Profile cover photo
Profile photo
Effy Hamdari
54 followers
54 followers
About
Posts

Post has attachment
#effyjalankehuahin part 1
Percutian berdua ngan Effa ini bermula dari 3-August-2018 hingga 6-August-2018. Tiket ke Hua Hin telah dibeli awal (bulan March) , sewaktu AirAsia mengadakan promosi pembukaan laluan baru ke Hua Hin. Jadinya, harga tiket untuk 2 orang, 2 hala adalah Rm500++...
Add a comment...

Post has attachment
Sehari Ke Singapura
Perjalanan bermula dari pukul 700 pagi , bergerak ke Tune Hotel untuk pick up Amar , dan terus ke JB Sentral. Kami perlu ada di san 30 minit sebelum tren berlepas kerana perlu pemeriksaan imegresen seperti biasa untuk melepasi sempadan. Tiket tren sehala ad...
Sehari Ke Singapura
Sehari Ke Singapura
effyhamdari.com
Add a comment...

Post has attachment
Birthday trip to Krabi.
Birthday kakak aritu, kita se famili bercuti ke Krabi. Kisahnya, Krabi ni dipilih kerana nak mengingat kembali memori kita se famili penah ke sana. Namun kali ini kita mahu lebih santai, mahu makan-makan dan bersiar-siar sahaja di Ao Nang town. Kita tidak a...
Add a comment...

Post has attachment
Weekend Trip to Batam
Pelan asalnya , we all nak ke Tanjung Pinang last weekend, tapi sampai je kat kaunter tiket, fery ke Tg Pinang takde jam 930 pagi. Huh. So apa yang boleh kami fikirkan, ambil fery ke Batam dan tukar di sana nanti ke Tg Pinang je. Sebelum masuk ke dalam fery...
Weekend Trip to Batam
Weekend Trip to Batam
effyhamdari.com
Add a comment...

Post has attachment
Percutian ke Ipoh, Perak.
Bermula percutian kami sekeluarga ke Lost World of Tambun. Ini adalah percutian "family day"bagi company daddy. So mmg setiap tahun ada family day. Bermula aktiviti malam, berendam dalam hot spring (ini memang takde gambar sebab phone tinggal dalam bilik). ...
Add a comment...

Post has attachment
Eiris Diana berpindah sekolah
Kisah pertukaran sekolah. ________________________ ___ Tulisan ini panjang. Bukan untuk menyalahkan sesiapa tetapi biar ia jadi pedoman dan panduan ibu bapa. Bagi yang terlibat secara langsung dalam arena penggubal cara sistem pendidikan, moga boleh dia...
Add a comment...

Post has attachment
Honeymoon Ke Phuket, Thailand
Percutian ini hanya kakak dan suami, hahah dah nama tajuk nya honeymoon kan. takkan bawa sekeluarga. Cerita sebenarnya, inilah first time g honeymoon, dulu-dulu lepas kahwin lom ada duit cam bebudak sekarang, sempat g tidur kat First World Hotel je. Ok, bal...
Add a comment...

Post has attachment
Percutian Ke Batam , Indonesia.
Pulau Batam antara pulan jajahan Riau yang paling hampir dengan Malaysia dan Singapura. Namun, kerana ia ditakluki oleh Republik Indonesia, maka matawang nya masih menggunakan Rupiah. Namun, kebanyakan urusan jual beli di sana mahu kan Singapore Dollar. Pad...
Add a comment...

Post has attachment
Effy is on Youtube !
Effy is on Youtube !
effyhamdari.com
Add a comment...

Post has attachment
Effy is on Youtube !
Sesuatu yang baru.  Cerita nya.. Ikut Zisters How to be Single Again untuk Pyjamas Party di Dorsett Hotel Putrajaya. Tak sangka pula, ada shooting video untuk promote Medshoe. Huh, susah rupanya berlakon di hadapan lensa kamera. Banyak juga lah kena "re-tak...
Effy is on Youtube !
Effy is on Youtube !
effyhamdari.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded