Profile cover photo
Profile photo
nur syahida
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
hebatnya dugaan ALLAH S.W.T
assalamualaikum . . . yes , nampakk je muke aku nim happy gembira bahgia tapi sebaliknya tade sape pun taw malah tade sape pun kesahh . kluarge ! ye , sekawang nim aku ade problem ngan family aku :'( problem aku banyak , banyak sangat sampai tahap aku menan...

Post has attachment
dia !
assalamualaikum . hehe . baru bagi salam . terukla kam :D okay , kat entri nim pulakk aku nakk cite sal si capital A or name dy AAIZ . hemm . aku sebenarnya terasa ati ngan dia sejakk semalam lagi , nakk taw kenapa ?? sebab dia lansum takk balas dan takk me...

Post has attachment
hari semakin hampir ~
entri kali ni . . aku sedih sebenarnya nakkk timgalkan kenangan manis antara aku dan kawan kawan aku . tinggal 3hari lagi , waa , nakk nanges ase weii . . aku sayang gile kat diorang . tersangat sayang . hemm , tapi aku harap sangat persahabatan kiteorang s...

Post has attachment
Kolej MARA kulim :)
akhirnya !!!!! dapat jugakk aku update statuss nim , haha , lame gile dahh takk bukak blogg . hehe . . exam ????  paper math dan paper kimia dahh abis . penim woo pale ak jawab due2 paper tuu . sekarang nim ak kena tawakal je , usaha usaha dahh . yang penti...

Post has attachment
be matured _
okayy ! matured ! dont be like a childish anymore ! p/s tapi aku ase aku dah matured dahh , haha . .

Post has attachment
dear my capital AAI ~
my capital AAI ,                hari ni saya rindukan awak sangat sangat walaupun hari hari kita terserempak kat kolej :) awak , saya semakin risau sebab kite tinggal 3 minggu lagi dapat berjumpa macam sekarang . nanti kite dahh jaohh . awak , awak akan set...

Post has attachment
hari hari mendatang membawa kebahagian
hai hai kembali lagi :)    semakin hari aku semakin bahagia di samping kawan kawan aku . seriously tanpa diorang aku takkan mampu tersenyum malah bahagia seperti ni . tinggal 3 minggu lagi untuk aku habiskan mase dengan diorang , sedihh sebenarnya bila terp...

Post has attachment
jealous sangat sangat
weee , aku jeles sangat wehh . jeles ngan pasangan AH . tadi kls H wat jamuan , capital A aku pum kelas sama ngan H nim . H nim pulak ade kapel iaitu A , A nim kawan aku . tadi mase kat studi putra H datang bagi ayam kat dy , sweet sangat , at least dy takk...

Post has attachment
im a lazy girl !
ya ampun malasnye nakk studi , tapi final exam dahh dekat woo . penatla bila pkir2 balek , aku dahla pemalas tahap gaban . studi banyak ag , yg tu la yg nim la aku kena cover . huhhh . my mom tell me to struggle if want to success in life , yes , its true b...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded