Profile cover photo
Profile photo
IT DESIGN advertising
52 followers
52 followers
About
Communities and Collections
Posts

LIFE...restaurant, pizzeria & wine bar
Еди добър и качествен ресторант в Плевен!
https://plus.google.com/b/115983833007105578479/115983833007105578479/posts
Add a comment...

Да се представим в интернет - Уеб сайт
В днешно време всяка фирма трябва да има уеб сайт, дали той ще бъде статичен или динамичен решавате вие, но трябва да имате. Всичко започва от избора на домейн име и хостинг, след това е същинската част - Изработката и попълването на уеб сайта . В него може да имате основна информация за фирмата Ви, галерия, Контакти,Услуги и в някои сайтове има и Блог секция където те пускат новини около фирмата си.
Във фирмения сайт на IT Design много скоро ще стартира блог секция където ще може да научавате всякакви интересни тактики за рекламата в интернет.
Add a comment...

Post has attachment
ВНИМАНИЕ!......вижда се всичко.......поне така твърдят от +DNSSEcurity. Е, може и така да е, но нашата +работа в случая е друга. +Дизайн, +Печат и +апликиране на рекламна +графика в/у техни фирмени +автомобили. Графиката е изпълнена през октомври от +3М автомобилни +фолиа и +ламинати и включва интересни елементи, с които брандирахме освен страните на каросерията и покрива на автомобилите. ..ХАРЕСВА ли ви?
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Може би най-проспериращият мебелен бизнес в България, Мебели "Виденов", откри наскоро нов магазин в Плевен на ул Сан Стефано. Ние от IT DESIGN adv. създадохме за новия си клиент един брилянтен светещ надпис в/у борд от Еталбонд. Надписът е изпълнен от алуминиев композит, червен акрил и е засветен с диоди на BaltLED. За основа сме използвали Еталбонд 4 мм.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Винаги сме се чудили какво правят толкова много хора в Кауфланд...........Ние знаем за себе си какво вършим там. Брандираме поредния обект възложен на IT DESIGN adv......малка и кокетна сладкарница, за която създадохме цялата идентичност ( лого, цвят, елементи ) и изпълнихме всичко от А до Я.....
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Честит празник на всички влюбени, както и на всички ценители на виното! Екипът на IT DESIGN adv. Ви желае само приятни емоции с най-любимите за Вас хора!
Add a comment...

Post has attachment
Кариерният Център на Стпанска Академия - Свищов осъмна в една мразовита февруарска утрин с нова светеща реклама. Да им е честита и дано имат много работа тази пролет. От нас - разбира се, конструкцията от алуминиев профил и графиката от винил. Монтирано и изпълнено от IT DESIGN adv. на -14*. Моля, коментари, а повече снимки в съответния албум.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Photo
Светещи реклами, Обемни букви (32 photos)
32 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Студ ....не студ....ние сме на линия. Един проект реализиран на -12* в началото на февруари 2012-та. Брандиране на обект на веригата за запаления автомобилист "Ауторинг". Пълноцветни пана и фризове + метална конструкция изпълнени за 2 работни дни. Повече от проекта в съответния албум. Моля, коментирайте!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhoto
Пространствено оформление (10 photos)
10 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded