Profile cover photo
Profile photo
nurul atikah
15 followers
15 followers
About
Posts

Post has attachment
Book review : Impian Jalanan by Teme Abdullah
Selepas berkira-kire nak buat posting yang mana dulu antara label untuk food, personal / blogging, travel, or book... Ika pilih label book dulu.. Rasa teruja dengan flat lay sendiri. haha. Ingat senang nak tangkap gambar flat lay ni tapi sebenarnya susah ju...

Post has attachment
Little life update
Hai blog... Haii selepas beberapa bulan diam sunyi tanpa update apa-apa. Hari ni ika kembali update blog ni. Tajuk pun dah little life update kan, jadi kat sini ika nak ceritalah sikit apa yang terjadi sepanjang ika menghilang wwuusshhhh (bunyi affect dar...
Atikah Tahir: Little life update
Atikah Tahir: Little life update
atikahtahir.blogspot.com

Post has attachment
Little life update
Hai blog... Haii selepas beberapa bulan diam sunyi tanpa update apa-apa. Hari ni ika kembali update blog ni. Tajuk pun dah little life update kan, jadi kat sini ika nak ceritalah sikit apa yang terjadi sepanjang ika menghilang wwuusshhhh (bunyi affect dar...
Atikah Tahir: Little life update
Atikah Tahir: Little life update
atikahtahir.blogspot.com

Post has attachment
Book Review | Mengintai Aku Di Neraka by Ust. Hadi Fayyadh
Assalammualaikum, Mengintai Aku di Neraka, karya novel ke-4 Ust. Hadi Fayadh dan setakat ni, semua novel  beliau tak pernah tak mengecawakan.. penuh debar dan sangat menginsafkan sesapa yang baca. Apa yang buat ika lagi tertarik dengan buku-buku beliau adal...

Post has attachment
Pre order buku Mengintai aku di neraka
Hai... haii... hai....  Akhirnya bungkusan yang ika nanti-nantikan kan sudah tiba. Betul lah apa orang cakap, yang penantian tu memang satu penyiksaan. Hmm Ok.. stop over.. Beberapa minggu yang lepas, ika ada tempah pre order buku baru Ust Hadi Fayadh yang ...

Post has attachment
Outdoor activity di Redtma Adventure Urban Park.
Memandangkan Fiqa dah nak balik Kedah tak lama lagi, jadi kami pilih Redtma Adventure Urban Park untuk kami spent time sesama. Lepas ni, kene tunggu lagi 6 bulan, Fiqa cuti sem baru boleh spent time sesama  . Kami pilih Redtma Adventure Urban Park, sebabnya...

Post has attachment
2017 wrap up post
Ingat lagi tak masa sekolah dulu, bile kite nak tulis tarikh kat buku nota, mesti kita akan tulis tarikh yang sebelumnya. Contohnya macam sekarang ni..., kite dah masuk tahun 2018 kan? tapi bile tulis tarikh, kite akan tulis 2017. Kan...kan?? Korang pun sam...
Atikah Tahir: 2017 wrap up post
Atikah Tahir: 2017 wrap up post
atikahtahir.blogspot.com

Post has attachment
Tips | Cara Mudah Bina Rumah Di Syurga by Ustaz Dato'. Hj. Badlishah
Assalammualaikum semua.. Ni haa baru lepas kemaskan habuk kat blog ni.. Lama betul dah rasanya tak singgah sini sampaikan sarang labah-labah pun ada   . *Geleng seribu kali  * Tulah., orang kata jangan layankan sangat blogging slump ni, sebab nanti akan leb...

Post has attachment
Cara bina rumah di syurga by Ust. Dato' Hj. Badlishah Bin Alaudin.

Post has attachment
Road to degree?? Good luck...
Lama betul rasanya tak update blog ni.. Apa yang korang perasan kali ni??  Yess... wajah baru...  .. Sebenarnya ada problem sikit dengan template yang lama.. Lepas je publish review tentang restaurant Boat noodle ( boleh baca kat sini SINI  ),  template tu ...
Road to degree?? Good luck...
Road to degree?? Good luck...
atikahtahir.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded