Profile cover photo
Profile photo
Jue Hairul
33 followers
33 followers
About
Posts

Post has attachment
Terkenang Zaman Sekolah Dulu
Assalamualaikum.  Hari ni ramai yang bercuti menguruskan anak-anak masuk sekolah.  Aku belum sibuk lagi sebab belum masukkan Izz Fahim ke sekolah.  Inshaallah next year Fahim 5 tahun start kalut macam orang lain la kot.  Terkenang zaman sekolah menengah dul...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Tahun Baru 2018
Assalamualaikum. Alhamdulillah syukur untuk semua perkara yang berlaku sepanjang tahun 2017.  Semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya.  Pesanan untuk diri sendiri tahun ni keywordnya 'RAJIN'.  Semoga terus istiqomah untuk rajin.  Simpan untuk diri...
Add a comment...

Post has attachment
Our 10th Wedding Anniversary and Premium Coffee at Code Black Espresso Selayang
Alhamdulillah sedar tak sedar dah masuk 10 tahun usia perkahwinan kami.  Anak-anak kecik lagi. Syukur sampai jugak rezeki anak walaupun tahun ke 7 baru dapat.  Allah tu maha mengetahui. Semoga dimudahkan urusan dan perjalanan kami seterusnya. Memandangkan t...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Tips Hadapi Telinga Berdengung Sebab Selsema
Assalamualaikum. Baru-baru ni sejarah dalam hidup kena telinga berdengung.  Asalnya batuk teruk (jenis kong kong tu) pastu kena pulak selsema then end up telinga sebelah berdengung dan kurang pendengaran. Bayangkanlah time telinga tak berapa nak dengar past...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Rocket To Mecca - Sedar
Hari tu terdengar di Astro.  Macam best plak.  Sape nak mp3 dia roger acik di innueclanz[at]gmail.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded