Profile cover photo
Profile photo
Hamdi Afandi
75 followers
75 followers
About
Hamdi's interests
View all
Hamdi's posts

Post has attachment
Hamdi Afandi commented on a video on YouTube.
best lagu ni..i like it..kna dgn jiwa...

Post has attachment

Post has attachment
Biniku Pena Tak Pernah Lena
Assalamu'alaikum semua... Lama pulak rasanya blog ni tak di' update '. Tapi takpa, aku cuba jugak walaupun sebulan sekali update. Ngeh3. Bukan senang nak cari idea nak menaip ni. Ye dak. Tajuk tu saje je buat gempak. Takda kaitan pun sebenarnya. Hahaha. Akh...

Post has attachment

Post has attachment
Kisah Duka 2014
Alhamdulillah, masih dikurniakan nafas untuk meneruskan hidup pada hari ini. Selamat tahun baru saya ucapkan. Tahun 2014 baru sahaja melabuhkan tirainya dan meninggalkan kita jauh di belakang. Tahun yang penuh cabaran dan meninggalkan banyak memori pahit bu...

Post has attachment

Post has attachment
Air Oh Air Banjir
Assalamu'alaikum kawan2..hai.. Alhamdulillah, syukur kerana masih diberi nikmat oleh Allah untuk aku menaip hari ni. Tak lupa juga selawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad s.a.w. Sollu alan Nabiy! Buka tv tengok berita hari ni, mangsa banjir dah makin ...

Post has attachment

Post has attachment
Gembira & Bahagia
Kadangkala ada perkara amat memedihkan hati, namun syg utk dihilangkannya lantaran melihat ia adalah hadiah Allah utk bermujahadah. Hidup jgn hanya belajar bahagia dgn kenikmatan Hidup juga wajar belajar bahagia dgn kesakitan Org biasa bahagia bila diberi k...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded