Profile cover photo
Profile photo
Cik nun
About
Cik's posts

Post has attachment
Misiku ke separuh benua Eropah tercapai?
Bila sampai...baruku tahu... Perjalanan Eropah pembuka tirai 2015 Paris London Rome Pisa Venice ceng..ceng...sampai gak ke europe nih..doa kan Cik Nun habiskan entri ni yer..kalau nak cerita memang nak sangat kongsi manis pahit masam dekat eropah nih!tak ba...

Post has attachment
Phillip Island dan hari Ceria!
9 June 2014..Happy Birthday Princess
Victoria and Happy Birthday to me!!Cik Nun sebenarnya pilih bulan june sebab
nak rasa sendiri sambut birthday di negara orang.Asik lihat geng-geng blogger
lain jer sambut birthday dekat negara orang Cik Nun pun nak meras...

Post has attachment
Phillip Island dan hari Ceria!
9 June 2014..Happy Birthday Princess
Victoria and Happy Birthday to me!!Cik Nun sebenarnya pilih bulan june sebab
nak rasa sendiri sambut birthday di negara orang.Asik lihat geng-geng blogger
lain jer sambut birthday dekat negara orang Cik Nun pun nak meras...

Post has attachment
Day 2 Melbourne
Hye.. salam ingatan buat semua.Lama tol tak singgah blog sendiri.Sejujurnya Cik Nun bukanlah sorang yang rajin berkarang
bagai.Ikutkan hati Cik Nun macam nak delete ja blog ni.Tapi bila difikirkan
balik kenapa perlu delete sedangkan yang baca blog ni semest...

Post has attachment
Melbourne and the Street (Part II)
Auucak!!wah dah berbulan tak datang blog sendiri.hehehe..salam Syawal semua.tak terlambat nak ucapkan Selamat Hari Raya..dan Kosong Kosong..biasalah Cik Nun agak busy  dua tiga menjak ni.nak karang pun ada sifat M.jom sambung cerita yang lepas agenda salah ...

Post has attachment
Melbourne (Part I)
Assalamualaikum semua..cuti sekolah 2 minggu ke mana
ja?macamlah Cik Nun dapat cuti sekolahkan.hehe.balik pada tajuk di atas Cik
Nun pilih ke Melbourne.Pada mulanya nak ke Sydney.nak sangat lihat VIVIT SYDNEY yang di tanyang sebulan pada setiap
tahun.tapi c...

Post has attachment
Abu Hurairah r.a. Rasulullah S.A.W. bersada yang maksudnya, "Siapa yang melapangkan satu kesusahan orang yang beriman daripada kesusahan-kesusahan dunia, Allah akan melapangkan orang itu satu kerumitan dari kerumitan akhirat. Dan siapa yang memudahkan orang yang susah, Allah akan memudahkannya didunia dan diakhirat. Siapa yang menutup keaiban orang Islam, Allah akan menutup keaibannya didunia dan diakhirat. Dan Allah sentiasa menolong hamba itu selagi hamba itu mahu menolong saudaranya."
(Hadis Riwayat Muslim)

Post has attachment
Bali last day
Assalamualaikum..sihat tak semua..doa sihat lah...jangan terlebih sihat macam Cik Nun udahlah..kang susah plak nak mendietkan diri..haha..jom sambung last day di tanah bali.seriusnya Cik Nun agak sedih ari last nie sebab antara tempat yang Cik Nun travel Ba...

Post has attachment
Bali dan Pantai (Day 3)
HAPPY BIRTHDAY KAK AFFIDA !! Tepat jam 12.00
hotel bising dengan suara kami nyanyikan lagu khas untuk kak Affida!datang ke
bali nie adalah pilihan kak Affida sendiri.sebab nak sambut birthday dia di
sini.dan Cik Nun agak berbesar hati sebab dapat join denga...

Post has attachment
Pak Supi Bali (DAY 2)
Salam...semua sihat dak tue..hehe..doa-doa sihat selalu lah yer..jom sambung kisah bali.Haa tajuk di atas mesti ramai yang tercari-cari kan? SUPIR BALI !Cik Nun nak promot
Pak Supir semasa di Bali. aduh..pacar yg sangat gantang
gitu (suami orang ok!!) takda...
Wait while more posts are being loaded