Profile

Cover photo
Haslina Harun
Worked at Google
Lives in kuala lumpur
12,166,932 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Haslina Harun

Shared publicly  - 
 
Assalammualaikum Lama tak update blog ni..salah satu sebab password tak ingat. Suka hidangkan puding cocktail berkuah bila ada makan-makan.  Oleh sebab tak sempat nak sejukkan terpaksalah buh air batu nak bagi sejuk tapi...
6
Su san's profile photoAhmad Busyairi's profile phototikin bee's profile photo
3 comments
 
Salam.kak nak tanya,post yg dulang tembaga tu,beli kt mana ya kak :)
 ·  Translate
Add a comment...

Haslina Harun

Shared publicly  - 
 
Penjual ikan kat area rumah akak bawak udang laut dan kebetulan Ira balik dari asrama.  Akak pun buat udang goreng tepung, kesukaan semua anak-anak.  Akak tak suka kalau order udang goreng kat kedai, dorang buat cam cekodok. ...
4
1
Add a comment...
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
kuala lumpur
Links
Work
Employment
  • Google
    blogger
Basic Information
Gender
Female
Birthday
December 12
Other names
kak ina kl