Profile cover photo
Profile photo
Rolbakkie - zakelijk afval
3 followers -
Rolcontainers voor uw bedrijfsafval, papier afval en archiefvernietiging.
Rolcontainers voor uw bedrijfsafval, papier afval en archiefvernietiging.

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Vanaf januari 2014 is Rolbakkie te horen op de radio. Luistert u naar 100%NL of Radio10? Dan is de kans groot dat Rolbakkie voorbij komt in één van de reclameblokken.

Beluister hieronder de radio commercial van Rolbakkie.

Post has attachment
Huurt u meer dan één rolcontainer, bijvoorbeeld om uw bedrijfsafval en papier afval te scheiden? Dan ontvangt u bij twee containers 10% korting en bij 3 containers zelfs 15% korting op uw maandtarief.
Photo

Post has attachment
De ledigingskalender 2014 is nu te downloaden door in te loggen op uw Rolbakkie account. Print de kalender uit en u weet voor heel 2014 wanneer wij uw afval komen ophalen!
Photo

Post has attachment

Rolbakkie wenst u een fijn en zakelijk succesvol 2013 toe!

Post has attachment
Vanaf 23 november 2012 biedt Rolbakkie.nl een oplossing voor uw zakelijk afval. De ambitieuze onderneming uit Heerhugowaard heeft oplossingen op het gebied van zowel het afvoeren van bedrijfsafval, papier/karton als archiefvernietiging. Rolbakkie is een dochteronderneming van Bouwbakkie, leverancier van afvalcontainers voor zowel de particuliere als zakelijke markt in heel Nederland. Het succes van Bouwbakkie – levering van meer dan 30.000 afvalcontainers en een klantwaardering van 4,6 op een schaal van 5 – heeft geresulteerd in de oprichting van Rolbakkie.

Klik op "persberichten" om het hele bericht te lezen.
Wait while more posts are being loaded