Profile cover photo
Profile photo
Miss Ungu
769 followers -
Berpijak pada bumi yang nyata
Berpijak pada bumi yang nyata

769 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Ramadhan tiba
Kedatangan yang di nanti saban tahun Mengharap kedatangannya membawa seribu satu rahmat Rahmat yang di tunggu tunggu oleh si pencinta illahi Semoga dengan kedatangannya kali ini menjadi titik permulaan ke arah yang jauh lebih baik dari sebelum ini Ramadhan ...

Post has attachment

Post has attachment
Tika ini...
Assalammualaikum...apa khabar uolls semua..dh lama me tak mengedit dan menjengah rakan rakan blog yang lain.2 bulan kebelakangan ni memang me agak sibuk sampai tak ada masa nak edit blog.. :( Ini pun baru ada masa dan aura untuk me edit blog.Banyak yang ber...

Post has attachment

Post has attachment
Rindu mak ayah!!!
Pejam celik pejam celik lagi 2 hari je lagi mak ayah me akan kembali ke tanah air setelah hampir sebulan setengah berada di Tanah Suci Makkah...mak ayah me berangkat ke Makkah pada 1 September yang lalu dari Senai Airport..dan dijangka akan kembali semula p...

Post has attachment

Post has attachment
Kembali...setelah sekian lama menyepi
Alhamdulillah...masih di beri kesempatan untuk meneruskan kehidupan sehingga ke hari ni..dan juga masih diberi kesempatan untuk me mengupdate blog yang telah usang ni..ish..ishh..ishh...me rasa hampir 3 bulan tak update mahupun share apa apa dalam blog ni k...

Post has attachment
Ohh..google+..sudah lama me tak update apa apa di dalammu..
So..nk dua das sekali me bg sebagai tanda me mula mengingatimu wahai google+..hihihi...
p/s:gambar time raya hari tu je pun...
Photo
Photo
09/09/2014
2 Photos - View album

Post has attachment
Bukan nak menunjuk tapi sebagai tanda ingatan yang akan kekal diingat sampai ke akhir hayat :)
Wait while more posts are being loaded