Profile

Cover photo
Anaz Yoze
155 followers|211,675 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Anaz Yoze

Apps/ROM+Kernel/Mods  - 
 
nunggu istri belanja kita gaming aja sambil ngopi...hero nya keren2 ni..iron knights

*pic 1 punya gw baru maen 😿, pic2 -3 punya orang / friend yg udh high level
 ·  Translate
3
Adhi Kurnianto's profile photoErick Delano's profile photoAnaz Yoze's profile photoFadhil Muhammad's profile photo
5 comments
 
Udah pernah install maenin tapi karna butuh memory utk yg lain jadi di uninstall haha
 ·  Translate
Add a comment...

Anaz Yoze

Apps/ROM+Kernel/Mods  - 
 
umumnya pada suka utak atik home screen, gw lebih suka utak atik setting screen 😁

ROM : XenonHD 400dpi
Layers : base flflorid + spsu + otelo + slice navbar + adidas status bar + card layer.....yeah #layers🙌

font kali aja ada yg mau https://docs.google.com/file/d/0B0zuhPALuEm8dUtLOVZITmNxbkk/edit?usp=docslist_api, flash via recovery wipe cache/dalvik then reboot.

balik ke stock font android 5 https://docs.google.com/file/d/0B0zuhPALuEm8LU5SUzUzVEVYUUk/edit?usp=docslist_api
 ·  Translate
4
Renaldi Adhisaputra's profile photoEdwin Ferdian's profile photoAnaz Yoze's profile photoArdika Cahya's profile photo
5 comments
 
Adidas stat barnya dong om 😀
Add a comment...

Anaz Yoze

Apps/ROM+Kernel/Mods  - 
 
Nexus 5 only ! hhz12f + 2.0.50.2.25

Kali aja ada yg belum update bootloader + radio Hammerheadnya ke 5.1atau males via fastboot colok2 ke PC / laptop(seperti saya🙀), sedot attached drive file , flash via custom recovery, reboot, done ga perlu pake wipe2an ...oiya make backup first! just in case.

note : tested on Hammerhead via twrp...cwm juga bisa no problem

https://docs.google.com/file/d/0B0zuhPALuEm8aTdIS2NYYzQzaFk/edit?usp=docslist_api

 ·  Translate
7
1
Angga Andika's profile photowasita b. (NXS)'s profile photoAnaz Yoze's profile photoEbeth J S Sagala's profile photo
9 comments
 
benul
Add a comment...

Anaz Yoze

Apps/ROM+Kernel/Mods  - 
 
Xenon HD latest built, enak cobain deh, lebih enak dari chroma n aosip (menurut gw), fitur cukup lengkap n ga over (menurut gw lagi 😸)...jgn tanya sot..HP ga pernah dibiarin below 50% and over 95% batre, tapi overal ga battery hog lah ni ROM
 ·  Translate
7
Edwin Ferdian's profile photoAvry Irawan's profile photoAnaz Yoze's profile photoLuthfi AditiyaPra's profile photo
15 comments
 
Sip makasih vrohh... 😁 
Add a comment...

Anaz Yoze

Offtopics & Testimonials  - 
 
weekend oot ...keren ni meong 😸😸😸
27
1
Erick Delano's profile photoAgunk Prayitno's profile photoBilly Yovanka's profile photoFahmi Raditya's profile photo
6 comments
 
Cr7 yg nendang. Masuk sm kucing2nya ke gawang ini mah
 ·  Translate
Add a comment...
In his circles
156 people
Have him in circles
155 people
QURAN RETOLD's profile photo
John Paiva's profile photo
andi kurniawan's profile photo
Lucy Angel's profile photo
Derby Purba's profile photo
Taufik Ismail's profile photo
Epri 'epreex' T. Saputra's profile photo
Nianiaca Jas's profile photo
Don Stealth's profile photo

Communities

30 communities

Anaz Yoze

Apps/ROM+Kernel/Mods  - 
 
purity lmy48b...clean flash dari kemarin no GPS fc so far, mungkin alternative buat lmy48b ROM lain yg GPS fc.

ROm : Purity LMY48B (450 DPI)
gapps : slim zero + multi DPI add on
tampilan : stock (lagi kangen stock😁)

...btw kenapa sekarang Official Purity ROM sejak android 5 ga ada thread di XDA ya? 
 ·  Translate
2
Edwin Ferdian's profile photoErick Delano's profile photoAnaz Yoze's profile photoArief Hermawan's profile photo
4 comments
 
iya yah sekarang jaman nya lollipop malah keliatan sama semua..dulu jaman nya ICS sama jelly bean lagi jaya2 nya custome rom...banyak pilihan, banyak yang unik juga kaya hybrid engine nya PA.. :D
 ·  Translate
Add a comment...

Anaz Yoze

Apps/ROM+Kernel/Mods  - 
 
flashed LMY48B optipop n boostpop Google play services fc, udah update masih problem, chroma bagaimana? tia..oiya lupa Nexus 5 hand held

* sementara back to back up optipop LMY47X
 ·  Translate
1
Anaz Yoze's profile photoFajar Lazuardi's profile photohubaya arif auliya (ninjaring)'s profile photo
4 comments
 
iya masalah di gapps sebelumnya yang Google Play Service Unfortunately has stopped masih muncul di Banks terbaru. jadinya tetep pakai solusi clear data+cache (using Chroma)
 ·  Translate
Add a comment...

Anaz Yoze

Apps/ROM+Kernel/Mods  - 
 
banks gapps terbaru (per 6 may) gede file ga kaya biasa, kalo baca change log support multi DPI, clean flash chroma pake gapps ini , maps ngga FC kalo dirubah DPI nya(ada yg coba jg?)
 ·  Translate
1
Hilman Rizky's profile photoJimmy Setiawan's profile photoAnaz Yoze's profile photoAngga Andika's profile photo
15 comments
 
Kok google gapernah bikin gapps ya? Jdi google gapps 😆 
 ·  Translate
Add a comment...

Anaz Yoze

Feature Requests  - 
 
Hi, just flashed this rom two days ago on my Nexus 5 , been a while with cataclysm and chroma rom then found this ROM and I love it.

I see you are using TE for theming, any plans using rro layers on next build? I like TE but I find it nice on rro layers because you can mix and match between one layer to another, either way great job on this ROM 👍.
2
Julio Ruiz's profile photoDon Kaczmarek's profile photo
3 comments
 
One thing I think we can agree on is that the themers that make themes for both engines are talented ! There are some really good themes out for both
Add a comment...
People
In his circles
156 people
Have him in circles
155 people
QURAN RETOLD's profile photo
John Paiva's profile photo
andi kurniawan's profile photo
Lucy Angel's profile photo
Derby Purba's profile photo
Taufik Ismail's profile photo
Epri 'epreex' T. Saputra's profile photo
Nianiaca Jas's profile photo
Don Stealth's profile photo
Communities
30 communities
Basic Information
Gender
Male
Story
Tagline
- flying deep inside -
Bragging rights
android (rooted) freak, iOS (jail broken) lover...NOT iOS fanboys or android fandroids 😁
Collections Anaz is following
Links
Contributor to