Profile

Cover photo
Anaz Yoze
170 followers|217,774 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Anaz Yoze

Offtopics+Reviews  - 
 
OOT....hehehe..
 
Why women's world cup is better than mens
View original post
15
4
ryan rama's profile photoGusriadi Tasrik's profile photohubaya arif auliya (ninjaring)'s profile photoirfan arachman's profile photo
6 comments
 
Hahha
Add a comment...

Anaz Yoze

Apps/ROM+Kernel/Mods  - 
 
nunggu istri belanja kita gaming aja sambil ngopi...hero nya keren2 ni..iron knights

*pic 1 punya gw baru maen 😿, pic2 -3 punya orang / friend yg udh high level
 ·  Translate
3
Adhi Kurnianto's profile photoErick Delano's profile photoAnaz Yoze's profile photoFadhil Muhammad's profile photo
5 comments
 
Udah pernah install maenin tapi karna butuh memory utk yg lain jadi di uninstall haha
 ·  Translate
Add a comment...

Anaz Yoze

Apps/ROM+Kernel/Mods  - 
 
flashed LMY48B optipop n boostpop Google play services fc, udah update masih problem, chroma bagaimana? tia..oiya lupa Nexus 5 hand held

* sementara back to back up optipop LMY47X
 ·  Translate
1
Anaz Yoze's profile photoFajar Lazuardi's profile photohubaya arif auliya (ninjaring)'s profile photo
4 comments
 
iya masalah di gapps sebelumnya yang Google Play Service Unfortunately has stopped masih muncul di Banks terbaru. jadinya tetep pakai solusi clear data+cache (using Chroma)
 ·  Translate
Add a comment...
In his circles
163 people
Have him in circles
170 people
yaser eslami's profile photo
Ferdinand Neman's profile photo
Pelecot onlen's profile photo
Fazri M. S.'s profile photo
Asep Sunendar's profile photo
Hafizhan Irawan's profile photo
Kiki Krisnayudha's profile photo
Baried Nurcahyo's profile photo
iqballopopooll habibiiee's profile photo

Communities

30 communities

Anaz Yoze

Offtopics+Reviews  - 
 
baru nonton pilot episode-nya, gw suka, disisipin komedi tapi ga berlebihan plus acting geek-nya dia dkantor ditambah interaksi sama bos cewenya (yg maen ally McBeal)

coba nonton juga daredevil ep 1, berantem nya keren lebih real ga kaya arrow atau flash (menurut gw)..unik aja hero dgn handicap, biasanya hero punya super power lah, kegigit binatang lah, kesamber Petir lah, dsb.

demikian sekilas info dari pengamat TV series amatiran 😁
 ·  Translate
5
Ferdinando Satria Perkasa's profile photoAngga Adityanto's profile photoAnaz Yoze's profile photohubaya arif auliya (ninjaring)'s profile photo
7 comments
 
haha kebiasaan baca komik amerika (komrik) jadi kalau ada yang series atau film, mendadak merasa harus nonton. hehe.
 ·  Translate
Add a comment...

Anaz Yoze

Apps/ROM+Kernel/Mods  - 
 
purity lmy48b...clean flash dari kemarin no GPS fc so far, mungkin alternative buat lmy48b ROM lain yg GPS fc.

ROm : Purity LMY48B (450 DPI)
gapps : slim zero + multi DPI add on
tampilan : stock (lagi kangen stock😁)

...btw kenapa sekarang Official Purity ROM sejak android 5 ga ada thread di XDA ya? 
 ·  Translate
2
Edwin Ferdian's profile photoErick Delano's profile photoAnaz Yoze's profile photoArief Hermawan's profile photo
4 comments
 
iya yah sekarang jaman nya lollipop malah keliatan sama semua..dulu jaman nya ICS sama jelly bean lagi jaya2 nya custome rom...banyak pilihan, banyak yang unik juga kaya hybrid engine nya PA.. :D
 ·  Translate
Add a comment...

Anaz Yoze

Apps/ROM+Kernel/Mods  - 
 
Nexus 5 only ! hhz12f + 2.0.50.2.25

Kali aja ada yg belum update bootloader + radio Hammerheadnya ke 5.1atau males via fastboot colok2 ke PC / laptop(seperti saya🙀), sedot attached drive file , flash via custom recovery, reboot, done ga perlu pake wipe2an ...oiya make backup first! just in case.

note : tested on Hammerhead via twrp...cwm juga bisa no problem

https://docs.google.com/file/d/0B0zuhPALuEm8aTdIS2NYYzQzaFk/edit?usp=docslist_api

 ·  Translate
7
1
Angga Andika's profile photoWasita Bagus's profile photoAnaz Yoze's profile photoEbeth J S Sagala's profile photo
9 comments
 
benul
Add a comment...

Anaz Yoze

Offtopics+Reviews  - 
 
weekend oot ...keren ni meong 😸😸😸
27
1
Erick Delano's profile photoAgunk Prayitno's profile photoBilly Yovanka's profile photoFahmi Raditya's profile photo
6 comments
 
Cr7 yg nendang. Masuk sm kucing2nya ke gawang ini mah
 ·  Translate
Add a comment...

Anaz Yoze

Feature Requests  - 
 
Hi, just flashed this rom two days ago on my Nexus 5 , been a while with cataclysm and chroma rom then found this ROM and I love it.

I see you are using TE for theming, any plans using rro layers on next build? I like TE but I find it nice on rro layers because you can mix and match between one layer to another, either way great job on this ROM 👍.
2
Julio Ruiz's profile photoDon Kaczmarek's profile photo
3 comments
 
One thing I think we can agree on is that the themers that make themes for both engines are talented ! There are some really good themes out for both
Add a comment...

Anaz Yoze

Shared publicly  - 
 
 
New category "Photograph" will be added to Paperion wallpaper app alongside with update 1.1 which consist of several other features such as:

- categorized wallpaper in the hamburger menu
- Muzei support
- several fixes

Expect to get this update this week. In case you haven't got Paperion yet, here's the link for you.

Paperion - Wallpaper Packhttps://goo.gl/QpT9tl

Please reshare!
3 comments on original post
1
Add a comment...
People
In his circles
163 people
Have him in circles
170 people
yaser eslami's profile photo
Ferdinand Neman's profile photo
Pelecot onlen's profile photo
Fazri M. S.'s profile photo
Asep Sunendar's profile photo
Hafizhan Irawan's profile photo
Kiki Krisnayudha's profile photo
Baried Nurcahyo's profile photo
iqballopopooll habibiiee's profile photo
Communities
30 communities
Basic Information
Gender
Male
Story
Tagline
- flying deep inside -
Bragging rights
android (rooted) freak, iOS (jail broken) lover...NOT iOS fanboys or android fandroids 😁
Collections Anaz is following
Links
Contributor to