Profile cover photo
Profile photo
ann-zack smile
257 followers -
Sharing is caring. But, silent is gold.
Sharing is caring. But, silent is gold.

257 followers
About
ann-zack's posts

Post has attachment
ann-zack smile commented on a post on Blogger.
Mampu telan air liur jer lah buat masa nie.. hehe

Post has attachment
Masalah Untuk Diselesaikan
Assalamualaikum. Selamat Hari Minggu.. Mummy punya title untuk bloglist masih tidak dapat diperbaiki. Lately, mummy ada jugak perasan.. ada masalah nak jadi follower kat belog kekawan. Ketiga, ada masalah nak edit html my own blog. Huhu.. Nampaknya terpaksa...

Post has attachment
Segmen Bloglist April 2014
Assalaamualaikum. Bloglist Mummy dah lama tak diperbaharui, dan lately, title gadget mummy tak nak appear. Mummy ambil keputusan untuk adakan segmen ini untuk mencari bloglist yang baru. Harap mendapat sambutan dari kawan² blogger semua. SYARAT WAJIB: 1- Si...

Post has attachment
Hanya Pada Allah Ku Berserah #LokasiMH370
Asssalaamualaikum.. Baru sebentar mummy membaca cerita ini dari  http://greenboc.blogspot.com/ Ini mummy copy&paste sahaja supaya korang tak perlu ke sana, tapi kalau nak terus ke sana pun boleh aja.. Apa yang mummy nak kongsi kat sini adalah cerita ni sepe...

Post has attachment
Mac giveaway by ckod-ckodok
Segmen giveaway ini akan berlangsung dari 12-31mac 2014. Jom support kawan blogger ckod-ckodok . Klik banner untuk ikut serta. Syarat mudah: 1. follow blog ckod-ckodok ini. > DONE 2. buat entri bertajuk mac giveaway By Ckod-Ckodok dan letakkan banner diata...

Post has attachment
Wordless Wednesday 2014 [04] : KEEP CALM


Post has attachment
Satelit China Kesan Tiga Objek Besar Di Laut China Selatan #MH370
Pagi ni, Mummy ada terbaca di akhbar luar negara tentang tiga objek yang dikesan satelit China. Tengok Astro awani pun dah ada berita yang sama.. Korang pi lah baca sendiri ek, nanti kalu taip sini kata buat spekulasi pulak.. BACA SENDIRI DI SINI Gambar lai...

Post has attachment
Wordless Wednesday 2014 [03] : HANYA DOA
Sent from my mobile®

Post has attachment
Kelas Roti Lagi..
Assalaamualaikum! Lip, lap, lip, lap. Dah masuk pertengahan Februari pun.  Hari ni baru dan nak masuk sini.. Nak promo kelas roti untuk permulaan Mac nanti. Jom join.. kalu yang duk jauh tu boleh lock siap2 tarikh 1 Mac yer.. Kalu nak belajar, harus kena ko...

Post has attachment
Handphone Giveaway by Syuhada1981.com
Assalaamualaikum! Di hari Jumaat yang mulia ini, mummy nak join give-away by syuhada1981.com Itupun setelah jalan² di beberapa belog, maka terserempak dengan give-away ni di belog tengkubutang. So, refferalnya adalah:  Tengkubutang Klik Banner untuk Join An...
Wait while more posts are being loaded