Profile cover photo
Profile photo
Σταύρος Παπαγεωργίου
2,413 followers
2,413 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Ε Κ Τ Ρ Ω Σ Ε Ι Σ
Eθνική Γενοκτονία.350.000 εκτρώσεις κάθε χρόνο στην Ελλάδα., δηλαδή 1000 περίπου την ημέρα σε όλη την Ελλάδα. Όσες Ελληνίδες διέπραξαν αυτή τη μεγάλη αμαρτία που είναι φόνος,γρήγορα σ΄ένα πνευματικό να εξομολογηθούν μαζί με τους άντρες.Τα λέμε στη φίλη μας όταν πίνουμε καφέ αλλά στον Ιερέα όχι, γιατί ο δαίμονας μας αναπτύσσει το αίσθημα της ντροπής για να μας πάρει στην κόλαση,που πολλοί δεν πιστεύουν.Θα έλθει η ώρα που θα τρίβουν τα μάτια τους αλλά πλέον θα είναι αργά."Εν τω Άδει ουκ έστι μετάνοια." Εδώ σ΄αυτή τη ζωή να εξομολογηθούμε τη μεγάλη αυτή αμαρτία.Γι΄αυτό είπε ο Γέροντας Αμβρόσιος : 8 στους 10 Ελληνες θα πάνε στην κόλαση.Μην το αμελείτε και μη το αναβάλλετε.Μη δίνετε το δικαίωμα στον τύπο (δαίμονα) να πεί στον Χριστό : Ορίστε τους τάζεις Παράδεισο και αυτοί θέλουν εμένα.
Δεν σε ελευθερώνει από την εγκυμοσύνη αλλά σε κάνει γονιό ενός νεκρού παιδιού.
Δι΄ευχών.
Add a comment...

Φως η Σκοτάδι ;
Δεν θα πάμε στον Παράδεισο,στην Βασιλεία των Ουρανών τρώγοντας ψητά αρνιά με κλαρίνα και βιολιά και πίνοντας μπύρες.Η Θεότητα μας υποδεικνύει τον δρόμο.Στενή και τεθλιμμένη η οδός η απάγουσα εις την ζωήν , και ολίγοι εισίν οι ευρίσκοντες αυτήν (Ματθ.7,14).
Δι΄Εΰχών
Add a comment...

Χριστός :
Είναι : ο Υιός του Θεού.
Είναι : το Φως.
Είναι : η Ζωή.
Είναι : η Αλήθεια.
Είναι : ο Άρτος της Ζωής.
Είναι : η Άμπελος και εμείς τα κλήματα.
Είναι : η Θύρα για τη σωτηρια της ψυχής μας.
Είναι : ο Καλός Ποιμήν,που αφήνει τα 99 και ψάχνει για το ένα πρόβατο..
Είναι : ο Σωτήρ του κόσμου.
Είναι : ο Αίρων την αμαρτίαν του κόσμου.
Είναι : ο Βαπτίζων εν Πνεύματι Αγίω.
Είναι : ο Λόγος,που εγένετο σάρξ.
Είναι : Πάς ο πιστεύων εις Αυτόν μή απόληται.
Είναι : ο πιστεύων εις τον Υιόν του Θεού έχει ζωήν αιώνιον.
Είναι : η Οδός η απάγουσα εις την ζωήν.
Δι΄Ευχών
Add a comment...

Post has attachment
Αναδημοσίευση :
Άγιον Όρος.
Ιερά Μονή Ξηροποτάμου.
Το μεγαλύτερο τεμάχιο Τίμιου Ξύλου στην Ελλάδα.
Add a comment...

Δεν καταλαβαίνουν τίποτε.Θεός τους, το χρήμα.

Το ΠΑΚΟΕ δημοσιοποιεί τα αποτελέσματα των ελέγχων, τα οποία κωδικοποιεί ως εξής:
1. Σε διάφορα δείγματα τροφίμων που πάρθηκαν από σημεία πώλησης, το 64% των δειγμάτων για όλα σχεδόν τα προϊόντα βρέθηκε νοθευμένο ή ακατάλληλο για κατανάλωση.
2. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα και σε ποσοστό 40% των δειγμάτων βρέθηκαν με ληγμένες ημερομηνίες και μολυσμένα με κολοβακτηρίδια, ενώ το 48% από αυτά είχαν σημαντική επιβάρυνση από αντιβιοτικά. Επίσης ένα 55% των δειγμάτων αυτών νοθεύτηκε με λιγότερη περιεκτικότητα σε λίπος, ενώ σε γιαούρτια διαπιστώθηκε ύπαρξη συντηρητικών και σε πολλά παγωτά η ανυπαρξία γάλακτος και η προσθήκη σκόνης γάλακτος και συνθετικών χρωμάτων.


Παρατηρήθηκε επίσης νοθεία στη φέτα που σερβίρεται σε ταβέρνες και εστιατόρια, η οποία παρότι είναι λευκό τυρί, πωλείται ως τυρί φέτα από αιγοπρόβειο γάλα. Δεν υπάρχει ελεγκτικός μηχανισμός για να διαπιστώσει ότι, δυστυχώς, στην περίοδο του καλοκαιριού και μέχρι και το Νοέμβριο, κυκλοφορούν σε όλα τα μαγαζιά και super market γάλατα και γιαούρτια, πρόβειου και κατσικίσιου, πράγμα το οποίο απαγορεύεται επειδή την περίοδο αυτή δεν γαλακτοφορούν τα ζώα αυτά.

3. Στα αλλαντικά, σε ποσοστό 67% των δειγμάτων, η περιεκτικότητα σε νιτρώδη και νιτρικά βρέθηκε υψηλότερη κατά 150% του επιτρεπόμενου ορίου.

4. Στους χυμούς παρατηρήθηκαν σοβαρές παραπλανήσεις του καταναλωτικού κοινού ως προς το τι πραγματικά περιέχουν οι συσκευασίες που αναγράφουν για λόγους προώθησης του προϊόντος τη φράση «φυσικός χυμός», ενώ περιέχουν ένα μείγμα νερού και χρωστικών ουσιών με άρωμα από φρούτο.

5. Στα αναψυκτικά η περιεκτικότητα του φυσικού χυμού σε ποσοστό 72% των δειγμάτων, βρέθηκε χαμηλότερη κατά 50% από το επιτρεπτό όριο. Βρέθηκαν επίσης στην αγορά αναψυκτικά που μπορούν εύκολα να χαρακτηριστούν ως φαρμακευτικά προϊόντα ψυχοτρόπα και δεν θα έπρεπε να καταναλώνονται αβίαστα από παιδιά και να πουλιούνται σε καταστήματα που έχουν άδεια «μπακάλικου» (καταστήματα βιολογικών τροφών).

6.Στα εμφιαλωμένα νερά παρατηρήθηκαν σοβαρότατες παρατυπίες στους όρους διακίνησης, αποθήκευσης και διάθεσής τους. Ακόμα, σοβαρές ανακρίβειες που αναγράφονται στις ετικέτες και αφορούν τους ελέγχους του Γενικού Χημείου του Κράτους, οι οποίες μάλιστα χαρακτηρίζονται ελλιπείς, λόγω του ότι είναι εξαιρετικά περιορισμένες έως ελάχιστες για το πλήθος των εμφιαλωμένων νερών που κυκλοφορούν στην ελληνική επικράτεια.
Η διακίνηση δε και η διάθεση των εμφιαλωμένων νερών, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες και στις περιοχές των νησιών μας, γίνεται κάτω από απαράδεκτες συνθήκες, με ξεσκέπαστα φορτηγά κάτω από τον καυτό ήλιο και με θερμοκρασίες πάνω από 38 βαθμούς Κελσίου, όταν το όριο είναι 18 βαθμοί Κελσίου.
Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε το μικροβιακό φορτίο από κολοβακτηρίδια και εντερόκοκκους που βρήκαμε στα εμφιαλωμένα νερά, το οποίο ήταν επικίνδυνα υψηλό για τη δημόσια υγεία στο 20% των δειγμάτων.

7. Στα λαχανικά, από έρευνες που έγιναν, διαπιστώθηκε η ύπαρξη υψηλών συγκεντρώσεων φυτοφαρμάκων, νιτρικών, βαρέων μετάλλων (εξασθενές χρώμιο, μόλυβδος, υδράργυρος).

8. Στο ψωμί και στα αρτοσκευάσματα βρέθηκαν 4 απαγορευμένα βελτιωτικά και προσθετικά σε ποσοστό 40% των δειγμάτων που πήραμε.

9. Στο ελαιόλαδο διαπιστώθηκε νοθεία σε ποσοστό 75% των δειγμάτων (το πρόσφατο σκάνδαλο του ηλιέλαιου αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός έλεγχος. Η παραπλάνηση δε του καταναλωτή σε όσα αναφέρονται στις ετικέτες των φιαλών είναι απερίγραπτη. Διαπιστώθηκε ότι:
αναφέρονται ως ελαιόλαδα πυρηνέλαια, λάδια πολυκαιρισμένα με άσχημες οσμές αναμειγνύονται με λάδια νέας σοδειάς και κυκλοφορούν στην αγορά σαν ελαιόλαδα, παρατηρήθηκε η ύπαρξη καρκινογόνων χρωστικών σε ποσοστό 31% των δειγμάτων.

Το ΠΑΚΟΕ σημειώνει ότι έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου να υπερασπιστεί την προστασία της δημόσιας υγείας και συστήνει στους καταναλωτές, μεταξύ άλλων, να μελετούν πολύ προσεκτικά τις ημερομηνίες λήξεως και τις ετικέτες των προϊόντων, να καταγγέλλουν κάθε τι που αντιλαμβάνονται σε αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες, να μην αποθηκεύουν μεγάλες ποσότητες ευάλωτων τροφίμων και να ασχολούνται οι ίδιοι με το φαγητό των παιδιών τους.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Σήμερα δεν μπορώ να πάω Εκκλησία και στενοχωρούμαι.Διακονώ άρρωστο και δεν μπορώ να λείψω.
Δι΄Ευχών.
Add a comment...

Post has attachment
Οκτώβριος 1904, συγκλονίσθηκε όλη η Ελλάδα όταν έμαθε τον θάνατο του παλληκαριού.Αυτοί είναι άντρες.
Add a comment...

Post has attachment
Εκοιμήθη.
Την Ευχή του να έχουμε.
"Σταύρο εσύ έγραψες την επιστολή για τον Καζαντζάκη ; Ναί.Μπράβο είναι απόλυτα τεκμηριωμένη.Ο Κύριος να αναπαύσει τη ψυχή του.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded