Profile cover photo
Profile photo
Carrabas speelgoed
5 followers -
Dé speelgoed speciaalzaak van Rotterdam!
Dé speelgoed speciaalzaak van Rotterdam!

5 followers
About
Posts

Post has attachment
Voor de bollebozen onder ons: Wie kent hem nog? De Rubikscube. V-cube heeft de verbeterde/soepelere variant op de markt gebracht en heeft het zo mogelijk nog uitdagender gemaakt. 7x7 blokjes, 6x6, 5x5, 4x4, de ouderwetse 3x3 en de eenvoudiger versie 2x2.
http://www.carrabasspeelgoedwinkel.nl/puzzels/p-1a/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Op zoek naar een mooie pop om te worden verzorgd door de jonge moeders en vaders? Corolle heeft de mooiste kunststofpoppen, in meerdere etniciteiten, voor kinderen in alle leeftijden.
http://www.carrabasspeelgoedwinkel.nl/speelgoed/poppen/p-1a/
PhotoPhotoPhotoPhoto
14-06-17
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Zoek je origineel buitenspeelgoed? Carrabas heeft een leuke Golfset voor kinderen vanaf 4 jaar. Als papa en mama gaan golfen, kunnen de kinderen met hun eigen set aan de slag. Dat de fijne motoriek hiermee wordt geoefend is mooi meegenomen! http://www.carrabasspeelgoedwinkel.nl/buiten-spelen/buitenspeelgoed/p-1a/DJ02021--spel-golf.html
Add a comment...

Post has attachment
Het einde van het schooljaar nadert. Het is dan altijd leuk om de juf of meester een knutselwerkje te geven als afscheidscadeautje. Carrabas heeft een ruime knutselhoek waarin genoeg knutselmaterialen te vinden zijn voor de gevorderde en minder gevorderde knutselaars. Maak bijvoorbeeld een mooie bloem met behulp van Djeco, voor slechts 5,95. Zo kan je de juf of meester nog eens in de bloemetjes zetten! http://www.carrabasspeelgoedwinkel.nl/creatief/p-4a/DJ09430--knutselen-bloemblaadjes-en-stampers-rose.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Het laatste nieuwe spelletje van Haba is binnen en valt enorm in de smaak. Wij spelen het graag! Het is een coöperatief spel waarbij Rosalie op weg is naar haar welkomstparty. De eenhoorns moeten het organiseren en moeten zich dus haasten om op tijd op het feest te zijn, voordat Rosalie daar is. Een mooi groot spel voor maar 24,95 voor kinderen vanaf 4 jaar.
http://www.carrabasspeelgoedwinkel.nl/spellen/familiespellen/%3e-4-jaar/p-1a/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Zoek je een leuk kraamcadeau of cadeau voor de eerste verjaardag? Met de Wheelybug heb je gegarandeerd de grootste hit. Er kan mee gespeeld worden vanaf ca 10 maanden. Na de eerste verjaardag is het kind groot genoeg om erop te gaan zitten en rondjes van 360° te draaien. Succes gegarandeerd! Er zijn 8 varianten: een Lieveheersbeestje, een Koe, een Biggetje, een Tijger, een Bij, een Muis, een Egel en een Panda.
http://www.carrabasspeelgoedwinkel.nl/voor-de-peuter/loopfietsen/p-1a/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Binnenkort op vakantie? Met deze koffer wil je gespot worden! Trolleys van Haba, Lilliputiens, Sigikid en Top Model, vanaf 59,95
Photo
Photo
13-06-17
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Op zoek naar leuk speelgoed waarmee je het ruimtelijk inzicht en de fijne motoriek van je kind ontwikkelt? De knikkerbaan van Haba is hiervoor een uitermate geschikt instrument. Het logisch opbouwen van een baan is een hele uitdaging. Jebegint met een basisdoos en kan steeds meer uitbreidingen toevoegen, die je steeds opnieuw leren uitvinden hoe je de baan moet opbouwen om de knikker te kunnen laten rollen.
Momenteel hebben we deze basisdoos als kennismakingsset van 79,95 voor 49,95.
http://www.carrabasspeelgoedwinkel.nl/speelgoed/knikkerbanen/p-2a/300748--speedbaan-basisdoos.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nieuw in onze collectie: typisch Rotterdams cadeautje voor slechts 8,95
Photo
Add a comment...

Wij zijn verhuisd! Vanaf 16 maart 2016 kunt u ons vinden aan de Jonker Fransstraat 99, 3031 AP Rotterdam.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded