Profile cover photo
Profile photo
Мицев център
1 follower -
Компютърни курсове в Пловдив, Компютърна грамотност, Дигитален маркетинг, Дизайн и Обучения по социални умения в Пловдив и цялата страна.
Компютърни курсове в Пловдив, Компютърна грамотност, Дигитален маркетинг, Дизайн и Обучения по социални умения в Пловдив и цялата страна.

1 follower
About
Posts

Post has attachment

Курс MS Office 2016

Word, Excel, PowerPoint и Outlook са най-ползваните продукти във всяка голяма фирма. Добрата компютърна грамотност в Пловдив гарантира хубава работа и развитие. След курсът ще управлявате цялостната организация на документи в офиса. Ще създавате и редактирате сложни документи в Word, таблици с функции и диаграми в Excel, PowerPoint презентации и ще организирате с Outlook. Ще познавате най-новите инструменти за съвместна работа в голям офис, споделяне на документи, организиране на събрания, отдалечена съвместна работа и проследяване на промените. Създавайки набор от шаблони, успешно ще автоматизирате работата си в офиса.

От 28 март стартира вечерен курс. Повече информация на 0888735252, Пловдив.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
От 27 март, вторник 18:30 стартира MC300 Дигитален маркетинг - Курс Интернет маркетинг, WEB дизайн и SEO в Пловдив.

Информация и записване на тел. 0888 73 52 52 всеки ден от 9:00 до 20:00.

Подходящ за начинаещи, които искат бързо да направят WEB сайт без много познания в интернет технологиите. Предназначен е както за частни лица, така и за собственици на малък и среден бизнес, специалисти отдел маркетинг и продажби. За тези, които мечтаят за своя дизайн агенция или работа в бързо развиващият се интернет бизнес. Курсът е много подходящ и за ученици, у които ще създаде предпоставка за професионално развитие в бъдеще.

След курсът ще можете изцяло да изградите, поддържате и ефективно SEO да оптимизирате собствен WEB сайт. Овладяват се понятия в интернет, основите на интернет маркетинга, регистрация на домейн, организиране на хостинг и всички съпътстващи услуги. Разглежда се технологията за създаване на статични и динамични WEB сайтове. Задълбочено се разглеждат прийомите на дигиталния маркетинг и успешно интернет присъствие.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Половината български фирми нямат интернет присъствие!

Стъпка по стъпка учим в курсовете по Дигитален маркетинг как да направите своя собствена страница. Добре е да имате собствен сайт, но също така може да започнете от своя страница във Facebook. Използвайте я, за да кажете на света кои сте, с какво се занимавате. Не забравяте, че тя трябва да приковава вниманието със своя вид, затова внимателно подберете както своите публикации, така и снимките, с които ще ги придружите.
Add a comment...

Post has attachment
Знаете ли, че твърдият диск на компютъра представлява един или повече пластмасови или алуминиеви дискове с нанесен магнитен слой боя, върху които се движат микро глави, които записват и четата информация. При механични удари или с времето повърхността се наранява и губим информацията.
Прочетете още
Add a comment...

Microsoft Excel е безспорно най-разпространената програма за създаване и пресмятане в таблици. Наложи се като един от най-често използваните продукти във всеки офис или работно място. Познаването и Ви гарантира сигурна работа с по-добро заплащане. Погледнете списъците с обяви за работа, всеки ден има десетки нови позиции с изискване за ползване на Excel.
Включете се в курса ни Excel бърз старт за начинаещи

https://edbg.net/kurs_excel.html
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded