Profile cover photo
Profile photo
SITI ZURINA MAT SAMAN
38 followers
38 followers
About
SITI ZURINA's posts

Post has attachment
LILITAN SHAWL SEHEBAT MODEL PROFESIONAL
12/1/2016 12:02 pm Salam, Lama tak tulis entri pasal fesyen tudung. macam-macam dah fesyen dan jenis tudung yang keluar. Apa yang pasti, jenama popular macam Naelofar Hijab, Sugarscarf, Radiusite, Aidijuma, Cinta Qaseh (sekadar menyebut beberapa nama) kemba...

Post has attachment
THORWBACK MINGGU LALU & USTAZAH 'INSTANT'
1/4/2016 9:28 pm p/s: entri seminggu yang lalu, jadi apabila baca bayangkan diri korang ibu-ibu dalam mode minggu pertama persekolahan. Salam, Welcome to 2016.. Ya hari ini masuk hari keempat di tahun baru. Apa ye excitednya bila tahun baru ni? Rasanya past...

Post has attachment
PENANGAN AYAM MASAK KICAP @ SUMOR
12.03 pm 7 Oktober 2015 Assalamualaikum, Semalam masih lagi dalam mood demam x demam. sakit kepala masih berterusan biarpun dah telan dua biji panadol plus ubat flu. Huh! kuat betul penangan jerebu sampaikan saya rasa cukup tak bermaya. Apatah lagi tekak ni...

Post has attachment
JEREBU VS BLOGGER
5/10/2015 11:19 am Assalamualaikum Hari ini saya terpanggil untuk menulis kembali blog yang saya kira sudah lama bersawang. Mana taknya last menulis tahun lepas. Bayangkan dalam tempoh itu macam-macam perkara yang terjadi. Ada perkara yang tidak dan ada yan...

Post has attachment
ENTRI YANG TAK HABIS DITULIS...I HAVE NO IDEA
30/5/2014 10:42 am Salam, "Mama coklat yang warna purple tu tak boleh makan dah yer...cikgu cakap" terpancul soalan dari anak kedua, Adam. Saya katakan yer..Adam dah tak boleh makan coklat tu...ada benda tak elok dalam kandungannya. Alhamdulillah Adam faham...

Post has attachment

Post has attachment
CERITA SEHARI BERGELAR GURU & MORNING SICKNESS...
16/5/2014 12.06 pm Salam... Terpanggil untuk menulis entri ini memandangkan hari ini rasanya cukup istimewa buat warga pendidik. Mana tidaknya hari ini adalah hari kebesaran mereka sempena Hari Guru. Ramai juga teman-teman yang jadi guru@cikgu@pendidik dan ...

Post has attachment
CHECK-IN HOTEL GARA-GARA CATUAN AIR...
3/5/2014 9.31 am Salam, Sudah lama saya pendam keinginan untuk menulis...dan hari ini sempena harijadi anak ke 2, Syed Adam Hakimi yang masuk 8 tahun...saya gagahkan diri membuka lappy dan jari-jari mula menari. Sebenarnya banyak benda nak dicurah, tetapi k...

Post has attachment
FENOMENA CRAMPLE SHAWL...BEGITU MENGUJAKAN
21/3/2014 3:02 pm Salam, Dah sekali menulis, memang kita akan jadi gian. Baiklah kali ini saya nak tulis sesuatu yang saya sangat suka. Apalagi iaitu pasal fesyen. Sebelum ini saya ada tulis mengenai fenomena 'glitter shawl' yang menjadi pilihan dan mainan ...

Post has attachment
MINGGU KALUT - ANTARA MH370 & AQIL
19/3/2014 2:06 pm Salam, Huh..lamanya rasa tidak menjenguk blog. Kalau rumah tak masuk lama sure dah bersarang. Memang ada terfikir untuk buka blog ini, tetapi macam-macam halangan menyebabkan sukar untuk konsentrate menulisnya. Dan minggu lepas juga macam-...
Wait while more posts are being loaded