Profile cover photo
Profile photo
maszmadi muhamad
689 followers
689 followers
About
maszmadi muhamad's posts

Post has attachment
#throwback :: ekspedisi mendaki Bukit Broga, Semenyih
Assalamualaikum,  awal bulan Ogos hari tu, opis ada buat trip mendaki Bukit Broga kat Semenyih yang famous amous tu..... ala2 nak bagi fit badan kan, so aku sesaje la join..... hurm, dah lama x beriadah kat tasik..... rasa macam susah je nak beriadah sejak ...

Post has attachment
deko deko terataKami :: kunyit oh kunyit
Assalamualaikum, lama dah tak cerita pasal deko-deko nye..... hehe, tak ada apa nak cerita..... angan-angan nak buat t aman balkoni terbantut sebab haiwan peliharaan tak memberikan kerjasama yang sebaiknya..... bila lepas dalam wilayah yang ditetapkan untuk...

Post has attachment
#throwback :: Sambutan Hari Raya Haji = Family Ghatering
Assalamualaikum,  throwback lagi..... sempena sambutan hari raya haji yang lepas..... dan juga sempena cuti sekolah..... Hubby ajak balik kampung beliau di Terengganu..... erm, dah lama juga kami x balik..... so, aku setuju je lah, lagi pon nanti cuti Hari ...

Post has attachment
#throwback :: Menu Western Di Hospital Selayang, Selangor
Assalamualaikum,  Orang lain buat throwback, dia pon nak jugak.... hihi, mood kejap timbul kejap tenggelam..... tu yang nak buat entry throwback jerrr..... cerita apa kejadian yang berlaku sebelum-sebelum ni..... kita share apa yang perlu di share je lah ye...

Post has attachment
Nana the purple teddybear
Assalamualaikum,      Hai, nama saya Nana. Nama tuan saya Aisha. Tuan saya dapat saya, masa Mama tuan saya masuk hospital awal bulan hari tu. Masa gambar ni diambil, saya baru je berusia 2 jam bersama tuan saya. Masa ni, saya tengah teman tuan saya dan Mama...

Post has attachment
Salam Aidilfitri 2016
assalamualaikum, tangan dihulur tanda ingatan, jari disusun tanda kemaafan,  moga ikatan terbina terus berkekalan,  dengan penuh takzim kami ucapkan, v v v v v     sekian

Post has attachment
Exam 3 minggu berturut-turut
Assalamualaikum,     hurm..... lama x mencoret kat sini..... mood kelaut lorrr..... huhu sekarang ni tengah minggu exam untuk anak dara..... 3 minggu berturut..... hah dah macam exam kat U dah, padahal baru darjah 2..... hurm, kalu sebelum ni ujian pentaksi...

Post has attachment
deko deko terataKami :: taman balkoni ~ pagar siap cat
assalamualaikum, nak share sikit pasal taman impian aku..... taman balkoni a.k.a balcony garden..... sekarang ni tengah set-up sikit sikit taman balkoni kami tu..... x boleh la nak buat sekaligus, sume pon kena selaras dengan bajet yang ada kan..... lagi po...

Post has attachment
haiwan peliharaan :: presenting!!!!! kaka & kiki
assalamualaikum,  sebelum ni cerita je pasal haiwan peliharaan baru kami si Kaka & si Kiki kan..... x der pon nak share gambar dorang..... kalu ada gambar pon, pinjam dari internet..... huhu sorry ye kengkawan tapi sebab tak nak kenangan memelihara haiwan p...

Post has attachment
deko deko terataKami :: projek taman balkoni - water fountain
assalamualaikum,  sekarang ni tengah buat projek Taman Balkoni di terataKami..... kisah ni bermula bila ada haiwan peliharaan yang kami bela dan kami tempatkan di balkoni rumah kami..... ha, ada sesiapa berani letak haiwan peliharaan di balkoni rumah..... s...
Wait while more posts are being loaded