Profile

Cover photo
Ummi Hanie Fadzil (Nis Azmier)
Works at Annisa Resources [PG 0313831-M]
Attended SMAH Ipoh
Lived in Penang
5,804 followers|1,074,338 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

 
yukkk... Kutu Corelle serendah RM77/bulan dan RM80 sebulan !
 ·  Translate
Sistem kutu Basic 1 (1 set x 6 org ahli) —————————————-. Corelle Square 16pcs RM430. >>> Shadow Iris, Simple Lines, Splendor, Hanami Garden <<<. *Perhatian: Ini adalah harga ‪#‎SALE‬ yg valid sehingga 31/5/2015 shj. Sila PM admin segera sebelum harga berubah… TYSM ~. Start: MAY '15, ends AUG.
1
 
Mari sama2 join #bisnes   #SutraAromatherapy  ....
 ·  Translate
Peluang Bisnes SUTRA | Nama SUTRA kini sudah tidak begitu asing lagi hasil usaha penat lelah pengasasnya, Encik Khairil Md. Said yang tidak mengenal erti putus asa dalam kamus hidup beliau. Setelah berjaya tampil dalam Majalah 3 Februari '15 yang lalu, SUTRA tampil pula dalam artikel akhbar ...
2
 
Mencari nama bayi.....
 ·  Translate
1
 
Impian berSPA di rumah kini jadi kenyataan,,,,

 #SutraAromatherapyAnnisabiz
 ·  Translate
Salam & Hi,. Pakej Spa Bajet di Rumah | Kesibukan masa kini membuatkan ramai di kalangan kita mengalami stress. Ada yang stress peringkat ringan, tak kurang juga yang ditimpa stress berat. Jangan biarkan STRESS menguasai kehidupan kita! Menurut kajian, hampir 1.3 juta rakyat Malaysia mengalami ...
1
 
Julie dahlan meninggal dunia... Innalillah... Alfaatihah
 ·  Translate
3
Danini Soffi (Eeta Sams)'s profile photo
 
Innalillahiwainnaillahirajiun 
In her circles
586 people
Have her in circles
5,804 people
Udin Udin's profile photo
Mael Budi's profile photo
ridho kurniawan's profile photo
Nik FAkrul's profile photo
Mohamad Fauzi Mariwim's profile photo
affandy ahmad's profile photo
ila mustapha's profile photo
anis drissi's profile photo
Sheeha Rashid's profile photo
 
Apa Bezanya Pakej Dropship Wanita Niaga Dan Pakej Dropship SUTRA? ==== Produk produk Aromaterapi SUTRA adalah salah satu rangkaian produk yang ditawarkan kepada semua Pengedar Dropship Wanita Niaga yang berdaftar. Oleh itu, jika anda berminat berniaga produk aromaterapi SUTRA ataupun produk lain ...
1
 
my doter ajar dengar nasyid ni....

quite nice...

yg sorang tu dah sama nama dgn my son :)
 ·  Translate
2
 
Dah fikir idea hadiah HARI GURU...

atau HARI IBU? ;)
 ·  Translate
1
People
In her circles
586 people
Have her in circles
5,804 people
Udin Udin's profile photo
Mael Budi's profile photo
ridho kurniawan's profile photo
Nik FAkrul's profile photo
Mohamad Fauzi Mariwim's profile photo
affandy ahmad's profile photo
ila mustapha's profile photo
anis drissi's profile photo
Sheeha Rashid's profile photo
Education
  • SMAH Ipoh
    1997 - 2001
Basic Information
Gender
Female
Story
Tagline
i'm just a plain jane... but i have wonderful people around me. alhamdulillah :)
Introduction
A lady,a Wifey,A Mummy (of 6  cute soleh/solehah kidz),a Mom Blogger a.k.a Makcik Blogger comeyy :p ... also a WAHM (work at home mom - ada biz online)

Luv blogging,internet surfing,photoshop,youtube,etc.

Owner of blog: http://ummihanie.com

Owner of biz site: http://annisabiz.com.my => moh shopping!!

and many more... ;)
Bragging rights
mom blogger, wahm, surirumah sepenuh masa, online biz, soho biz mom
Work
Occupation
fulltime housewife n still learning how to be a gud WAHM or SOHO mom
Employment
  • Annisa Resources [PG 0313831-M]
    CEO & Founder, 2013 - present
  • T-Shirt Boboiboy Original
    Agen sah berdaftar, 2012 - 2013
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Penang - Parit Buntar
Ummi Hanie Fadzil (Nis Azmier)'s +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Pindah rumah &amp; komisen JDR lagi
ummihanie.com

Salam, Kami sedang dalam fasa sibuk nak berpindah rumah. Rumah yang kami duduki sekarang ni, hampir masuk 7 tahun. Muda sikit dari usia anak

[PRE ORDER] iPad Islamic/Arabic Learning for KIDS
clothesandtoysforkids.blogspot.com

iPad Islamic/Arabic Learning for KIDS Price: RM35 Deposit: RM20 per piece Details (in Bahasa Malaysia): Fungsi : 1.Belajar Kalimah Syahadah,

Frozenland! 2014 Hot Baby girls Anna and Elsa Frozen dresses
clothesandtoysforkids.blogspot.com

Frozenland! 2014 Hot Baby girls Anna and Elsa Frozen coronation party princess dresses for Christmas,Winter Kids clothings. ALL available fo

Nursing Cover: Nursing Ponchos
pinkmuslimahstore.blogspot.com

Salam, Aktiviti penyusuan seharusnya tidak memalukan mana-mana ibu pun jika semua individu berfikiran terbuka. Akan tetapi, untuk memberi ra

Taklimat GST oleh KDRM | Persatuan Usahawan Internet Malaysia
puim.my

Pada 14 November yang lepas, AJK Persatuan Usahawan Internet (PUIM) telah menghadiri satu sesi taklimat berkaitan Goods and Services Tax (GS

Kisah kumar yang memberi motivasi
www.eizil.com

Kisah Kumar si pencuci kereta untuk dijadikan motivasi dan teladan, tiada sebab kenapa kita tidak boleh berjaya, usaha yang berterusan dan n

Tips Produk - Tips dan cara mengambil gambar produk
leharmoniestudio.com.my

Tutorial dan tips ini bertujuan membantu usahawan mengambil gambar produk secara professional dengan kos yang rendah tanpa mengupah jurufoto

Annisa Biz
www.pinkmuslimah.com.my

Memulakan online bisnes kami pada 2010, kini dengan pelbagai jenis/design pakaian Muslimah, barangan berjenama diimport dari US seperti COAC

AkmaOmar.com
www.akmaomar.com

Lifestyle Blogging, Business, Travel and Opinion Blog

Yeo's Kenangan Pilihan Semulajadiku
www.ziefauzi.com

Segar, asli dan berkhasiat. Untuk makluman, produk Yeo’s menggunakan Teknologi Teknologi PET Minuman Isian Sejuk Aseptik (Aseptic Cold Fill

Apple Islamic Learning
mypermatahati.com

Apple Islamic Learning. * Menggunakan batt AAA X 3pcs (FREE) * Saiz ukuran 15 cm x 20cm - Kecil tetapi amat bermanfaat! * Disertakan tali ag

SAIRA: TUDUNG INNER BERDAGU
pinkmuslimahstore.blogspot.com

Kini trend memakai tudung berlapik dagu atau tudung berdagu semakin digemari ramai muslimah kerana selain ianya selesa, juga menepati syarak

Blaus Cotton JULIET Fishtail
pinkmuslimahstore.blogspot.com

Hanya RM49 sahaja!(EXCLUDE POSLAJU) Normal price RM65! Material-best quality cotton. Stretchable. No need ironing. Soft &amp; comfortable. Desig

Contest Review SirapLimau.com
www.akmaomar.com

Sudah lama juga saya tidak menulis review tentang blog rakan blogger secara terperinci. Lagipun saya kurang pandai review blog orang ni dan

sYuhAdA sALLeH: Mom Blogger Top Referral Contest
www.syuhadasalleh.my

2014 (75). ▼ 01/26 - 02/02 (29). Bloglist Februari 2014 · Mom Blogger Top Referral Contest · Mini GiveAway By Ianfaizal.com · First Giveaway