Profile cover photo
Profile photo
Norhafiszah Johari
37 followers
37 followers
About
Posts

Post has attachment
sticker transparent bulat., 4 cm bulat, sticker murah, sticker transparent, kalis air, sticker malaysia, sticker produk, sticker murah malaysia, sticker kalis air, sticker transparent, fissticker, 4cm
Add a comment...

Post has attachment
Izzam Ilyas 3 bulan
assalam update izzam untuk bulan ke 3.tapi hari ni genap izzam 100 hari usianya..appointment untuk cucuk 3 bulan hari ni. everything went well. biasa la klinik kesihatan kt KL/selangor dan kawasan bandar ni.penuh umat manusia..sama dengan ibu mengandung dan...
Izzam Ilyas 3 bulan
Izzam Ilyas 3 bulan
piecesofbrown.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BIRTHDAY ELISA YANG KE 4 TAHUN
assalam update pantas, baru je lepas celebrate birthday  anak kedua saya, Nur Eryna Elisa yang ke 4 tahun..  simple celebration di Experiment Kitchen , Cheras-Kajang. kami makan set TALAM SPAGETI :).banyak giler ,siap bungkus bawak balik :) Kek ni tempah da...
BIRTHDAY ELISA YANG KE 4 TAHUN
BIRTHDAY ELISA YANG KE 4 TAHUN
piecesofbrown.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
STICKER SERUM , KOSMETIK MURAH, STICKER MURAH, STICKER SERUM MURAH, STICKER SERUM 15ML, SERUM VIT C, STICKER TRANSPARENT, WHITE INK. CETAK PUTIH, PRINT WHITE, CETAK GOLD, GOLD PRINT, STICKER TRANSPARENT
Add a comment...

Post has attachment
STICKER AISKRIM, AISRKIM MALAYSIA, STICKER AISKRIM MURAH
AISKRIM MALAYSIA MURAH, STICKER KALIS AIR, STICKER MURAH, KALIS AIR,
JAGUNG, NENAS, FISSTICKER
Add a comment...

Post has attachment
detik kelahiran baby ketiga_Muhammad Izzam Ilyas
assalam.. hari ni baru kesempatan nak update blog. hari ni dah 22 hari usia baby Ilyas dan bermaksud sudah 22 hari mamanya dalam mood berpantang.. biasa la, anak makin bertambah , regim berpantang makin longgar.sendiri makan sendiri tanggung la jawabnya... ...
Add a comment...

Post has attachment
cetakan putih, cetak putih by fissticker, sticker cetak putih, white ink, white hotstamping, sticker murah, fissticker, sticker transparent cetak putih, white printing, white ribbon, cetakan putih cantik, kalis air, sticker kalis air
Add a comment...

Post has attachment
sticker kalis air, sticker bulat , sticker murah, sticker silver, sticker transparent
, fissticker, sticker murah malaysia, sticker bulat murah, sticker shaklee , sticker kuih raya, sticker bekas makanan
Add a comment...

Post has attachment
cirit birit di usia kandungan 35 minggu
assalam hari ni  genap 36 minggu kehamilan bayi ke3 ni. alhamdulillah sihat sejahtera hari ni..sudah 7 Ramadan kan...dan sy belum berjaya puasa lagi. last week 2 hari sebelum genap 35 minggu, saya tak sihat. selera makan takde.tidu teganggu sebab rasa sakit...
cirit birit di usia kandungan 35 minggu
cirit birit di usia kandungan 35 minggu
piecesofbrown.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
CUTI SEKOLAH: jalan jalan PULAU PANGKOR
assalam, entry agak basi sebab da lama cuti sekolah penggal pertama selesai..baru sempat nak update pasal percutian ringkas kami sekeluarga ke Pulau Pangkor..untuk bacaan di hari hari mendatang supaya kenangan sentiasa terpahat :) cuti sekolah bermula kami ...
CUTI SEKOLAH: jalan jalan PULAU PANGKOR
CUTI SEKOLAH: jalan jalan PULAU PANGKOR
piecesofbrown.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded