Profile cover photo
Profile photo
nani merani
352 followers
352 followers
About
Posts

Post has attachment
1 Tahun 9 Hari Tak Update Blog
tu tajuk arinie post kali nie... gila pemalas tahap gaban hahahahahaaaaa... bukanlah berkubur dah blog nie, cuma tak menyempat nak update ai is busy so, pagi2 nie bukak lah blog yang dah 1 tahun 9 hari x berupdate nie kononnya lps nie bersemangat waja lah u...
Add a comment...

Post has attachment
Langkawi - Day 4
Nampak tak? tahap pemalas Berzaman nak abiskan cerita pasal Langkawi nie Hahahahaaaa Ok... layan gambo la yerkkkk... Since flight ticket pkl 4.30ptg Sempat la pagi tu nak ke pantai bagai... Beria2 ciknut nak mandi laut katanya  Nie kat Pantai Chenang Ko ten...
Add a comment...

Post has attachment
Langkawi - Day 3
Taraaaaaa............ Tayang gambor hari ke 3 kat sini perggggghhh!!!! lama gila aku nak hapdet citer gila pemalas aku nie... bhahahahaaaaaaa   ok, hari ke 3 nie kami buat fullday Kilim Geoforest Tour since Danial mmg suka dgn kejadian alam sekeliling tour ...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded