Profile cover photo
Profile photo
aWEB
8 followers -
Jednim klikom do kupaca.
Jednim klikom do kupaca.

8 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Public
OPG Horg Matija se primarno bavi ekooškom proizvodnjom povrća. Osim sezonskog povrća, bave se i uzgojem povrća koje se ne nalazi često na našem tržištu (bamija, daikon, chili papričice, azijsko lisnato povrće i armenijski krastavac). Jedini u istri uzgajaju microgreens-e! Pogledajte njihovu web stranicu izrađenu prema aWEB modelu.

Post has attachment
Public
OPG Božić je izradio web stranicu putem modela aWEB i izašao je iz tradicijskih okvira prodaje svojih proizvoda.
OPG Božić bave se proizvodnjom meda i različitih proizvoda od meda. Pomozite svojem zdravlju i pogledajte ove tradicijske proizvode. #med #medniproizvodi #opg #propolis

Post has attachment
Public
Tvrtka BC Agroslavonija izradila je web stranicu po modelu aWEB, a bavi se proizvodnjom i prodajom sjemenske robe, gnojiva i zaštitnih sredstava. U njihovoj ponudi možete pronaći razne sorte hibridnog kukuruza, ozime i jare pšenice, soje, ljulja, djeteline, ječma, zobi, lucerne, sjemenske trave i sl.

Post has attachment
Public
Želite li napraviti iskorak u proizvodnji cvijeća i rasadnica? Želiš biti drugačiji? Želiš brži i lakši način komunikacije sa kupcima, a istovremeno proširiti svoje tržište? Izradite svoj web po modelu aWEB za već od 500,00 kn/godišnje.
www.aweb.hr/cijene
Photo

Post has attachment
Public
OPG Fucak osim što su zdrave, mogu se koristiti u gastronomiji i farmaciji. Bobice se mogu prerađivati u obliku soka, džema, sušenih bobica, no najukusnije su svježe. Izradili smo novi web po modelu aWEB.
#izradanovogweba #webstranica #goji #gojibobice #opgfucak

Post has attachment
Public
Želiš biti drugačiji? Želiš izdvojiti svoje proizvode? Imaš recepturu za vrhunska ulja, a još nisi našao način za plasiranje svojih proizvoda? Izradite svoj web po modelu aWEB za već od 500,00 kn/godišnje.
www.aweb.hr/cijene
Photo

Post has attachment
Public
OPG Markov Damir izradili su web putem modela aWEB. Prije šest godina ušli su u proizvodnju eko aronije, bili su tek jedni od rijetkih proizvođača ove kulture. Kroz vrijeme su napredovali te danas u svojoj ponudi imaju brojne prerađevine od aronije
www.opg-markov.hr
Photo

Post has attachment
Public
OPG Mesarić bavi se poljoprivredom već 30 godina. Cilj njihove proizvodnje je kvalitetno i zdravo povrće. Izradi web! Predstavi se tržištu i otvori si nove mogućnosti #krumpir #buča #bučinoulje #tikve

Post has attachment
Public
Dragi pčelari, jeste li već iskoristili sve mogućnosti u prodaji? Želite biti drugačiji? Napravi web ili odaberi web sa uključenim promotivnim aktivnostima. Zatraži ponudu! www.aweb.hr/cijene
Photo

Post has attachment
Public
Jeste li već konzumirali ovogodišnje #jagode ili ste u potrazi za sigurnim i eko jagodama? #OPG Završki u svojoj #eko proizvodnji ima ono što tražite. Provjerite za više:
Wait while more posts are being loaded