Profile cover photo
Profile photo
Norhafiszah Johari
34 followers
34 followers
About
Norhafiszah's posts

Post has attachment
mini reunion geng SKB UTM
assalam , lama tak menyimpan kenangan kehidupan dalam blog ni.. baru baru ni kami ada mini reunion geng geng IBU SKB_UTM, tak ramai pun...5 keluarga je yang join. tapi sudah cukup meriah..kami buat potluck je,,ada bihun goreng, sandwich, rendang ayam, cream...

Post has attachment
labelkan botol lipmatte jenama sendiri dengan sticker transparent by Fissticker

wassap 0136323715

Post has attachment
jom labelkan LIPMATTE dengan sticker transparent
assalamualaikum  semua, apa khabar hari ni?banyak servey servey nampak nya...akhirnya terjumpa jugak blog kami yang comel ni :).. apa yang korang nak cari hari ni??? Ok, mungkin perkongsian harini memberi sedikit manfaat dan Input untuk korang ya.. sekarang...

Post has attachment
sticker lipmatte, lipmatte cantik dengan sticker transparent
hotstamping, fissticker
sticker murah, 0136323715

Post has attachment
sticker transparent murah untuk kosmetik, perfume, botol dan pelbagai lagi.. cepat whatsapp kami
0136323715
0196000262

Post has attachment
sticker transparent untuk botol kosmetik etc serum, perfume dan pelbagai lagi

jom dapatkan sticker transparent murah

Post has attachment
sticker untuk botol Serum
a ssalam hari ni nak share sikit info tentang sticker untuk botol serum. khas buat para pengasas serum sendiri ya..  sticker  transparent ni paling cantik seebab boleh nampak isi dalam nya jom kita tengok contoh ya korang berminat laju laju wassap ya 013632...

Post has attachment
goldstamping, hotstamping, cetak gold, transparent

Post has attachment
sticker transparent murah, sticker kotak kek, sticker bekas makanan,sticker transparent, fissticker

Post has attachment
set bersalin terbaik 2017, posnatal care, amway, tropical herbs, tanamera malaysia, amway malaysia, set bersalin lengkap
set bersalin 2017
Wait while more posts are being loaded