Profile cover photo
Profile photo
Ha Md
18 followers
18 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Menjadi Customer Service yang serba boleh..
Add a comment...

Post has attachment
Semangat nak sambung OSH. Tapi bila tengok 3 tahun, rasa nak menangis pun ada. Master pun baru setahun setengah..
Cinta Yang Tertulis.
Cinta Yang Tertulis.
edisikental.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tips Mendaki Gunung Kinabalu
Perjalanan Memanjat Gunung Kinabalu.
Perjalanan Memanjat Gunung Kinabalu.
edisikental.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sense of Humor.
"Esoklah. Saya pemalas nak keluar malam" What apps saya selesai membaca what apps nya. 10 minit kemudian, telefon saya berdering dan namanya tertera di skrin android. Sah! Confirm dia tak baca what apps saya! "Ok, i dah depan pagar rumah" Ngok betul. "Yerla...
Sense of Humor.
Sense of Humor.
edisikental.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Dan, Pantai Pun Berubah.
Dari kejauhan, saya cuba amati wajah perempuan yang sedikit tinggi suaranya dikalangan meja VIP tersebut. Sah. Liza. Pelik juga. Perlahan-lahan saya hampiri meja yang mendekati pelamin pengantin di dewan tersebut. "Ha.." Sapanya. Lansung tak menunjukkan muk...
Dan, Pantai Pun Berubah.
Dan, Pantai Pun Berubah.
edisikental.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Plan No. 2 (Vol 2).
15 Januari 2014 Petaling Jaya, Selangor. Button end call saya tekan. Saya berjalan ke arah Dani dan memeluk bahunya. " Loan i lulus!" Rasa nak sujud syukur kat lantai office . Yang saya submit khamis lepas. Baru je submit; 9 Jan 2014. Syukurnya. 2012 "Nak j...
Add a comment...

Post has attachment
Plan No 1.
1995 "Koko kau masuk apa?" Bestfriend saya, Seri (jika masih ingat pada perempuan yang ajak saya bercuti di Europh 2015 itu?) menyuakan borang kertas aktiviti kokurikulum pilihan pelajar. " Taekwondo . Jom"  "Mm.. ok takpelah. Nanti papehal kau tolong prote...
Plan No 1.
Plan No 1.
edisikental.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Plan No 3.
Perbincangan kami berakhir dengan pamplet jualan bertukar tangan. Sangka saya, saya perlu menandatangani kontrak perjanjian sebagai salah seorang pengedarnya seperti produk yang satu lagi. Nampaknya semudah yang tidak di sangka. Alhamdullillah.. "Jadi, apa ...
Plan No 3.
Plan No 3.
edisikental.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded