Profile cover photo
Profile photo
nadia mat
About
nadia's posts

Post has attachment
Surga Yang Tak Dirindukan 2
Dear Shoko's,    Hai assalamualaikum semua. Huhu.. Sesiapa yang mengikuti belog nih mesti tau yang aku nih peminat setia namati kat si Mas Fedil AKA Fahri AKA Pras. Lagi-lagi citer Surga yang Tak Dirindukan tu. Now dah ada yang kedua. Baru sahaja ditayangka...

Post has attachment
Mood Republik 2016
Dear Shoko's,  

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Antara Dua Garisan
Dear Shoko's,    Korang ingat tak cerita antara dua garisan tu? Kisah tu menceritakan si widah ni yang memandang jijik dekat kakak dia memandangkan kakak dia berkerja di kelab malam. Mentang-mentang dia ni solat lima waktu sehari semalam tak tinggal dan mer...

Post has attachment
Sweet Simple Makeup
 

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Holiday Gift From Benefit Cosmetic Malaysia
Dear Shoko's,    Mesti korang dah tau kan yang aku ni suka sangat dengan barang-barang Benefit nih. Dengan packaging dia yang sangat unik dah cute tu, bertambah-tambahlah nafsu aku ngan Benefit nih. Kalau nak brow wax pun aku buat kat Benefit. Nanti aku bua...
Wait while more posts are being loaded