Profile

Cover photo
Ummi Hanie Fadzil (Nis Azmier)
Works at Annisa Resources [PG 0313831-M]
Attended SMAH Ipoh
Lived in Penang
4,443 followers|733,507 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

Ummi Hanie Fadzil

Shared publicly  - 
 
Jommm berEPHYRA !!

harga speselll utk pembaca blog ummihanie.com ;)
 ·  Translate
1
 
Hidung berdarah !

#Info #kesihatan :)
 ·  Translate
3
 
Salam Ramadhan 1435 H semua!

Syukur masih diberi peluang untuk kita menyambut ramadhan yang mulia buat ke sekian kalinya.

Anak-anak yang berpuasa penuh (insyaaAllah) tahun ni ada 3 orang. Si nombor 4 yang menginjak usia 5 tahun baru belajar2 berpuasa.. Siapa lagi kalau bukan Zaid. Huzaifah dan baby Muaadz confirmlah tak berpuasa lagi.

Tahniah buat Neelofa yang kini sudah berhijab. Hidayah selepas sahur katanya... Baca lanjut: http://www.hmetro.com.my/articles/Hidayahselepassahur//Article
 ·  Translate
10
2
kak chik's profile photomoslim youssef's profile photo

Ummi Hanie Fadzil

Shared publicly  - 
 
Dress Puteri Raudhah & Rania
Dress Puteri RANIA ☞ Diperbuat dari kain jenis lycra lembut dgn tekstur baldu pada kain. Sgt cantik dan eksklusif ;) ☞ Fabrik yg lembut, sejuk dan tahan lasak. Sesuai utk kanak-kanak aktif. Budak-budak ni tahu sajalah.. berjubah pun aktif bermain jgk.lagi2 ...
 ·  Translate
1

Ummi Hanie Fadzil

Shared publicly  - 
 
Adakah ini Lamborghini milik David teo? Tak mustahil jika iya
 ·  Translate
10
2
Ummi Hanie Fadzil's profile photoRid Wan's profile photoshahz haniff's profile photo
 
sorry silap caption. Ferrari :)
People
Have her in circles
4,443 people
zamil mail's profile photo
Waazin Aiman's profile photo
Work
Occupation
fulltime housewife n still learning how to be a gud WAHM or SOHO mom
Employment
  • Annisa Resources [PG 0313831-M]
    CEO & Founder, 2013 - present
  • T-Shirt Boboiboy Original
    Agen sah berdaftar, 2012 - 2013
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Penang - Parit Buntar
Links
Story
Tagline
i'm just a plain jane... but i have wonderful people around me. alhamdulillah :)
Introduction
A lady,a Wifey,A Mummy (of 6  cute soleh/solehah kidz),a Mom Blogger a.k.a Makcik Blogger comeyy :p ... also a WAHM (work at home mom - ada biz online)

Luv blogging,internet surfing,photoshop,youtube,etc.

Owner of blog: http://ummihanie.com

Owner of biz site: http://annisabiz.com.my => moh shopping!!

and many more... ;)
Bragging rights
mom blogger, wahm, surirumah sepenuh masa, online biz, soho biz mom
Education
  • SMAH Ipoh
    1997 - 2001
Basic Information
Gender
Female
Apps with Google+ Sign-in
Ummi Hanie Fadzil (Nis Azmier)'s +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Tips Produk - Tips dan cara mengambil gambar produk
leharmoniestudio.com.my

Tutorial dan tips ini bertujuan membantu usahawan mengambil gambar produk secara professional dengan kos yang rendah tanpa mengupah jurufoto

Annisa Biz
www.pinkmuslimah.com.my

Memulakan online bisnes kami pada 2010, kini dengan pelbagai jenis/design pakaian Muslimah, barangan berjenama diimport dari US seperti COAC

AkmaOmar.com
www.akmaomar.com

Lifestyle Blogging, Business, Travel and Opinion Blog

Yeo's Kenangan Pilihan Semulajadiku
www.ziefauzi.com

Segar, asli dan berkhasiat. Untuk makluman, produk Yeo’s menggunakan Teknologi Teknologi PET Minuman Isian Sejuk Aseptik (Aseptic Cold Fill

Apple Islamic Learning
mypermatahati.com

Apple Islamic Learning. * Menggunakan batt AAA X 3pcs (FREE) * Saiz ukuran 15 cm x 20cm - Kecil tetapi amat bermanfaat! * Disertakan tali ag

SAIRA: TUDUNG INNER BERDAGU
pinkmuslimahstore.blogspot.com

Kini trend memakai tudung berlapik dagu atau tudung berdagu semakin digemari ramai muslimah kerana selain ianya selesa, juga menepati syarak

Blaus Cotton JULIET Fishtail
pinkmuslimahstore.blogspot.com

Hanya RM49 sahaja!(EXCLUDE POSLAJU) Normal price RM65! Material-best quality cotton. Stretchable. No need ironing. Soft & comfortable. Desig

Contest Review SirapLimau.com
www.akmaomar.com

Sudah lama juga saya tidak menulis review tentang blog rakan blogger secara terperinci. Lagipun saya kurang pandai review blog orang ni dan

sYuhAdA sALLeH: Mom Blogger Top Referral Contest
www.syuhadasalleh.my

2014 (75). ▼ 01/26 - 02/02 (29). Bloglist Februari 2014 · Mom Blogger Top Referral Contest · Mini GiveAway By Ianfaizal.com · First Giveaway

Mom Blogger Top Referral Contest |
www.bakul2011.com

Dalam masa aku melakukan kunjungan dari blog ke blog, terjumpa aku pada satu blog yang menjalankan satu kontes top referral. Menurut penulis

Mom Blogger Top Referral Contest - Ciktom
www.ciktom.com

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.... Contest ketiga tahun 2014 yang mudah syaratnya sehingga terbuka hati cik tom untuk join. Contest ini

Nurmujahidah: Mom Blogger Top Referral Contest
www.mujadafewa.my

Mom blogger top referral contest menawarkan wang tunai untuk para pemenang.

Mom Blogger Top Referral Contest
www.ajumohit.com

Kali ini nak join satu contest yang danjurkan oleh UmmiHanie.com, yang juga mempunyai perniagaan online. Saya memang suka sangat bab berniag

Nurmujahidah
www.mujadafewa.my

my blog is about a girl, going to be a teacher, her dreams, her life, and other stuff. hope to share everything with thousands of people :D