Profile cover photo
Profile photo
Fiza Rubaai
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Kencing Kotor Ketika Hamil
Salam Ramadhan semua rakan pembaca blog yang disayangi :) Hari ni FR nak berkongsi sedikit tentang masalah kencing kotor yang mudah untuk dihidapi oleh para wanita terutama ibu-ibu yang sedang hamil.  Alhamdulillah jika semasa anda hamil, anda tidak pernah ...
Add a comment...

Post has attachment
Persediaan Menjadi Ibu
Salam Ramadhan al-Mubarak FR ucapkan kepada semua rakan pembaca :) Semoga ibadah puasa kita pada kali ini lebih bermakna dan diterima olehNya, insyaAllah...Dah beberapa bulan sejak FR update post yang terdahulu, rasa bersalah pun ada sebab kurang nya komitm...
Add a comment...

Post has attachment
Bercuti ke Pulau Pangkor, Perak
Salam semua rakan FR. Diharap semua sihat, ceria dan gembira...aminnn ^-^ Hari ini FR nak update cerita semasa bercuti bersama keluarga sebelah husband di Pulau Pangkor Perak, bulan April 2014 yang lepas. Percutian yang best selama 3 hari 2 malam di rumah M...
Add a comment...

Post has attachment
Salam 2014
Assalamualaikum wbt... Salam semua rakan-rakan blogger...FR harap semua sihat dan gembira. Dah lame sangat x menulis sampai miss untuk ucap rakan-rakan selamat tahun baru..hehe...tup tup dah masuk bulan 5 untuk tahun 2014 ni... Alhamdulillah sekarang FR ten...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hari Kebanggaan Ku
Salam dan hai semua rakan-rakan bloggers FR! Semoga terus ceria dan sihat hendaknya...^ - ^ FR berharap agar semua nya berhati-hati kerana musim hujan sekarang ini. Mudah-mudahan kita semua selamat dari ditimpa musibah..insyaAllah :) Sekarang FR nak share s...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Jalan di Taman Rama-rama Ayer Keroh Melaka
Salam dan hai semua! Hari ni FR nak update lagi tentang cerita jalan-jalan FR yang dah lame sangat tak diupdate! hehehe Better late than never kan? kan? hihi Okey kali ni FR nak share sikit gambar semasa FR, Mr Husband dan adik-adik berjalan melawat Taman R...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded