Profile cover photo
Profile photo
Ainul Hasma
42 followers
42 followers
About
Posts

Post has attachment
TUDUNG NAELOFAR @ NAELOFAR HIJAB
Dah menjadi trend atau kesukaan remaja & kaum wanita zaman sekarang...! Pe tah lagi, model pun cantik sangat... Ikon masa kini.. Hmm.. kalo macam tu, siapa2 yang teringin nak cuba tudung segera @ instant shawl ni.. jenguk2 la instagram Tudung Instant Murah....
Add a comment...

Post has attachment
PROMO NOVEMBER 2016
Shaklee's Promo November 2016..
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
MAKAN-MAKAN KAT BIGBOB CAFE TAMAN PAUH
Cantik tempat ni... bangga sebab anak muda Melayu kita yg usahakan cafe ni. Mula-mula buka kat Bertam Kiosk.. sekarang dah buka cawangan lagi besar dan selesa kat Taman Pauh.. depan Jalan Baru. Jalan dari Seberang Jaya, nak ke Bandar Perda. Menunya... stand...
Add a comment...

Post has attachment
Abaikan sarapan semata-mata nak kurus??
Ooo...tidak...kenapa? Haa.. baca artikel ni..
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tidak sama sekali...
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Beli 2, dpt 5% off.. beli plak 7 botol, dapat harga 6 botol.. haaa.. kan berbaloi tu...

Hanya di Shaklee... promo bulan Mei 2015!!

Do sms/watsapp/telegram for more info..

Ainul 018-9579441
Photo
Photo
08/05/2015
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
PROMO SHAKLEE MEI 2015
Cepat rasanya masa.... dah bulan Mei kan. Haa...bulan ni Omega Guard, Phytocol-ST & Vitalea for kids. Sila rujuk bahagian produk kebaikan & khasiat suplemen2 ni.. hehe..   Ainul 018-9579441 Pengedar Shaklee area Kepala Batas, P.Pinang &  Kulim, Kedah
Add a comment...

Post has attachment
KELAS SLIMMING SET SHAKLEE
Pertama-tamanya.. rasa bersyukur sangat sebab walaupun jumlah orang yang participate sikit,tapi kelas tetap meriah. Set kurus atau slimming set Shaklee ni memang ramai yang suka. Ye la kan, semua orang nak bentuk badan yang cantik.. makanya, topik ini adala...
Add a comment...

Post has attachment
PROMO APRIL 2015
Buat pertama kali dalam sejarah.... banyak sangat promo kali ni.. ada DTX complex...untuk kesihatan HATI. Boleh cuba untuk detox hati... Ada GLA Complex, untuk kesuburan, masalah dalaman wanita seperti senggugut teruk... Ada Lecithin, untuk kolestrol, kurus...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded