Profile cover photo
Profile photo
GRANITIN KUKKA
About
Posts

Post has attachment
Joulun odotukseen kauniit ruukku- ja leikkokukat sekä jouluistutukset. Suosittuja joulukukkia ovat perinteiset amaryllis, joulutähti ja hyasintti sekä viime vuosina suosituksi tullut jouluruusu. Leikkokukista amaryllis on suosituin joulun ajan leikkokukka.
Granitin Kukan henkilökunta tekee itse jouluistutukset, ostamalla istutukset meiltä tuet kotimaista työllisyyttä ja lähituotantoa!
Tervetuloa Granitin Kukkaan Välikatu 5 Riihimäki tai tilaa soittamalla 050-351 1611 tai tilaa verkkokaupastamme www.granitin.ekukka.fi

Hyvää Joulun odotusta!
Photo

Post has attachment
Isänpäivää vietetään sunnuntaina 12.11. Ilahduta maailman parasta isää ja isoisää kauniilla kukilla! Molemmat ovat varmasti kukkansa ansainneet. Tervetuloa liikkeeseemme Välikatu 5 Riihimäki tai tilaa soittamalla 050-351 1611 tai tilaa verkkokaupastamme www.granitin.ekukka.fi.

Hyvää Isänpäivää kaikille isille ja isoisille!
Photo

Post has attachment
Surukukat, osanottokukat, hautajaiskukat, hääkukat, vierailukukat, kastekukat Riihimäki. Kauneimmat kukka-asetelmat joka tilaisuuteen toimittaa Granitin Kukka!
Tervetuloa liikkeeseemme Välikatu 5, Riihimäki. Voit myös tilata soittamalla 050-351 1611 tai tilaa vaivattomasti verkkokaupastamme: www.granitin.ekukka.fi.

Ilon ja surun juhlissa mukana Granitin Kukka!
Photo
Photo
24.9.2017
2 Photos - View album

Post has attachment
Perjantaina 17.11.17 Riihimäen Keskuskirkossa vihitään klo 20-24 hääpareja puolen tunnin välein. Aikoja vihkimisiin, avioliiton siunauksiin ja vihkivalojen uusimiseen: soita kirkkoherranvirastoon 019-7481(klo 9-14) viimeistään 6.11.2017  ja varaa oma aikasi. Viimeinen vihkiaika on klo 23.30. Koko hääseurueelle (15 henkilölle) tarjotaan kakkukahvit Kirkkopuiston seurakuntakodilla. Granitin Kukka on hengessä mukana, meiltä kauniit hääkukat Teille sopivaan hintaan: tervetuloa liikkeeseemme Välikatu 5, Granitin aukio tai kilauta 050-351 1611!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
18.9.2017
5 Photos - View album

Post has attachment
Tilaa kukkia, se ei ole ollenkaan niin kallista kuin yleisesti luullaan. Granitin Kukan kukkatilaukset toimitamme ilmaiseksi Riihimäelle ja edullisesti lähikuntiin. Voit myös noutaa tilauksesi liikkeestämme Välikatu 5 Riihimäki.

Meiltä tilaamasi kukat ovat korkealaatuisia ja kukkien sidontatyöt huippuluokkaa. Silti hinnat ovat sinulle sopivia!

Tilaus onnistuu vaivattomasti verkkokaupastamme www.granitin.ekukka.fi, tai voit tilata soittamalla 050-351 1611. Ja tietenkin olet tervetullut liikkeeseemme Välikatu 5. Palvelemme mielellämme!

Laadun takaa Granitin Kukka!
Photo

Post has attachment
Granitin Kukka on alansa ykkönen, kun tarvitset onnittelukukat, osanottokukat, hautajaiskukat, surukukat, hääkukat. Tai oli syy mikä tahansa. Granitin Kukka on elämän tärkeissä hetkissä mukana!

Tervetuloa Välikatu 5, Riihimäki. Tai soita 050-351 1611. Tai tilaa verkkokaupastamme: www.granitin.ekukka.fi.

Toimitamme kukat: Riihimäki, Hyvinkää, Hausjärvi, Loppi, Janakkala, Turenki, Nurmijärvi, Kärkölä.

Laadun takaa Granitin Kukka!

Post has attachment
Onnittelukukat, hääkukat, surukukat, osanottokukat, hautajaiskukat, vierailukukat toimialueellemme Riihimäki, Hausjärvi, Loppi, Janakkala, Hyvinkää. Granitin Kukka on mukana elämän tärkeissä tilanteissa. Kauneimmat kukat ja kukkalaitteet saat Granitin Kukasta!
Tervetuloa liikkeeseemme Välikatu 5, Riihimäki. Tai tilaa soittamalla 050-351 1611 tai tilaa verkkokaupastamme www.granitin.ekukka.fi.
Photo
Photo
30.7.2017
2 Photos - View album

Post has attachment
Konfirmaatiot 29.7. ja 30.7. Riihimäki ja Hyvinkää. Konfirmaatio on nuorelle tärkeä juhla matkalla aikuisuuteen. Siksi tilaisuuteen tulee suhtautua arvokkaasti.

Ilahduta ripille pääsevää kauniilla ja korkealaatuisilla rippiruusuilla!

Tervetuloa liikkeeseemme Välikatu 5, Granitin aukio, Riihimäki. Pidennetyt aukioloajat lauantaina ja sunnuntaina klo 8-16. Tervetuloa!

Photo

Post has attachment
23.7. konfirmaatio Riihimäki, Hausjärvi, Ryttylä, Loppi ja Hyvinkää. Ilahduta ripille pääsevää kauniilla rippikukilla!
Tervetuloa liikkeeseemme Välikatu 5, Granitin aukio, Riihimäki. Riihimäen keskustassa on suuret katutyöt, jotka eivät kuitenkaan ole meidän kohdalla, joten teet Granitin Kukassa vaivattomimman kukkaostoksen. Meillä on eniten pysäköintitilaa ja pidennetyt aukioloajat lauantaina ja sunnuntaina klo 8-16.

Onnea rippijuhlaa viettäville!
Photo

Post has attachment
16.7. Konfirmaatio Riihimäki, Ryttylä, Loppi ja Hyvinkää. Ilahduta ripille pääsevää kauniilla ja korkealaatuisilla ruusuilla. Korkealaatuiset ruusut Riihimäellä myy Granitin Kukka.

Tervetuloa Välikatu 5, Granitin aukio. Palvelemme lauantaina ja sunnuntaina klo 8-16.
Photo
Wait while more posts are being loaded