Profile cover photo
Profile photo
Norliza Aminuddin
95 followers
95 followers
About
Posts

Post has attachment
Cuti - Cuti Malaysia : Bukit Bendera, Pulau Pinang
Assalam... Hai korang.. entri kali nie aku nak kongsi pasal percutian kitorang... sementara mood nak berblog ni muncul.. maka kena lah buat pantas - pantas sikit kan.. esok dah bulan puasa.. nak kena slowdown kan sikit aktiviti online nie.. maklumlah kan.. ...
Add a comment...

Post has attachment
**
Edlieza
Edlieza
edlieza.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pindah Rumah....
 Assalam... hai korang.. aduhai payahnya lah nak menaip walaupun satu entri pendek sekarang nie.. kenapa? sibuk menguruskan kehidupan seharian semenjak encik suami aku busy semedang belayar je kojenye.. redha je lah mak cik nie haaaa.. walaupun kekadang ter...
Pindah Rumah....
Pindah Rumah....
edlieza.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pindah Rumah....
 Assalam... hai korang.. aduhai payahnya lah nak menaip walaupun satu entri pendek sekarang nie.. kenapa? sibuk menguruskan kehidupan seharian semenjak encik suami aku busy semedang belayar je kojenye.. redha je lah mak cik nie haaaa.. walaupun kekadang ter...
Pindah Rumah....
Pindah Rumah....
edlieza.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
pindah
 Assalam... hai korang.. aduhai payahnya lah nak menaip walaupun satu entri pendek sekarang nie.. kenapa? sibuk menguruskan kehidupan seharian semenjak encik suami aku busy semedang belayar je kojenye.. redha je lah mak cik nie haaaa.. walaupun kekadang ter...
pindah
pindah
edlieza.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Keburukan teknologi bergantung kepada cara penggunaannya
Tajuk  skema?? memang mood skema pun.. emosi betul aku kalau de manusia yang sewenang-wenangnya buat sesuatu perkara tanpa memikirkan kesan dan akibat..  zaman canggih manggih sekarang nie ramai dah manusia macam hilang rasa timbang rasa bila ada yang sangg...
Add a comment...

Post has attachment
17 Kegunaan Lain Ubat Gigi Yang Ramai Tidak Tahu. #10 Dan #16 Paling Best!
Bila sebut ubat gigi, pastilah gunanya untuk bersihkan gigi saja. Tapi rupa-rupanya ada banyak cara lagi ubat gigi ini boleh digunakan
untuk menyelesaikan masalah yang kadang kala secara tiba-tiba datang
dalam hidup kita. Jom layan 17 lagi penyelesaian ya...
Add a comment...

Post has attachment
Korean Food Addict!!!!
Memandangkan dah lama tak ada entri aku jalan - jalan makan angin.. meh aku story kat korang pasal betapa sanggupnya aku naik train ke KL semata - mata nak makan makanan korea... dasat lah jugakkan.. kenapa dasat? rumah aku kat lumut.. nak naik train terpak...
Korean Food Addict!!!!
Korean Food Addict!!!!
edlieza.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bertukar ???
hai korang... kemain up status camtu kan..  hahahaha... ada korang perasan perubahan kat blog nie?? sat warna hijau.. sat warna merah bagai.. semuanya kerana aku masih mencari keserasian... tangan gatal tukar sana sini.. sampai stress... konon nak tukar bac...
Bertukar ???
Bertukar ???
edlieza.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
17 Kegunaan Lain Ubat Gigi Yang Ramai Tidak Tahu. #10 Dan #16 Paling Best!
Bila sebut ubat gigi, pastilah gunanya untuk bersihkan gigi saja. Tapi rupa-rupanya ada banyak cara lagi ubat gigi ini boleh digunakan
untuk menyelesaikan masalah yang kadang kala secara tiba-tiba datang
dalam hidup kita. Jom layan 17 lagi penyelesaian ya...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded