Profile cover photo
Profile photo
Webáruház készítés - HDG Net
3 followers -
Professzionális webáruház készítés eladás orientált felfogásban, látványos referenciákkal
Professzionális webáruház készítés eladás orientált felfogásban, látványos referenciákkal

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Elkészült néhány új webáruház arculat. 2013 tavasza igen termékenynek mondható tehát. Íme az új arculatok:

Csempemánia.hu
http://webaruhaz-keszites.com/arculattervek/csempemania/

Bioharmony.hu
http://webaruhaz-keszites.com/arculattervek/bioharmony/

Streetlifeshop
http://webaruhaz-keszites.com/arculattervek/streetlifeshop/2/
Add a comment...

Google első oldal!

A mai napon 3 hónap kihagyás után a Google ismét visszarakta a weboldalunkat az első oldalra webáruház készítés, és webshop készítés szóra. 

Az esetből sokat tanultunk, így azt kell mondanunk: megérte. Hogy mi volt a titok? Ez most, ha nem gond megtartjuk magunknak.
Add a comment...

Post has attachment
Átadtuk új webáruházunk, mely az alábbi linken tekinthető meg:
http://www.nikewebshop.hu/

Az oldal az indulása óta (1 hónap) kiemelkedő megrendeléseket tudhat magáénak.
Add a comment...

2012. április 24-e mindenképpen emlékezetes dátum a Google és az azt használók életében. Megérkezett ugyanis a Google legújabb frissítése, mely a Pingvin nevet kapta. A frissítést követően a találati lista meglehetősen megváltozott kinek örömére, kinek kárára.

Bevalljuk, hogy cégünket nem éppen előnyösen érintette a változás, mint sok más céget. Sajnos a két éve elfoglalt első helyünkről jelentősen hátra, a 6. helyre sorolt vissza a Google. De mi még jól jártunk: vannak cégek, akiket jelentősebb hátrasorolással büntetett a Pingvin. Meg is alakult egy petíció, melyben a Google-t az aláírok arra kérik vonják vissza a fejlesztést. Ezt indokolná talán az is, hogy a frissítés óta a találati lista első oldalán valljuk meg nem éppen oda való honlapok is bekerültek. Olyan oldalak, melyeket már ideje nem gondoz senki, vagy a tartalma nem vág igazán a témába. Az indulatok tehát forrnak...

A visszavonásra azonban mi kevés esélyt látunk, ezért nem tehetünk mást, mint alkalmazkodunk az új kihívásokhoz. Keresőoptimalizálók hada találgatja, hogy milyen szempontok szerint kell az oldalakat ezután elkészíteni. Ezt fogjuk mi is tenni. A cél a már egyszer kivívott első hely visszaszerzése.

Itt, stílusosan a Google Plusz oldalán fogunk beszámolni tapasztalatainkról. Csatlakozzon tehát hozzánk, ha nem akar lemaradni erről az izgalmas és nagyon hasznos beszámolóról!
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded