Profile cover photo
Profile photo
Villa Joep
9 followers -
Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker.
Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker.

9 followers
About
Posts

Post has attachment
CLUBHART SLAAT VOOR VILLA JOEP!

Tennisclub Metzpoint uit Veldhoven haalde tijdens haar clubkampioenschappen gedurende de afgelopen 2 weken €1.630,- op voor Villa Joep! Enorm bedankt voor dit mooie bedrag en jullie sportieve inzet voor onze stichting en missie! ^ML
Photo

Post has attachment
HE(R)F(S)TIGE STAMPPOTRALLY MET ZONNIGE OPBRENGST!

Afgelopen zondag 3 november organiseerde de Lions Club Coevorden de zgn Stamppotrally, waarbij Villa Joep centraal stond als het service project, cq goede doel. Een prachtig evenement met wel 130 deelnemers. Een mooi aantal nieuwe referenten voor ons goede doel :-)

Deelnemer Bert Campfens liet ons per mail weten: "Ik vond het een geslaagde dag, herfstig maar goed weer, leuke rally in een mooie omgeving en veel gezelligheid. Maar bovenal een mooie sponsoropbrengst van 2.500 euro voor Villa Joep!! Daarnaast zijn er ook nog eens 75 Villa Joep olifanten verkocht!"

Geerhard Huising gaf een speciaal tintje aan het geheel door als ambassadeur van Villa Joep zijn dank uit te spreken. In het kort gaf hij uitleg waarom hij ambassadeur was geworden en wat het werk van Villa Joep inhoudt.

Campfens stelt: "Ik denk dat we met behulp van deze actie van de Lions uit Coevorden èn Geerhards dankwoord, Villa Joep meer bekendheid hebben kunnen geven aan een deel van de Zuid-Oost hoek van Nederland. Dit zal naar mijn mening een positief effect hebben op andere activiteiten die georganiseerd gaan worden door andere service clubs in de regio."

Het herfstige weer stond deze rally, die in naam van Villa Joep werd gereden, op geen enkele manier in de weg. Zie hieronder het filmpje dat Jaap Dijkema, een andere deelnemer, maakte:Stamppotrally 2013 ^ML

Post has attachment
AANGEPASTE VILLA JOEP #GEEFLEVEN COMMERCIAL

Er is een kleine aanpassing gedaan in de 30sec spot die in het kader van de #geefleven campagne was gemaakt. Dit in verband met het recente overlijden van Isa* Peters, die hierin te zien is.

Waar mogelijk zullen we de oude versie vervangen door de nieuwe, uit respect voor Isa* en haar familie. De nieuwe versie is te bekijken en te downloaden via de volgende link:http://youtu.be/Rqp_cMfBUHA ^ML

Post has attachment
MEDIAPLANNING #GEEFLEVEN CAMPAGNE:

Met gepaste trots kunnen we zeggen dat onze #GEEFLEVEN campagne nu echt los is. Met hulp vanuit alle kanten hebben we het voor elkaar gekregen om heel veel zichtbaarheid voor alle middelen te krijgen. Heel veel dank aan onze sponsor, het Amsterdamse reclamebureau Borish BV (http://www.borish.nl/)

Hieronder een greep uit wat er qua mediamomenten in gang is gezet:

TV
- SBS Broadcasting (= SBS 6, Net 5, Veronica): Eerste blok staat gepland tijdens 'Ik Ook Van Jou' op SBS 6 op dinsdag 5 november om 19:40 uur.
Daarnaast zal SBS Broadcasting de 30sec en 20sec spotjes de komende weken geregeld inzetten op al hun zenders op stopperbasis. (wat betekent: indien plek openblijft krijgen wij gratis zendtijd)
- RTL Nederland (= RTL 4, 5, 7, 8, Lounge, XL): t/m het einde van 2013 zet RTL Nederland de spots in op stopperbasis op al hun zenders.
- STER (Ned 1, 2, 3): ook op stopper basis
- Discovery Networks: ook op stopper basis
- RTV Albrandswaard: ook op stopper basis
- RTV Noord-Holland: ook op stopper basis
- Omroep Brabant: ook op stopper basis
- RTV Oost: ook op stopper basis
www.telstar-online.nl: ook op stopper basis
- RTV Rijnmond: heeft toegezegd onze spots tot eind 2013 wel 100x in te zetten!! Afgelopen vrijdag 1 november was de aftrap en is de commercial voor de 1e keer getoond. De spot is ook dit weekend meerdere keren voorbij gekomen. Daarna op maandag 4 nov om 13.13 / di 5 nov 8:28 en 12:55 / wo 6 nov 10:21 en 14:28 / do 7 nov 9:55 en 13:21.

KRANT
U kunt onze #GEEFLEVEN advertenties de komende tijd ook aantreffen in kranten, obv stoppers van diverse formaten in:
- NRC media
- Wegener media
- FD Mediagroep
- allerlei locale dagbladen
- Media Groep Limburg
- Uitgeverij Gelderland

MAGAZINES:
- advertentie toegezegd in decembernummer van 'J/M voor ouders'
- artikel in Fabulous Mama, editie 13 vanaf 21 november

Als we meer weten, dan binnenkort weer een update. Dus blijf ons volgen!! U kunt ons haast niet meer missen tot het einde van het jaar als we bovenstaande lijst met mediamomenten nog eens goed nalezen :-) Trots!!! ^ML

Post has attachment
Vandaag gespot op de achterzijde van nrc.next: een paginagrote advertentie van de #GEEFLEVENMediacampagne van Villa Joep. We zijn uiteraard apetrots op deze blikvanger!! ^ML
Photo

Post has attachment
VILLA JOEP SPOTS OP REGIONALE ÈN NATIONALE TV!!

TV Rijnmond trapte gisteren af met het uitzenden van de 30 seconden spot van de volledig gesponsorde #GEEFLEVENMediacampagne van Villa Joep. Er is in totaal zelfs een toezegging gedaan van maar liefst 100 uitzendmomenten!

Hierbij het uitzendschema van TV Rijnmond komende week:
- za 2 nov 14:55
- zo 3 nov 9:55 & 13:55
- ma 4 nov 13:13
- di 5 nov 8:28 & 12:55
- wo 6 nov 10:21 & 14:28
- do 7 nov 9:55 & 13:21

RTL Nederland die de reclame-inzet regelt van de zenders: RTL 4, 5, 7, 8, RTL XL, RTL Lounge en RTL Nieuws heeft toegezegd overgebleven ruimtes in het uitzendschema op te willen vullen met de diverse 20 secondenspots en 30 secondenspot van Villa Joep!

Zo ook een toezegging van SBS Broadcasting, die de reclame-inzet regelt van de zenders: SBS6, Net 5 en Veronica. Aankomende week ontvangen we een eerste datum van uitzending, dus blijf ons volgen voor deze informatie.

Het is fantastisch dat zowel grote regionale TV zenders als nationale zenders onze spots gaan uitzenden in de maanden november en december 2013. We zijn enorm trots dat door inspanningen van velen onze belangrijke campagne boodschap nu eindelijk met een breed publiek gedeeld kan gaan worden!!

Meer info over de #GEEFLEVEN Mediacampagne en voor het bekijken van de spots: www.geefleven.nl ^ML

Post has attachment
REN JE ROT VOOR VILLA JOEP!

Na de zomervakantie zijn is de jeugdloopgroep van ATC ’75 uit Haren begonnen met hun voorbereiding voor deDe 4 Mijl van Groningen die plaatsvond op zondag 13 oktober jl. De jeugdloopgroep bestaat uit kinderen tussen de 8 en de 17 jaar die twee keer in de week trainen. De lopers werken hard aan hun snelheid en conditie. Sommige kinderen trainden voor een snelle tijd op de 4 Mijl, anderen trainden puur om de 4 Mijl uit te kunnen lopen. 

Het goede doel van de 4 Mijl was dit jaar Villa Joep en dat sprak de trainers en lopers van de jeugdloopgroep erg aan. Ook zij wilden zich voor zo'n mooi doel graag inzetten. De jeugdlopers vroegen daartoe hun ouders, familie, buren en kennissen om hen te sponsoren voor het lopen van de 4 Mijl.

En op 13 oktober was het dan zo ver... de kinderen van de jeugdloopgroep van ATC’75 hebben daadwerkelijk de 4 Mijl gelopen! En het trainen wierp zijn vruchten af: Alle debutanten liepen de 4 Mijl uit en veel andere kinderen liepen zelfs een persoonlijk record! Er waren dus veel blije gezichten na afloop.

Maar bovenal was er nog een ander mooi resultaat: dankzij hun inzet is er in totaal € 441,05 opgehaald met de sponsorloop voor Villa Joep! Wij zijn trots op zoveel inzet van deze jonge lopers! ^ML
Photo

Post has attachment
Vandaag gaan wij van start met onze actie 'Soep voor Villa Joep'. 
Bestel ook soep voor Villa Joep!

Vanaf 1 november 2013 tot het eind van het jaar geven wij onze gasten de keuzevrijheid om aanvullend op het 3-gangen menu een tussengerecht te bestellen waarmee de Stichting Villa Joep wordt gesteund. De opbrengst gaat volledig naar Villa Joep. Op deze wijze is de donatie aan Villa Joep een bewuste keuze, waarvoor u vervolgens door ons wordt getrakteerd met een heerlijke velouté. 

In 2011 hoorde Buiten eten+drinken voor het eerst van neuroblastoom kinderkanker en Villa Joep toen er een Gouds patientje overleed aan de gevolgen van deze ziekte. Op dit moment is er een nieuw Gouds patientje aan het strijden tegen de ziekte. Dat maakt de betrokkenheid van ons als Gouds restaurant groot. Samen met onze gasten willen wij op deze wijze een steentje bijdragen om meer onderzoek naar deze ziekte mogelijk te maken. Alle donaties die Villa Joep ontvangt worden voor 100% besteed aan onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker. Voor meer informatie: www.villajoep.nl

Bestel die heerlijke velouté (een romige soep van gevogelte)als tussengerecht en doneer daarmee een bijdrage van € 3,50 aan Villa Joep!
Photo
Wait while more posts are being loaded