Profile

Cover photo
Haslina Harun
Worked at Google
Lives in kuala lumpur
12,276,937 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Haslina Harun

Shared publicly  - 
 
Assalammualaikum Lama tak update blog ni..salah satu sebab password tak ingat. Suka hidangkan puding cocktail berkuah bila ada makan-makan.  Oleh sebab tak sempat nak sejukkan terpaksalah buh air batu nak bagi sejuk tapi...
6
Su san's profile photoAhmad Busyairi's profile phototikin bee's profile photo
3 comments
 
Salam.kak nak tanya,post yg dulang tembaga tu,beli kt mana ya kak :)
 ·  Translate
Add a comment...

Haslina Harun

Shared publicly  - 
2
1
Add a comment...

Haslina Harun

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Haslina Harun

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Haslina Harun

Shared publicly  - 
 
Penjual ikan kat area rumah akak bawak udang laut dan kebetulan Ira balik dari asrama.  Akak pun buat udang goreng tepung, kesukaan semua anak-anak.  Akak tak suka kalau order udang goreng kat kedai, dorang buat cam cekodok. ...
4
1
Add a comment...
Work
Employment
  • Google
    blogger
Basic Information
Gender
Female
Birthday
December 12
Other names
kak ina kl
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
kuala lumpur
Links