Profile cover photo
Profile photo
Eda Johari
344 followers -
;Fikir yang baik-baik, sangka yang baik-baik, cakap yang baik-baik, Insayaallah dapat yang baik-baik !
;Fikir yang baik-baik, sangka yang baik-baik, cakap yang baik-baik, Insayaallah dapat yang baik-baik !

344 followers
About
Eda's posts

Post has attachment
✅ready stock..
✅65ml
✅edp
✅longlasting
✅inspiredperfume
✅wassup 0174326233
PhotoPhotoPhotoPhoto
2016-03-16
4 Photos - View album

Post has attachment
2016-03-14 : Short story of lifeless person
Assalamualaikum ♥  Hye hye hye .. I'm back! Baru perasan dah berbulan haa tak berblogging.  Fuh fuh tiup habuk sikit.  Last update September tahun lepas. OMG ! Well, life aku sekarang ni macam lifeless sangat. Ngee --" Siang busy dengan kerja yang tak penah...

Post has attachment
Lagu Hey Kamu - #tag
Assalamualaikum ♥ Senyumanmu  Buatku tersenyum malu  Lirikanmu  Memberi panahan kalbu  Oh sayangku  Dengarlah bahawa diriku ku perlu kamu  Hey kamu, gadis berbaju ungu  Dekat padaku di sini  Hey kamu, yang mencuri hatiku  Namamu inginku tahu  Senyumanmu  Bu...

Post has attachment
#Apa Aku rasa : Haze
Assalamualaikum ♥ Morning Penang . Hurm, jerebu teruk. Yang telah dibakar biarkan terbakar, yang membakar terus membakar. Pokoknya siapa yang harus disalahkan. The person name 'bakar' . Eh ? ahahaha..  This picture was taken by me. This is the view from my ...

Post has attachment
WORDLESS WEDNESDAY : Journey
Assalamualaikum ♥ REDHA perlu dicari, bukan dinanti . I cannot change yesterday , but I can change today . May Allah ease everything :)  

Post has attachment
58th Independence Day
Assalamualaikum ♥ Happy Monday ! Jyeah.. ahaha over --" Selalu isnin lah hari yang paling malas.  Btw, I'm just drop by to wish all of you " Happy 58th Independence Day Malaysian !"  kbye !  

Post has attachment
Analisis Muka
Assalamualaikum ♥ Salam Jumaat :) Hi all ! Maap laa yoo eden dah lamo tak menghapdet, buat ekau sumo nunngu-nunggu yoo ah... ahahaha buruk ngat aih orang penang cakap nogori . He he he ... Actually saja nak share pasal analisis muka ni haa. Entah, macam imp...

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Syawal 2015
Assalamualaikum ♥ Salam Lebaran peeps ! Almost seminggu raya baru sempat wish. Ngeee --" Hari selasa dah start kerja, biasa lah cuti tinggal cun cun untuk raya. Well, dedicated staff macam aku ni memang rajin cuti. Kalau bagi sebulan cuti pun sentiasa tak c...

Post has attachment
Apa aku rasa : RAMADHAN KE-7 2015
Assalamualaikum ♥ Direct dalam minggu ni mood down sangat. Waktu macam ni maybe blog tempat paling elok nak luahkan semua selain pada Yang-Esa. Luah pada manusia ? Tak mungkin ada yang sudi, kalau ada maybe takkan faham or taknak faham . Hurm... Entah, I th...
Wait while more posts are being loaded