Profile

Cover photo
reza okip
Attends Harvard University
Lived in jakarta
32 followers|48,933 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

reza okip

Shared publicly  - 
 
Jika km terlahir miskin, itu bukan salah orang tua km tapi kalau km mati miskin itu salah km!!!
 ·  Translate
1
Add a comment...

reza okip

Shared publicly  - 
 
Allah yg menentukan takdir, tapi nasib kita yg menentukan. Mau maju/ mundur/ begini2 aj???
 ·  Translate
1
Add a comment...

reza okip

Shared publicly  - 
 
Lead your way, dont look back, keep moving, and fly away!!
1
Add a comment...

reza okip

Shared publicly  - 
 
Kalo emang bukan jodoh mau gimana lg, sudah kehendak Tuhan 😭😞
 ·  Translate
1
Add a comment...

reza okip

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 

reza okip

Shared publicly  - 
 
Pusingggg
1
Add a comment...

reza okip

Shared publicly  - 
 
Entahlah mau curhat sama siapa 😫😩😩
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have him in circles
32 people
COVER BANSEREPMOBIL's profile photo
Robert cahyo's profile photo
cvot merril's profile photo
grill RacingMobiL's profile photo
Boy Pratama's profile photo
Doey Gibran's profile photo
enggar rizkindo's profile photo
nathan fingerstyle's profile photo
hidayat dayat's profile photo

reza okip

Shared publicly  - 
 
Cuma di G+ tempat curhat yg paling setia 😖
 ·  Translate
1
Add a comment...

reza okip

Member  - 
 
Mod grabbike gak ada apa? Wkwkkwk
 ·  Translate
2
Add a comment...

reza okip

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
kangen eyang naga :(

reza okip

General  - 
 
Misi gan numpang tanya, ane punya hp LG E450 stuck di logo LG nya terus pas dinyalain. Nah udh dibawa ke servis centre nya jg katanya suruh ganti mesin, ke tukang servis biasa jg udh di flashing berkali2 gak bisa juga, katanya sih ada yg rusak gatau apanya. Ada yg ngerti gak gan? Sayang hp nyokap ane satu2nya gak ada lagi :(
 ·  Translate
2
Kuswan Toro's profile photoreza okip's profile photoBoy Patria's profile photoMasterMax 919's profile photo
6 comments
 
Numpang tanya juga.....stokroom itu apaya?
Add a comment...

reza okip

Shared publicly  - 
 
Kalo emng sayang dan dewasa kalo ada masalah diselesain baik2, bukan ngikutin egonya masing2, ada masalah dikit minta putus... 
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have him in circles
32 people
COVER BANSEREPMOBIL's profile photo
Robert cahyo's profile photo
cvot merril's profile photo
grill RacingMobiL's profile photo
Boy Pratama's profile photo
Doey Gibran's profile photo
enggar rizkindo's profile photo
nathan fingerstyle's profile photo
hidayat dayat's profile photo
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
jakarta
Links
YouTube
Other profiles
Education
  • Harvard University
    Harvard Business School, 2009 - present
Collections reza is following
View all
Basic Information
Gender
Male
Looking for
Friends
Apps with Google+ Sign-in
  • Mad Skills Motocross 2
  • Sniper Fury
  • Sniper 3D Assassin - Free Game
  • Train Sim 15
  • Tap Tap Dash
  • Asphalt 8:Airborne