a trip to Oregon Coast. This is not my first time to go there. Actually, this is the second time for me. Tapi saje je lah nak update juga entry pasal Oregon Coast. First time kitaorang pergi tak ...

Post has attachment
HAPPY 1 YEAR !
Hello bloggers! Happy One Year to myself. 💖 Ya Allah, pejam celik pejam celik, 18 March 2017 genaplah setahun aku di tanah USA. Bila teringat setahun yang lepas, rasa sedih gembira semua ada. Baru tadi aku facetime dengan Fatin Nurain (one of my bestfriend...

Post has attachment
5 Nudes Colour Pop
Review | ColourPop Lipstick Siapa kat sini penggemar matte finishing lipstick? Angkat tangan 🙋 Bagi yang gemarkan matte lipstick, korang boleh cuba ColourPop lipstick. Dari first Beeha start make up, I really love matte finishing lipstick. Salah satu seb...

Post has attachment
"Nothing In Life Is Permanent, Be Humble"
Assalamua'laikum | Quotes of the day :) Aku selalu ingatkan diri yang kerdil ini untuk merendah diri, jangan sesekali engkau riak dengan kelebihanmu. Cukuplah hanya hati kamu yang gembira dengan kejayaanmu dan bersyukur dengan anugerah yang diberi. Beringat...

Post has attachment
Web For My Blog Template
Hai! Assalamua'laikum bloggers. Sudah lama Beeha menyepi. Harini muncul dengan template baru. 😇 Yehet! Seronoknya tengok template baru ni. Beeha rasa bulan lepas baru je tukar yang baru. Disebabkan sekarang tengah cuti seminggu, dah mula bosan tatap templa...

Post has attachment
**
saya rindu kamu
Wait while more posts are being loaded