Profile cover photo
Profile photo
miss pluto
Beauty with heart
Beauty with heart
About
Posts

Post has attachment
Dear mamee
Dear mamee yang sekarang dekat luar tengah menyendiri. Mamee Saya takut awk pergi tinggalkan saya 😭 Saya takut sangat.Saya sayang awk.Terlampau sayang awk.Saya tak nak awak pergi.Dah tiga minggu ami sakit.Taknak minum gurau macam biasa. Doktor kata ami sak...

Post has attachment

Post has attachment
Dear
Dear future Sarah, I really hope that one day im not gonna be hurt again. Today sucks.Such a bad day.Final mood and this whole relationship is getting worst.Im scared.He started to show his true fucking colors.The world seem so different now.My point of vie...

Post has attachment
Chinaaaa yey
11 may 2017, harini aku berada di china,guilin cable car.So here i am waiting for my turn naik cable car.Masuk harini dah hari ke3 dekat china.So far best lah tempat dia,yang tak bestnya bila takda wifi (no ig,fb) seriously???? Lol dasar budak jaman sekaran...

Post has attachment
Dear
9 Dear future Sarah, I really hope that one day im not gonna be hurt again. Today sucks.Such a bad day.Final mood and this whole relationship is getting worst.Im scared.He started to show his true fucking colors.The world seem so different now.My point of v...

Post has attachment
Past i guess?
hei battery i tinggal 2% je lg. 2:54 am  teringat dulu dapat tempat no 2 dalam kelas masa darjah 3 masa tu abah mama suka sangat. aku pun x sangka. okey tu je. pastu teringat masa form 2 dapat no last dalam kelas rasa noob sangat mama abah mara ok dah masa ...

Post has attachment
IT's Me
in memory ninie dengan ben :( RIP dear. Harini aku masih dekat lendu.Diploma in banking. Baru part 1. Struggle teruk. Baru sem satu rasa nak give up. Surrender... Tapi bila ingat mama abah.. rasa bersalah.Rasa macam 19 tahun hidup tak ada bakti..cewahh gitu...

Post has attachment
Home no more home
Sedihhh...sedihh sangat bila kita rindu rumah and bila dapat balik mak kata "..baik tak payah balik rumah.." sakit kut ayat tuu.. makan dalam..dalam sangat Rasa macam nak balik lendu sekarang jugak.Taknak call rumah,xnak angkat call.Sedihhnyaaa. I miss ever...

Post has attachment
When u was my man
Dah lama sangat tak update blog ni.Nak kata busy masih ada lagi masa untuk makan dan sebagainya.Hm gila aku tak ada masa nak makan -'- Sekarang ni kita dah ada gummy.Tak ada lah baru mana...tapi tak adalah lama mana. Tapi kau taulah laki Masa nak try..awal ...

Post has attachment
Selasa
    Harini 4/08/2015   Aku dah masuk UITM ALOR GAJAH aka LENDU   tau tak dekat mana?   MELAKAAAAA =)       Haa ni lah Lendu   Dah 2 bulan dah dekat sini.Nice huh   MACAM MACAM ADA.   hahahahhahahhahha.Ni kenyataan.Memang macam macam ada.   Ada hantu Abang k...
Wait while more posts are being loaded