Profile cover photo
Profile photo
sHaRiNa eLyaNa
4,863 followers -
www.opzzpinky.my
www.opzzpinky.my

4,863 followers
About
Posts

Post has attachment
Cara Kemas Kini Pendapatan PTPTN melalui Handphone Anda
Cara Kemas Kini Pendapatan PTPTN melalui Handphone Anda | Assalamualaikum, iya untuk peminjam PTPTN, kerajaan PH mengumumkan berita baik dimana penangguhan bayaran pinjaman sehingga gaji peminjam RM4000 ke atas dikecualikan dari blacklist, tapi guys bunga d...
Add a comment...

Post has attachment
Raya Berdua 2018
Raya Berdua 2018 | Assalamualaikum hi guys, habis dah raya, dan sha baru nak up entry hari raya haha..sha tersangat excited dapat beraya berdua bersama suami, InsyaAllah tahun depan raya bertiga dengan baby... Tema raya tahun ini adalah peach, maklumlah ray...
Raya Berdua 2018
Raya Berdua 2018
opzzpinky.my
Add a comment...

Post has attachment
Jana Pendapatan Dari Rumah Dengan BolehCompare
Jana Pendapatan Dari Rumah Dengan BolehCompare | Assalamualaikum, hi guys, salam ramadhan yang ke 21, sedar tak sedar kita semakin menghampiri bulan kemenangan umat Islam setelah berpuasa selama sebulan, mesti para suri rumah amnya berpusu-pusu membuat kuih...
Add a comment...

Post has attachment
Segmen 24 Jam Bloglist #30 Mialiana.com
Segmen 24 Jam Bloglist #30 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Julai, Ogos dan September 2018 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 5 Jun 2018 , iaitu tepat jam 9.00 pagi sehingga hari esok, 9.00 pagi 6 Jun 2018 . Semua dijemput join. Syarat-syaratn...
Add a comment...

Post has attachment
Paras Gula Tinggi Ketika Hamil
Paras Gula Tinggi Ketika Hamil  | Assalamualaikum, 15hb May yang lalu sha ada mention dekat FB yang sha akan jalani test air gula untuk ibu mengandung buat kali pertama, of cos lah sha gementar, sebab ramai orang cakap tidak berapa elok tentang test ini hah...
Add a comment...

Post has attachment
Baju Raya dengan Rekaan Kain Bercorak Sendiri
Baju Raya dengan Rekaan Kain Bercorak Sendiri | Assalamualaikum, selamat berpuasa korang semua, alhamdulilah puasa pertama telah selamat disempurnakan, paling teruja bila berada dalam bulan pertama ramadhan kali ini sebagai isteri, hihi. Ok bercerita mengen...
Add a comment...

Post has attachment
Sumbangan Nur Ramadan Bantu Persediaan Menyambut Aidilfitri
Sumbangan Nur Ramadan Bantu Persediaan Menyambut Aidilfitri | Assalamualaikum dan salam hujung minggu, pejam kelip dah nak menghampiri bulan Ramadan, mesti orang ramai sibuk fikir apa juadah berbuka memandangkan Facebook sudah viral 30 menu hidangan bebuka ...
Add a comment...

Post has attachment
Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa
Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa | Assalamualaikum guys, meet again dalam entry support blogger dengan join GA mereka, hihi..kali ini sha join GA dari blogger Siqa, sha suka betul dengan posisi gambar yang siqa ambil, oww sweet sangat dengan ko...
Add a comment...

Post has attachment
Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures
Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures | Assalamualaikum, hi guys, hari sabtu cuti begini sha duk rumah ja, haha memang hari-hari pun duduk rumah nama juga housewife, tunggu husband cuti baru bawah keluar. So dalam keboringan ni, sha nampak G...
Add a comment...

Post has attachment
Program Baiti Jannati bantu kurangkan beban rakyat Wilayah
Program Baiti Jannati bantu kurangkan beban rakyat Wilayah | Assalamualaikum,  Rumahku Syurgaku, kita memang sinomim dengan ayat ini kan, tapi tahukah kita bagaimana caranya untuk mendapatkan sesebuah rumah kediaman yang diimpikan oleh setiap keluarga  tapi...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded